• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen ortam değişince bir de o meraklı gözleriyle her yeri keşfetmeye çalışıyo Allahım deliriyorum:KK73:güzel güzel uyuduk 4 saat şimdi emdi yine yatırıyoruz :KK28:bugün herhalde aakin geçer enerji tükendi tabii :KK70:ama boynumda nefesiyle derin uykuya dalmasını beklemek paha biçilemez. Bazen hiç bırakmıyorum beşiğe öyle uyusun diye doyamıyorum
Ayyy ne güzel anlatmışsın. Aynen sana katılıyorum. Fakat bize, kokumuza, kucağımıza alışınca işe başladığımızda ne olacak? Bizsiz yaşayamamaları çok kötü. :(

Kızlar günaydın saat 11 gibi emzirip yatmıştım saat 3 de Deli ağrıyla uyandım sol göğsüm taş gibi sırtıma vuruyor ağrısı uzun zamandır hiç olmuyordu humana çay bitmişti 3 gündür akşam ondan içtim birden böyle şişlik yapar mı bide pompa yaptım çokda gelmedi nasıl bişey bu çok canım yanıyor oğlumu kucağıma alamadım resmen
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?

huzurluvemutlu huzurluvemutlu cnm folike söylediğim blw türkiye grubu var facede, 6. Aydan sonrası için ek gıdaya geçiş sürecini bebek liderliğinde sürdüren Baby Led Weaning yöntemi.orda tarifler veriyorlar ve paylaşımlar yapıyolar. Bebeklerin hangi ay hangi gıdayı tadabilir diye bilgiler veriliyor
huzurluvemutlu huzurluvemutlu
canım face de bizi bulsana oradanda paylaşımlar yapılıyor özellikle emziren anneler harika
İnşallah gerek kalmaz canım.

1.ay kontrolünde kalça usg si çekildi. Sen daha önce ortopedi uzmanı görmeli demiştin ya onu sordum. Bütün bebekleri ortopedi uzmanı görmeli mi diye.

Maşallah canım.

Evet canım çok haklısın. Son günlerde benim kızım mememe yapışık yaşıyor. Dün 23.00 den 03.30 a kadar ayrılmadı. İkisi birden yara oldu. :KK43: Ne yapacağım bilmiyorum. İlk dakikalarda emiyor sonra keyif yapıyor. Emzik niyetine kullanıyor. Canım çok acıyor. :KK43:
beizim gittiğimiz ize öyle bilgi verdi bence doğru bir yaklaşım neden dersen bu kemik yapasıyla ilgili değerlendirmeyi en iyi uzmanı yapar bu yüzden bence gidilmeli

Kizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi
bebeğin seni,n memelerine ihtiyacı kadar süt ürettirir bence en iyi kararı bebeğin verir başakcım meraklanma hem sen 150cc sağdıysan 50 cc d memede kalmıştır ve kalanı yalnızca bebek çekebilir sen facede varmışın başak

Süt arttırma ile ilgili birçok şey denedim sizlere de sormuştum.. Benim sütümü arttıran bugday oldu.. Aşurelik bazı yörelerde keşkek te yapılıyor.. Denemek isteyenlere tavsiye ederim.. Keşkek olarak yedim ertesi günü süt o kadar yoğun oldu ki agrıdan duramadım. Tavsiye ederim kesinlikle. Sütü az olan annişlere

2.aylık aşısını vurduranlar size de verem iz yapar dediler mi kızimda iz falan yokta simdi bunda olacakmış
zuhalcim geçmiş olsun umarım ateş omadan atlatırsınoz sarılık da tamamen geçmişl çok sevindim
verem aşısı iz yapar demediler ama aşı yeri yara olabilir dediler şimdilik geçti gibi bakalım haftaya tam netleşir umarım sizde sıkıntı çıkmaz

Alkol tabiiki sütten geçiyo ama gaz nasıl geçebilir ki? Benim doktorum da aynı kanıda ama tabi herkes içine nasıl siniyosa öyle yapmalı. Ben bebek bakmak zaten fazlaca zahmetli bir iş olduğu için bir de onu yememem lazım bunu yememem lazım diyerek fazladan üzerinize yük almayın isterim. Ve bir de işin vicdan azabı kısmı var benim yediklerim yüzünden bebeğim sancı çekiyo düşüncesi var. Ama neyse...
Gazın süte geçmiyor ne saçma bi düşünce? Senin yediklerin içtiklerin bebege gectgnden onlar tpkı bze yaptığı gbi bebege de gaz yapıyor bu kdr basit cnm ozizo ozizo da alkol örnegnde bunu demek istiyor

Ayyy ne güzel anlatmışsın. Aynen sana katılıyorum. Fakat bize, kokumuza, kucağımıza alışınca işe başladığımızda ne olacak? Bizsiz yaşayamamaları çok kötü. :KK43:

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?
Cnm büyümüş olcaklar o zmn :)) zaten 3.-4. Ayları bttikten sonra bile ilgileri etrafa kayacak emzirmemiz zorlaşcak:)) kötü düşünme hiç

Benim bebeğimin iki gündür uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hiç 1-2 saat aralıksız uyumaz oldu. En fazla yarım saat uyuyup uyaniyor. Akşamları da geç uyuyor. Acaba diyorum gündüzleri 3-4 saatlik hiç uyutmamayi denesem sonra daha uzun uyur mu? Ama karnı tok, altı temizse ve cok şiddetli ağlıyorsa, uykusu vardır diyip salliyorum ve uyuyor, tabi sonra çabuk uyaniyor. Ama o şiddetli ağlamasında uyutmayip da napayım ki... :(

E ednah1907 bana da oldu Canım önce buz tuttum sonra sıcak su sonra ılık havlu ama hiçbiri çare olmadı uyandırdım kuzumu cekti cekti öyle düzeldi bebeğe bol emzir ılık havlu koy rahatlatır

Benim bebeğimin iki gündür uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hiç 1-2 saat aralıksız uyumaz oldu. En fazla yarım saat uyuyup uyaniyor. Akşamları da geç uyuyor. Acaba diyorum gündüzleri 3-4 saatlik hiç uyutmamayi denesem sonra daha uzun uyur mu? Ama karnı tok, altı temizse ve cok şiddetli ağlıyorsa, uykusu vardır diyip salliyorum ve uyuyor, tabi sonra çabuk uyaniyor. Ama o şiddetli ağlamasında uyutmayip da napayım ki... :KK43:
Bugün taksiye.binip karşıya geçtik saat 3 tü arabayı bi sevdin uykuyu koyulttu eve gittik 6 ya doğru ancak uyandı gündüz uyusun diye gezicez anlaşma :KK76:

image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
günaydınn çok hoşuma gitti yazı paylaşmak istedim :))

Benim bebeğimin iki gündür uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hiç 1-2 saat aralıksız uyumaz oldu. En fazla yarım saat uyuyup uyaniyor. Akşamları da geç uyuyor. Acaba diyorum gündüzleri 3-4 saatlik hiç uyutmamayi denesem sonra daha uzun uyur mu? Ama karnı tok, altı temizse ve cok şiddetli ağlıyorsa, uykusu vardır diyip salliyorum ve uyuyor, tabi sonra çabuk uyaniyor. Ama o şiddetli ağlamasında uyutmayip da napayım ki... :KK43:

Aynı benimki de öyle gündüz oyalayım gece iyi uyur belki dedim daha da huysuzlaştı. Gündüzleri uykusu yarim saati geçmiyor tilki uykusunda mıdır nedir hemen en ufak sese uyaniyor. Yalniz anason papatya ictigim zaman güzel uyuyor ama çok kullanamiyorum tansiyonumu düşürüyor.. Tansiyon problemin yoksa kullanabilirsin gerçekten etkili..

bebeğin seni,n memelerine ihtiyacı kadar süt ürettirir bence en iyi kararı bebeğin verir başakcım meraklanma hem sen 150cc sağdıysan 50 cc d memede kalmıştır ve kalanı yalnızca bebek çekebilir sen facede varmışın başak
Varım canim aralik anneleri grubundayim ben seni bulamadım başak karaçay beni ekleyebilirsin

İnşallah gerek kalmaz canım.

1.ay kontrolünde kalça usg si çekildi. Sen daha önce ortopedi uzmanı görmeli demiştin ya onu sordum. Bütün bebekleri ortopedi uzmanı görmeli mi diye.

Maşallah canım.

Evet canım çok haklısın. Son günlerde benim kızım mememe yapışık yaşıyor. Dün 23.00 den 03.30 a kadar ayrılmadı. İkisi birden yara oldu. :KK43: Ne yapacağım bilmiyorum. İlk dakikalarda emiyor sonra keyif yapıyor. Emzik niyetine kullanıyor. Canım çok acıyor. :KK43:
Ay canım benim minik te aynı resmen emzik oldum cajim çok acıyor ama ayrılmak istemiyor çaresiz bekliyorum

Çok güzel bir paylaşım canım gerçekten bebegimin tenine dokunmak paha biçilmez kalbimin içine sokmak istiyorum bide emerken gözlerime bakiyorya her seferinde ağlıyorum
Yaaa bende öyle emerken bakıştığımızda çok acayip duygulanıyorum sen benim misin diyip şükrediyorum:nazar: yeni huyu da ellerini gögsümde uyurken boynumda gezdirmek, emerken de mememde geZdirmek deli ediyo beniiii mutluluktan

Back