• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım ihmal etme sakın emzir emzir yada sütünü sağ mutlaka.. Yoksq benim gib mastit olursun mazallah. Gögüsüm de 2 tane kitle kaldı. Süt birikmesinden ve cerrahi müdahale ile alınacak.. Sakın yalnış anlama gözünü kotkutmak değil amaclm. Ama benim yaşadıklarımı yaşama.. Çok zor günler geçirdim ve hala geçiriyorum bu mastit yüzünden
Saol canım nasıl anlıycam mastit mi

Merhaba ben de ocak annesi yim 24 günlük bir oğlum var....benim de iki gündür sürekli meme istiyor....memede uyuyor ....bırakınca tekrar aranmaya başlıyor ....Bugüne kadar hep emer 2 saat u yurdu....dün inatla bir şey vermedim....Bugün ama 50 cc mama verdim ondan sonra uyudu.....ağlayarak verdim mamayi....vermek istemiyorum ama annem.yanimda bu aç aç deyip istemeyerek verdim....aslında ben doydugunu düşünüyorum çünkü 5 ya da 6 kez Kakali bez oluyor ....anneme diyorum doymasa bu kadar kaka yapmaz diye ama anlatamıyorum...bir de Kakasi yeşil oluyor hep usutuyorsun diyor....çok emdiği için olurmuş diyorum aman sen onlara bakma deyip beni iyice strese sokuyor.....Bazı şeyleri büyüklere anlatmak o kadar zor ki.....senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm kendi adıma. ...ben emzirmeye razıyım...annem bu kadar ısrarcı olmasa.....uffffffff dertlesmek istedim.....
Canım o emme bende De var mama yerine sağdığın sütten ver ben öyle yapıyorum

Kızlar oğlum öğleden beri uyumuyor ağlamıyor gazı falan yok sanırım emiyor sürekli sonra yetmiyor sağdığım sütten içirdim yok bi türlü uyumuyor

Kızlar oğlum öğleden beri uyumuyor ağlamıyor gazı falan yok sanırım emiyor sürekli sonra yetmiyor sağdığım sütten içirdim yok bi türlü uyumuyor
benimki de bugun sabah 10dan aksam 7ye kadar uyanikti:)) misafirim vardi sasirdilar, geldigimizden beri uyanik bu dediler... hic sevmiyo kalabaligi falan hemen degisio tutumlari... alismis annesi ile babasina...

Kuzum benim oglanin 1 ay boyunca deģeri hep 14 tü geçmedi sarılığı tetkikler yapildı enzim,hormon,karaciger vs. Ama şükürki birşey çıkmadı en son doktor limünatten diye antiepileptik ilaç verdi başta vermek istemedim çok araşıŕdım tanidik sağlıkçılara danıştim kullanmadan önce onlarda kısa sureli kullanımının yan etkileri olmaz dediler vs. 6 gun boyunca kullanmak zorunda kaldik ama gel bi de bana sor içim içimi yedi bir yandan sarılik korkusu acaba artarmı beyine zarar verirmi biryandan da ilacın yan etkileri korkusu iki arada kaldık bu sureci anlatamam çok şükürki 6 günün sonunda azaldı sonraki hafta da tamamen gitti sarılık.doktorun anne sütü sariliğı dediyse 2 aya kadar gećmeyen arkadaşlarım var sonra kendiliğinden geciyor değeri çok yüksek değilse korkma bizimki tam sınırdaydi ne fetoterapi alabiliyorduk ne de aman düşuk geçer deyip bekleyebiliyorduk canim.gonlunu ferah tut zamanla gecer en son gözlerden gidiyor bu bela.

merhaba... o ilaci dr benim bebise de verdi ama 1 tane verdim 10 saat boyunca sızdi bi daha vermedim... hatta konu acmistim forumda... siz 6 gun boyunca dozu nasil verdiniz acaba? bizim dr 8 gun boyunca kullancksn demisti ilk 5 gun sabah aksam 1 doz.. 6 ve 7. gun sabah aksam yarim doz.. 8.gun 1/4.. ki ben de cok arastrdim... 5gunden fazla verilmemeli de dendi... sakin verme de dendi... ver bisey olmaz da...

sadece korkmuştur evde farklı biri mi var yada yatağının yerini falan mı değiştirdiniz, sen bir şeylere sinir mi oldun acaba gaz dışında bunlar dan uyumuyor olabilir sen bolca emzir biberon verirsen yine kaygılanır kendi sütün bile olsa biberonla verdiğin işe yaramaz sadece memede sakinleşir senin kokunu duysun bence sakinler benim kızımda arada yapıyor ben dayıyorum memeyi cok cok emip emip bana bakıp rahatlıyor sende öyle yap belki işe yarar
büyüme atağıda olabilir

Cnm bizimde bobrekte genisleme var bidshaki ay egitim arastirmaya gidecegiz ; (bakalim sende dert etme nolur gecicek hepsi insallah daha kucucukler cnim bnm uzme kendini baska dr a git sende cocuk cerahi egitim arastirmaya felan orda daha net ogrenilebiliyormus

Güya türkiyenn en iyi hastanelerinden olan acibademe götürdüm nurcan, doçent bi kadindi, salak kadn "sey yanı, yanı şey, şimdi sey"dısında bişi demedi Sinir oldum, bakalim cuma da kadn doğumcuma götürcem İnş gecici bişi cıkar :(

Cnm saçmalamasın haftada 300 gr , bizim bebekler baha zqyıf kaldık o zmn o ne öyle be :KK70:hasta değilse bade ayda bir gitmen yeterli dr u d a değiş kesinlikle büz 900 gr alınca da 1 kg alınca da dr çok iyi dedi. Senin badiş bnm kızın 1 aylık halinden daha kilolu şu an. Boşver gr hesabını

Etrafmdaki herkes bebek normal dio bi doktorumuz mutlu değil, arastiriyorum denzcm ya değiltrcem ben de dr u, her hafta gtmek de cok fazla geliyo bana, parası bi yana, kapisinin önü hapşıran cocuk dolu, bade de hastalanacak die ödüm kopuyor

Kızlar kendimden örnek vereyim belki bazı arkadaşlara yararı dokunur. Duru 16 saattir uyanık.ağlıyo etrafı izliyo emiyo ama kesinlikle ıyumuyor. Gazı vardır ya da büyüme atağıdır diyerekten uykusuz ve yorgun ilgileniyorum yılmadan. Müzikler dinledik gezdik dolaştık bol bol ama yyumuyo:)) Doymadı mı sütüm mü yetmiyo diye hiç düşünmüyorum.üstelik sürekli emip ağladığı halde düşünmüyorum.
Sizler de lütfen mama vermeden önce bir kez daha düşünün sırf bebek uyusun diye emen yavrunuza mama vermeyin.bırakın sürekli meme istesin o istedikçe emzirin. Bazen böyle günler oluyo bebeklerin, sürekli ilgi istedikleri anne kokusu istedikleri sadece doymak için emmek istemiyor bunu düşünün
Öptüm hepiniz

( yanlış anlamak isteyenlere; zorunlu mama verenlere değildir iletim. Uyusun diye verenlere)

Cok güzel yazmişsin denizcm, tamamen katiliyorum sana. Benm esim de sürekli doymuyosa mama ver deyip duruyo doktordan etkilenip, ama annem ve ben direniyoruz vermiyoruz, sürekli emziriyorum ağzi mememden düşmüyo

Asıl tatlı sensin yaaa ağlattın beni zaten duygusalım :KK43:( canım arkadaşım o kdr mutlu ettin ki beni. Tabi ki birbirimze destek olcaz en ufak moralinin düzelmesine yardımcı olabilmek bile harika:KK19:hele de lohusalık döneminde biliyosun hormonlar tavanken neler yaşadık:KK70:iyi ki varsın, hamilelikten itibaren hep güç veriyorsun bana. :KK60:
Dr.un mükemmel bir dr. Hayranlıkla okudum kesinlikle süper motive ediyor ve her dediğinde haklı :KK9:
Bu arada gögsümde uyuyakaldı demin ama parmağını boynumda gezdiriyor hanfendi resmen tilki uykusu:KK70: beşiğe bırakırım diye herhalde garantiye almış:KK70:
Bizim kalp atışımız sıcaklığımız kokumuz ( evet en kötü halimizde bile kokumuz) onlara huzur ve güven veriyormuş. Kıyamam ben onlara birkaç ay sonra dış dünyayı keşfettiklerinde ilgileri kaydığında biz özlicez ahh keşke daha çok alsaymışım dicez:KK33:
Bu bebekler bir harika :KK37:

Ha ha :) ben de badişe sürekli tilki uykusunda diyorum :)
Beşiğe bırakırsan her an acarim gözlerimi dio :)

:KK74:
Etrafmdaki herkes bebek normal dio bi doktorumuz mutlu değil, arastiriyorum denzcm ya değiltrcem ben de dr u, her hafta gtmek de cok fazla geliyo bana, parası bi yana, kapisinin önü hapşıran cocuk dolu, bade de hastalanacak die ödüm kopuyor
Cnm biz ayda bir gittiğimiz halde hastalıktan korkup asla çocukların yanında durmuyoruz duru'yu koruyoruz yüzünü fln. ordaki asistana söyleyip başka tarafa geçiyoruz hemen sonra bize sesleniyolar.

Cok güzel yazmişsin denizcm, tamamen katiliyorum sana. Benm esim de sürekli doymuyosa mama ver deyip duruyo doktordan etkilenip, ama annem ve ben direniyoruz vermiyoruz, sürekli emziriyorum ağzi mememden düşmüyo
Ohh maşallah badişe.emzirmek dünyanın en güzel hissi bence hele de bakışıyorkenn ahh ahh:)) Valla dün duru öyleydi 16 saat ama bugün de çok düzenli emdi uyudu hep. Geçici bazı günler böyle geçiyor. Ama ilerde mumla arıcaz bu anları hep hoppidi hoppidi gezincekler :KK46::KK70:

Ha ha :) ben de badişe sürekli tilki uykusunda diyorum :)
Beşiğe bırakırsan her an acarim gözlerimi dio :)
Bu bebişler bizi ipe dizecek:KK70:ee anneleri de az değill yanii 9 ay burda az şey halletmedik:KK66:

Back