• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bşz nil için toplam 3 dr değiştirdik sende hemen değiştir bence meltemcim o doktoru senin moralini bozuyor ve belliki bir çıkarı var sen ve kızın sırtlanın ağzındasınız sonradan pişman olacağına şimdi hemen değiştir doktorunu ki ahh ne iyi yapmışım diyebilesin senin görmediğini bu kadar insan hissetmiş bence hem aklın yolu birdir meltemcim kaç kişi aynı şeyi söyledik
Bakiyorum canm ya, arastirmadayım ilk buldugumda hemen değiltirecegim

çok doğru nilaycım gerçekten sağol geldik dr dan şimdilik takmadılar çok şükür daha iyi gördü ama her ay kontrole gidicez bu arada diğer arkadaşlarda dr söylediğini yazayım kalça usgin en doğru sonuç tam 3. ayda alınırmış 3 aydan önce yapılan usg ler pek sağlıklı olmazmış ve sağlıklı kalça bile sonradan sorunlu olabilirmiş isteyen 3. ayda tekrar usg yaptırabilir diye bir bilgi paylaşayım dedim
En azndan simdilk cok cddi sorun yok gibi gözüküyo snrm leyloşum, sıkma canini inş bişeycikler cıkmayacak

Bakiyorum canm ya, arastirmadayım ilk buldugumda hemen değiltirecegim
Meltemcim yanlış hatırlamıyorsam yenibosnaya yakinsin bende sefakoyde oturuyorum nisa hastanesinde fikret bey var dr ona gidiyorum çok tatlı bi dr öyle herşeye takılmıyor bi dene istersen biraz kalabalık sadece

Aminnn bnm de tek temennim tek uğraşım bu Hoppa6. Aydan sonra da blw yöntemiyle ilerlicem seni de gruba ekledim sende incele folikimmm bitanem :KK19:
Evet bakıcam ilk fırsatta sağol kuşum zamanı gelince de paslaşırız :KK66:
Mamaya baslayalim demedi hic, diren zorla da olsa emzir diyo ama sürekli bdni geriyo az kilo alıyor deyip duruyo.
Senn doktorun nerde betülcüm?
Seni germesi doktorunu değiştirmen için yeterli, bu aşamada gerilmeye değil motiveye ihtiyacın var zira. Bana da mama verelim demedi, ama ima etti, gerekirse veririz dedi ve bu tutum bana yetti arttı bile. Sütünü sağ bakalım yetiyor mı dedi, ilk iki hafta sağıyordum ama artık sağmıyorum yeterli miktar geliyordu çünkü dediğimde şimdi yetmiyor demek ki dedi, ama kaka yapıyor 6-7 defa dediğimde olabilir fark etmez dedi. Tam dangalaktı anlayacağın bnmki. Şimdi İstanbul Pediatri Merkezine gidiyorum, özel sigortayla anlaşmalı sadece.
İnan sütüm de az değil zeynepcim, bebek emmeyince şıpır şıpır akiyo, pompa ile cekiyrm ardından hemen bebeği emzirsem yine de süt geliyo Kadin hala "sütün az demek ki" diyo bana, inandiramadm kadını sütümün olduguna
Sen gerçek bir doktorla tanışınca şu anda burada yazmakla harcadığın ve kendini yıprattığın günlere pişman olacaksın. Doktorun bnmle konuşma tarzı bile öyle sakin ki, yanımdakilere bakmıyor bile, direk bnmle iletişim kuruyor, gözlerime bakarak ve güven vererek.

Evet bakıcam ilk fırsatta sağol kuşum zamanı gelince de paslaşırız :KK66:

Seni germesi doktorunu değiştirmen için yeterli, bu aşamada gerilmeye değil motiveye ihtiyacın var zira. Bana da mama verelim demedi, ama ima etti, gerekirse veririz dedi ve bu tutum bana yetti arttı bile. Sütünü sağ bakalım yetiyor mı dedi, ilk iki hafta sağıyordum ama artık sağmıyorum yeterli miktar geliyordu çünkü dediğimde şimdi yetmiyor demek ki dedi, ama kaka yapıyor 6-7 defa dediğimde olabilir fark etmez dedi. Tam dangalaktı anlayacağın bnmki. Şimdi İstanbul Pediatri Merkezine gidiyorum, özel sigortayla anlaşmalı sadece.

Sen gerçek bir doktorla tanışınca şu anda burada yazmakla harcadığın ve kendini yıprattığın günlere pişman olacaksın. Doktorun bnmle konuşma tarzı bile öyle sakin ki, yanımdakilere bakmıyor bile, direk bnmle iletişim kuruyor, gözlerime bakarak ve güven vererek.

Hmm anladm tatlm, ben de inş iyi bi dr bulurum. Badeye belki tsmamlayıcı sigorta ysptırıcaz, bi arastrayım da.
Ewet betulcum dr cok onemli, badeyı muayene etmesnn yanı sıra beni de motıve etmesını bekliyorum özellkle süt emzirme we badenn kılo alması konusunda.

Hmm anladm tatlm, ben de inş iyi bi dr bulurum. Badeye belki tsmamlayıcı sigorta ysptırıcaz, bi arastrayım da.
Ewet betulcum dr cok onemli, badeyı muayene etmesnn yanı sıra beni de motıve etmesını bekliyorum özellkle süt emzirme we badenn kılo alması konusunda.
Meltemcim Kivanc da 35 gunde 500 gram almisti,doktorum sutumun yetrrsiz oldugunu dusundu dogal olarsk bobreklet acisindan mama tavsiye etti ama bende senin gibi sutumun oldugunu biliyordum,miktarini soyleyince bu sekilde devam et onumuzdeki ay bakalim dedi.zayif oluversin ne olurki her cocuk al yanakli,tombik olacak diye bir kural yok.sen anlarsin zaten badenin keyfi yerindeyse sorun yok demektir

Back