Nasılmış o tarif? Denemek isterim.canim ben yazmistim canim.ne guzel ise yaradiysa sevinddim
Derhal dr değiştir. Ben öyle yaptım, "sütün yetmiyor belki, kilo alımı alt sınırda, önce sil o endişeli bakışları bakalım, mama verirsin nolcak" vs. diyen bir dangalakla devam edemeyeceğimi hemen anlamıştım. Birkaç saat içinde gerçek bir dr'da aldık soluğu, hem bebek hem anne dr'u sanki, terapi gibi her görüşmeyi iple çekiyorum. Sütüm onun verdiği destekle arttı, çünkü kendime inandım sayesinde. Sen de kendine güven!Ne bileyim zeynepcim ya, dr da az az diye diye hep stres etti beni Kadın inatla sütün az dio, sütümün aktığı halde bebeğin yorgunluk ve uykudan ememediğine inandıramadm kadını
Üf bırak ya... doktor mu diyor sütün az diye? Bebekler ayda asgari 600 gram alsınlar yeter. Eminim önümüzdeki ay daha iyi kilo alır. Sen emzirmeye devam et, mama başlama nolur...Ne bileyim zeynepcim ya, dr da az az diye diye hep stres etti beni Kadın inatla sütün az dio, sütümün aktığı halde bebeğin yorgunluk ve uykudan ememediğine inandıramadm kadını
Çay bardağına çay kaşışıyla toz kimyon koyup kaynar su ekliyorsun ılınınca içiyorsun, tozu altta kalıyor ben onu içmiyorum. Günde 4 bardak.Arkadaşlar bu annenin içtiği kimyon çayı nasıl yapılıyor ölçüleri nedir
Ben kağıt törpülerden aldım hassas tırnaklar için olanından, onla törpülüyorum. Kızım maniküre erken başladıKiyamam kuzuya bende kestim çok dipten kesemedim canini acie diye ama hala tirnaj uzun kalmis elini acinca yüzünü çiziyor bida kesmem lazim tırsıyorum kanar diye
Ayyy bizde de oyle o kadar sallamayalim dedigim halde salladilarkızlar bide rezene cayini gunde kac defa ve nasil iciyorsunuz
umarım nilaycım umarım artık yapılacak ne varsa yapalım diyorum hiç uyumadık sabaha kadar kızın başında bekledik anlatamam yaa belki ben fazla kaygılanıyorum ama ne yapayım zaten minnacık doğdu daha yeni topladı derken şimdide bu çıktı kızım çok mutlu her şeyi düzenli inan gazını bile sorun etmiyordum ki ileri derece kolik bir bebek ama çok güçlü yaa ilacıyla bunu bile atlatmaya çalışıyprdu, tek korkum huyu değişip mutsuz olacak ben nasıl mutlu edicem bebeğimi nasıl yapıcam
Anne sütü burna sıkılmaz diye de dr yazıları var hastalık yapıyomuş :/Canım anne sütü de verebilirsin biz de gribe yakalandık sadece burun akıntısı ve tıkanıklığı vardı.
Anne sütünü burun deliklerine sıktığım da rahatlama geliyordu. Otri bebe ile de çekiyorduk.
Serum fizyolojik çok kullanım da ödem oluşturuyormuş.
Evet cnm o duruş zaten omurgası açısından en olması gereken duruşmuş. Üzme kendini cnmın içi inşallah düzelcek kısa zmandaevet denizcim yaa bakalım sana mesaj atarım dr sonrası yarın tekrar gidicez ve büyük ihtimal bandaj takılacak ve deniz dr bana dün ne dedi biliyormusun takılacak bandaj aynı boba kangru duruşuna benziyor dedim evet bende onu tavsiye ediyorum dedi bende kızım iyi olunca sadece boba alıcam parasını artık düşünmüyorum bile ki gerçekten pahalı bir ürün deniz uygun fiyatlı boba var ama 7-20 kg aralığında var zaten bu bebekler ayda 1 kg alıyor hepi topu bir yada iki ay sonra kullanırsın bu modeli bak sana link atıyorum bizim de bandaj takılıp çıkana kadar bu kadar süre geçer ve ilomuzda böyle olur diye ben böyle bir şey alabilirim
https://www.tuniko.com/Ergonomik-Kangurular,LA_210-2.html/boba-air/boba-air-siyah
Hastaneden çıkarken de doğum kilosunun altında çıkıyolar 150+200 de öyle ekle cnm 800 gr almış olur kötü değil. Bnm duru da 3 kg doğdu 2850 hastaneden çıktık ilk ay 3800dü. 2. Ay 4850 sadece anne stü. Bende hüç takmıyorum millet 4.5 kg doğuruyor büz 2 aylık 4850 olsunnn sağlıklı ve mutlu ya kilosu önemli değil aylık 500-1000 arası normalmiş cnm takma hiç sendeNe bileyim canm ya, bi bakiyoruz 3 günde 150 gr aliyo sevinyrz bi bakiyoruz 1 haftada 140 gr aliyo üzülüyoruz
3340 gr doğdu, 1 ay sonunda 3920 gr di Pek de kılo almadi yanı, cok az emiyo Emerken direk 10.dk sonunda uyuyakaliyo Gece gunduz fark etmez hiç uzun uzun ememiyo
Aminnn bnm de tek temennim tek uğraşım buAminnn, ilk 6 ay sadece anne sütü, nasip olur inşallah, herkese!
Aynen öyleee mama meraklısı dr.lar var yaaa:/ süpersin folikim!!! Valla ben eve mama bile almadım hiç.Nasılmış o tarif? Denemek isterim.
Derhal dr değiştir. Ben öyle yaptım, "sütün yetmiyor belki, kilo alımı alt sınırda, önce sil o endişeli bakışları bakalım, mama verirsin nolcak" vs. diyen bir dangalakla devam edemeyeceğimi hemen anlamıştım. Birkaç saat içinde gerçek bir dr'da aldık soluğu, hem bebek hem anne dr'u sanki, terapi gibi her görüşmeyi iple çekiyorum. Sütüm onun verdiği destekle arttı, çünkü kendime inandım sayesinde. Sen de kendine güven!
Emen bir yavrunuz varsa gerisini boşverin kızlar, dayayın her fırsatta memeyi!!!
Canım benim bak bu topikte neler atlatıldı güçlüdür aralik bebisleri sen merak etme nilde atlatacak ins bütün anneler dua edicekumarım nilaycım umarım artık yapılacak ne varsa yapalım diyorum hiç uyumadık sabaha kadar kızın başında bekledik anlatamam yaa belki ben fazla kaygılanıyorum ama ne yapayım zaten minnacık doğdu daha yeni topladı derken şimdide bu çıktı kızım çok mutlu her şeyi düzenli inan gazını bile sorun etmiyordum ki ileri derece kolik bir bebek ama çok güçlü yaa ilacıyla bunu bile atlatmaya çalışıyprdu, tek korkum huyu değişip mutsuz olacak ben nasıl mutlu edicem bebeğimi nasıl yapıcam
Nasılmış o tarif? Denemek isterim.
Derhal dr değiştir. Ben öyle yaptım, "sütün yetmiyor belki, kilo alımı alt sınırda, önce sil o endişeli bakışları bakalım, mama verirsin nolcak" vs. diyen bir dangalakla devam edemeyeceğimi hemen anlamıştım. Birkaç saat içinde gerçek bir dr'da aldık soluğu, hem bebek hem anne dr'u sanki, terapi gibi her görüşmeyi iple çekiyorum. Sütüm onun verdiği destekle arttı, çünkü kendime inandım sayesinde. Sen de kendine güven!
Emen bir yavrunuz varsa gerisini boşverin kızlar, dayayın her fırsatta memeyi!!!
Üf bırak ya... doktor mu diyor sütün az diye? Bebekler ayda asgari 600 gram alsınlar yeter. Eminim önümüzdeki ay daha iyi kilo alır. Sen emzirmeye devam et, mama başlama nolur...
meltemcivil geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede ne olduğu bulunur.
Hastaneden çıkarken de doğum kilosunun altında çıkıyolar 150+200 de öyle ekle cnm 800 gr almış olur kötü değil. Bnm duru da 3 kg doğdu 2850 hastaneden çıktık ilk ay 3800dü. 2. Ay 4850 sadece anne stü. Bende hüç takmıyorum millet 4.5 kg doğuruyor büz 2 aylık 4850 olsunnn sağlıklı ve mutlu ya kilosu önemli değil aylık 500-1000 arası normalmiş cnm takma hiç sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?