• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba... o ilaci dr benim bebise de verdi ama 1 tane verdim 10 saat boyunca sızdi bi daha vermedim... hatta konu acmistim forumda... siz 6 gun boyunca dozu nasil verdiniz acaba? bizim dr 8 gun boyunca kullancksn demisti ilk 5 gun sabah aksam 1 doz.. 6 ve 7. gun sabah aksam yarim doz.. 8.gun 1/4.. ki ben de cok arastrdim... 5gunden fazla verilmemeli de dendi... sakin verme de dendi... ver bisey olmaz da...
Sızma olmadı bizde zaten en ufak yan etkisini görseydim bende vermezdim 6 gun sabah akşam yarım doz olarak verdi eşim zaten verirken de geri çıkarttı bir kısmını 2 saate karnı acıkıp uyanan bir bebek hâlâ da öyle değişmemişti ayrica ben hep 6 gün olarak duydum hiç 8 gün kullananları duymamıştım...iyi yapmışsınız kullanmamakla geçtimi sarılıgınıź

merhaba anneler.. be subat 2016 grubundayım.. size daha öncede sordum cok cevap alamadım erken oldugu için tekrar sormak istedim... normal doğum yapıp eşinizle birliktelikler baslamıstır die dusunuyorum yavas yavas? bunu merak ediyorum.. nasıl bi değişiklik? his kaybı ? gevseklik vs söz konusu mu?

merhaba anneler.. be subat 2016 grubundayım.. size daha öncede sordum cok cevap alamadım erken oldugu için tekrar sormak istedim... normal doğum yapıp eşinizle birliktelikler baslamıstır die dusunuyorum yavas yavas? bunu merak ediyorum.. nasıl bi değişiklik? his kaybı ? gevseklik vs söz konusu mu?

Normal doğum yapmadığım için bilemeyeceğim ama duyduğum kadarıyla his kaybı gevşeklik söz konusu degil. Hatta ilk günkü gibi oluyor diyorlar artik söyleyenlerin yalancisiyim bilemicem

Normal doğum yapmadığım için bilemeyeceğim ama duyduğum kadarıyla his kaybı gevşeklik söz konusu degil. Hatta ilk günkü gibi oluyor diyorlar artik söyleyenlerin yalancisiyim bilemicem
anladım canım.. tabi kacıncı doğum dikişler vs de önemli ama gerçekten merak ettiğim bi konu ne yalan söyleyim yeni doğum yapmış birinden duymak istiyor insan..

Sanmıyorum normal doğumdan sonra bi fark olsun. Tanıdıklarımın çoğu normal doğum yaptı ki dikişli ve zor olmuş ona rağmen hiç sorun yaşamamışlar. Zaten bebek olduktan sonra onları düşünmeye fırsatın olmuyor genelde gazıydı kakasiydi uykusuydu derken vakit geçiyor..

anladım canım.. tabi kacıncı doğum dikişler vs de önemli ama gerçekten merak ettiğim bi konu ne yalan söyleyim yeni doğum yapmış birinden duymak istiyor insan..
canm ben dogum yapali 33 gun oldu 2.dogumum ilk dogumumda gevseklik his kaybi falan yoktu bundada olacagini sanmiyorum

Sanmıyorum normal doğumdan sonra bi fark olsun. Tanıdıklarımın çoğu normal doğum yaptı ki dikişli ve zor olmuş ona rağmen hiç sorun yaşamamışlar. Zaten bebek olduktan sonra onları düşünmeye fırsatın olmuyor genelde gazıydı kakasiydi uykusuydu derken vakit geçiyor..
evet bu asamada fırsatın da önemide olmuyordur die dusunuyorum.. ama normal doğum yapıp sonrasında vijinoplastiye ihtiyac duyanları gördukçe.. yada 3. doğumunda eşleri doğum dr una doğumda daraltabilirmisiniz die soranları duydukca bende yasayanlara sormak istedim..

Güya türkiyenn en iyi hastanelerinden olan acibademe götürdüm nurcan, doçent bi kadindi, salak kadn "sey yanı, yanı şey, şimdi sey"dısında bişi demedi Sinir oldum, bakalim cuma da kadn doğumcuma götürcem İnş gecici bişi cıkar :KK43:
Insallah cnm.bnm dr olayi biraz sans oluyor deng geliyor cnm bmm bakma sen o mal kariya docent olsa nolur duzgn dr olamamis baska bi dr goturmekte fayda var cnm bnm bosverrrbAllah in izniyle gecicek heosi

Ay bu oğlanlar hep mi böyle ya ben kızda hiç bunları bilmezdim ağlarken kuzumun sesi bile çıkmazdı şimdi oğlan yıkıyo ortalığı sanarsın biyeri cimciklendi sıpam benim:KK70:
Vallaha ayni gorende dovdum sanir oyle bagiriyor ki dersin sopalamissin beyefendiyi 2 dk yerle temas etmesin gotu hemen bagiriyor nerden anliyor acaba cozemiyorum

Kızlar sling almak isteyenlere evde 3 adet tisortten sling yapılıyor videoda gösteriyor face biri yapmış bende yapacağım onca para vermeye gerek

Cnm cok ozur dogum iznine ayrildigin gun basliyorsun saymaya sen 15bekimde ayrilmistin sanirim iznr o gunden basla 112 gun say hangi gunr deng geliyorsa o gun ise basliyacaksin
112 gün olunca 4 şubat oluyor .. sen izne ne zaman ayrılmıştı n .. Kaç gün olmuş oluyor senin.. Yordum seni de kusura bakma

112 gün olunca 4 şubat oluyor .. sen izne ne zaman ayrılmıştı n .. Kaç gün olmuş oluyor senin.. Yordum seni de kusura bakma
Cnm izne ayrildigin gunden degil dogum yaotigin gunden basliyor rapor ben 9 aralikta yaptim dogumu 14 martta ise basliycakmisim mesela hastanr oyle gun verdi
96 gün yapıyor senin doğum sonrası. Doğumdan önce hangi gün ayrılmıştın izne

Sızma olmadı bizde zaten en ufak yan etkisini görseydim bende vermezdim 6 gun sabah akşam yarım doz olarak verdi eşim zaten verirken de geri çıkarttı bir kısmını 2 saate karnı acıkıp uyanan bir bebek hâlâ da öyle değişmemişti ayrica ben hep 6 gün olarak duydum hiç 8 gün kullananları duymamıştım...iyi yapmışsınız kullanmamakla geçtimi sarılıgınıź
hafif var hala dr kontrolunde bakcaz artik degerine.... cok dusunuodum ama artik kontrole kdr bekliycez... 50gunluk bgn kilosu , dikkati , uyuyup uyanmasi fln iyi...bi de ilk dr.u ilac fln onermemsti 2.gttgm dr onermisti...

Cnm izne ayrildigin gunden degil dogum yaotigin gunden basliyor rapor ben 9 aralikta yaptim dogumu 14 martta ise basliycakmisim mesela hastanr oyle gun verdi
Doğum öncesi kac hafta çalışmıştın Can'ım ben 3 hafta çalışmıştım subat 24 gibi dönmem gerekecek galiba

Canım peki öyleeyse neden alkol almıyoruz emziriken? Süyten geçiyo diye değl mi? Ben çıkolatanın negatif, kimyon çayının pozitif etkisini birebir gözlemledim vallla...
Alkol tabiiki sütten geçiyo ama gaz nasıl geçebilir ki? Benim doktorum da aynı kanıda ama tabi herkes içine nasıl siniyosa öyle yapmalı. Ben bebek bakmak zaten fazlaca zahmetli bir iş olduğu için bir de onu yememem lazım bunu yememem lazım diyerek fazladan üzerinize yük almayın isterim. Ve bir de işin vicdan azabı kısmı var benim yediklerim yüzünden bebeğim sancı çekiyo düşüncesi var. Ama neyse...

Back