- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Aynen öyleee mama meraklısı dr.lar var yaaa:/ süpersin folikim!!! Valla ben eve mama bile almadım hiç.
bende duru yla çok boğuştum çok uğraştım çok uykusuz kaldım ama memeyi dayadım hep! Baika bir şey bilmiyo ki tek bildiği meme mecbur emecekama işin içne biberon vs girdi mi hem süt hem bebegin meme isteği azalıyomuş malesef meltemcivil bence de dr değiş cnm badişin kilo gayet iyi gidiyo seni motive edecek dr lazım
meltemcivil aynı durum bizde de var. 3 kilo 50 gr doğdu kızım ay sonunda 3800 oldu. Doktor az kilo alıyor dedi hep bana. Mama vermelisin diye dayatti. Bende ona sütün bol ama bebegimin istahsiz olduğu için az az emdiğini bu yüzden az kilo aldığını (ki aslında az da değil) bir türlü anlatamadim. 3- 5 dk 10 dk çok canı isterse 15 dk emiyor arkasından da bol bol kusuyor. Bazı günler iştahı birden bire artıyor gün boyu mememde süt birikmesine fırsat kalmıyor ama çoğu zamanda da bin nazla emiyor göğüslerimden sütler akıyor. Napalim bizim bebeklerimizde böyle. ayda belki 2 kilo alamazlar ama 600gr 1 kilo arasi çokta rahat alırlar. Az olsun anne sütüyle olsun :)
Normal canım her bebek çok kilo alacak diye bşrşey yokKizlar belki bu koniyu konusmussunuzdur bayadir takip edemiyorum bebegim 600 700gr almis normal mi bir ayda
Benden süt bile akmıyor meltem ya. Bizim minik 5 yada 6 defa emiyo ancak bi damla süt çıkıyor.. Benim her dakka mana vermem lazım o zaman. Agzı olan konuşuyor boşver.. Kilo az alınca sütün yetmez çok kilo alınca obez olur az emzir derler ..Mama ver demiyo ama sürekli sütün yetmiyo diyo, allah askina yetmeyen süt göğüsten nasil akar şıp şıp?
denizcim çok doğru bence de ama ben bebekle tek başıma araba kullanamadım yaa arkada çok fena ağladı sanırım bir süre daha beklemem gerekli ama bende boba 4g veya senşn diğer yazdıklarınada bakayım onlardan birini alıcam kalçamız iyileşince tabiEvet cnm o duruş zaten omurgası açısından en olması gereken duruşmuş. Üzme kendini cnmın içi inşallah düzelcek kısa zmanda(
Momfort 1 yaşından sonra sorun oluyomuş kullanmak. Ben de bebek arabasından daha çok kanguru kullancam o yüzden 1 yaşından sonra da rahat kullanım olmalı. Boba 4g, tula ve kokadi arasında kaldım. Üçü de aynı fiyat zaten. O linkteki boba air fiyatı daha iyi eğer kanguruyu çok sık kullanmayacaksan bebek arabasıyla dönüşümlü kullancaksan öneriliyor. Ben bebek arabasını toplu taşımada ordan oraya taşıyamam o yüzden kanguru daha çok kullancam ama senin ayrı araban var senin için daha rahatlık araabn olması. Bence bu model sana uygun
çok doğru nilaycım gerçekten sağol geldik dr dan şimdilik takmadılar çok şükür daha iyi gördü ama her ay kontrole gidicez bu arada diğer arkadaşlarda dr söylediğini yazayım kalça usgin en doğru sonuç tam 3. ayda alınırmış 3 aydan önce yapılan usg ler pek sağlıklı olmazmış ve sağlıklı kalça bile sonradan sorunlu olabilirmiş isteyen 3. ayda tekrar usg yaptırabilir diye bir bilgi paylaşayım dedimBak ne güzel kendin diyorsun canım Nil çok güçlü bir bebek diye. Bu durumu da beraber atlatırsınız siz. Sen hiç nasıl mutlu edicem diye düşünme, sen yanındasın ve senin yanında olduğunu o da hissediyor ki mutlu ve güçlü.
ya gerçekten çokk mantıklı ve iyisin okadar güzel şeyler yazmışsınki teşekkür ederim aslında aynı şeyleri sabah bana dr da söyledi herşey benim elimde evet kızım daha iyi olacak ama birşeyleri kabullenmek sanırım zor olsada mantıklı olanı yapmak gerekli dediğin gibileylam355 çok geçmiş olsun ,kabul etmek zor olabilir ama lütfen üzme kendini. Daha kullanmaya başlamadan en kötüsünü düşünmeye başlamışsin bile. Elinde değil evet biliyorum ama şöyle düşün diğer kullananlarin bebeklerini mutsuz yaptığını söylemesi bakış açısı, negatif enerjiden olamaz mi? Sen her gün gülümser mutlu olur ve bu durumun geçici olduğunu düşünüp pozitif baslarsan gune bence bebeğin asla mutsuz olmaz çarçabukta atlatır bu durumu. her bebek binbir türlü problemle büyüyor hepimizin çok sakin ve güçlü olması lazım.
Moral bozması kötüymüş kaç gr istiyomuş almasını kaç gr olursa rahatlayacakMama ver demiyo ama sürekli sütün yetmiyo diyo, allah askina yetmeyen süt göğüsten nasil akar şıp şıp?
Bugün banyo yaptırma demişti dr ilk ay aşıdaKızlaaar. Biz dün 1 aylık olduk bugünde aşımızı olduk. Banyo yaptırsam bir şey olur mu ki ? Hemşireye soracaktım sağlık ocağında ama unuttum
bşz nil için toplam 3 dr değiştirdik sende hemen değiştir bence meltemcim o doktoru senin moralini bozuyor ve belliki bir çıkarı var sen ve kızın sırtlanın ağzındasınız sonradan pişman olacağına şimdi hemen değiştir doktorunu ki ahh ne iyi yapmışım diyebilesin senin görmediğini bu kadar insan hissetmiş bence hem aklın yolu birdir meltemcim kaç kişi aynı şeyi söyledikHaklisin denizcim, bade de 3340 dogdu hastaneden 3250 ile cıkti, 30.günde 3940 idi yani 700gr almiş Asm deki hemşire de kötü değil dedi ama bizim dr u memnun edemiyoruz
canım başakcım çok sağol geldik dr dan şimdilik bandaj takılmadı ama çok sıkı takip yapılacak gerçekten aralık bebekleri güçlü bende inanıyorumCanım benim bak bu topikte neler atlatıldı güçlüdür aralik bebisleri sen merak etme nilde atlatacak ins bütün anneler dua edicek
Çok sevindimm iyi olcak inşallahçok doğru nilaycım gerçekten sağol geldik dr dan şimdilik takmadılar çok şükür daha iyi gördü ama her ay kontrole gidicez bu arada diğer arkadaşlarda dr söylediğini yazayım kalça usgin en doğru sonuç tam 3. ayda alınırmış 3 aydan önce yapılan usg ler pek sağlıklı olmazmış ve sağlıklı kalça bile sonradan sorunlu olabilirmiş isteyen 3. ayda tekrar usg yaptırabilir diye bir bilgi paylaşayım dedim
çok sağol denizcim hepimizin bebekleri iyi olacak inşallahÇok sevindimm iyi olcak inşallahbnde 3. Ay tekrar yaptırayım sağol leylacım bilmiyodum hiç
Bende de ise yaradı tatlım teşekkür ederimcanim ben yazmistim canim.ne guzel ise yaradiysa sevinddim
Canım geçmiş olsun badise tez zamanda çözüm olur ınş sütün az değildir dr değişiklik yap benceNe bileyim zeynepcim ya, dr da az az diye diye hep stres etti beni Kadın inatla sütün az dio, sütümün aktığı halde bebeğin yorgunluk ve uykudan ememediğine inandıramadm kadını
Yaptır canim sorun olmuyor hemşire ye sormuştum benKızlaaar. Biz dün 1 aylık olduk bugünde aşımızı olduk. Banyo yaptırsam bir şey olur mu ki ? Hemşireye soracaktım sağlık ocağında ama unuttum
Süper canım çok sevindim bak şimdiden dualar ise yaradıcanım başakcım çok sağol geldik dr dan şimdilik bandaj takılmadı ama çok sıkı takip yapılacak gerçekten aralık bebekleri güçlü bende inanıyorum
Benden süt bile akmıyor meltem ya. Bizim minik 5 yada 6 defa emiyo ancak bi damla süt çıkıyor.. Benim her dakka mana vermem lazım o zaman. Agzı olan konuşuyor boşver.. Kilo az alınca sütün yetmez çok kilo alınca obez olur az emzir derler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?