2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Mama ver demiyo ama sürekli sütün yetmiyo diyo, allah askina yetmeyen süt göğüsten nasil akar şıp şıp?

Evet canm durum aynıymiş, 5-10 dk emip uyuyakliyo
Benm dr mama verme dio ama ayni zamanda bana sütün az deyıp duruyo Bence de haklisin az olsun anne sütü olsun, 1 aya maksimum 2 aya ceneleri güclennce daha cok emeceklerine inanıyorum Etrafımdakş hefkes aynı seyi söylüyo, birz sabretmemiz gerekiyomuş

Mama ver demiyo ama sürekli sütün yetmiyo diyo, allah askina yetmeyen süt göğüsten nasil akar şıp şıp?
Benden süt bile akmıyor meltem ya. Bizim minik 5 yada 6 defa emiyo ancak bi damla süt çıkıyor.. Benim her dakka mana vermem lazım o zaman. Agzı olan konuşuyor boşver.. Kilo az alınca sütün yetmez çok kilo alınca obez olur az emzir derler ..

Aşı yaptıran arkadaşlar saglık ocağı menenjit aşısını yaptı mı??? Bizim doktor yapmayabilirler dedi özelde yaptıracağım yoksa

denizcim çok doğru bence de ama ben bebekle tek başıma araba kullanamadım yaa arkada çok fena ağladı sanırım bir süre daha beklemem gerekli ama bende boba 4g veya senşn diğer yazdıklarınada bakayım onlardan birini alıcam kalçamız iyileşince tabi

çok doğru nilaycım gerçekten sağol geldik dr dan şimdilik takmadılar çok şükür daha iyi gördü ama her ay kontrole gidicez bu arada diğer arkadaşlarda dr söylediğini yazayım kalça usgin en doğru sonuç tam 3. ayda alınırmış 3 aydan önce yapılan usg ler pek sağlıklı olmazmış ve sağlıklı kalça bile sonradan sorunlu olabilirmiş isteyen 3. ayda tekrar usg yaptırabilir diye bir bilgi paylaşayım dedim

Kızlaaar. Biz dün 1 aylık olduk bugünde aşımızı olduk. Banyo yaptırsam bir şey olur mu ki ? Hemşireye soracaktım sağlık ocağında ama unuttum

ya gerçekten çokk mantıklı ve iyisin okadar güzel şeyler yazmışsınki teşekkür ederim aslında aynı şeyleri sabah bana dr da söyledi herşey benim elimde evet kızım daha iyi olacak ama birşeyleri kabullenmek sanırım zor olsada mantıklı olanı yapmak gerekli dediğin gibi
bandaj takılmadı sadece uzun süre çok sık gözlem altında tutulacak ve dikkatli olunması gerekdedi doktor
yukarıdaki yazımda bir bilgi paylaştım umarım okursun belki sende tekrar yaptırmak istersin diye ekleyeyim dedim

Moral bozması kötüymüş kaç gr istiyomuş almasını kaç gr olursa rahatlayacak sen bol bol emzir badişi takma cnm 2. Ay çok daha güzrl olcak bence kilo alımı. 700 gr da hiç kötü değil

Haklisin denizcim, bade de 3340 dogdu hastaneden 3250 ile cıkti, 30.günde 3940 idi yani 700gr almiş Asm deki hemşire de kötü değil dedi ama bizim dr u memnun edemiyoruz
bşz nil için toplam 3 dr değiştirdik sende hemen değiştir bence meltemcim o doktoru senin moralini bozuyor ve belliki bir çıkarı var sen ve kızın sırtlanın ağzındasınız sonradan pişman olacağına şimdi hemen değiştir doktorunu ki ahh ne iyi yapmışım diyebilesin senin görmediğini bu kadar insan hissetmiş bence hem aklın yolu birdir meltemcim kaç kişi aynı şeyi söyledik

Canım benim bak bu topikte neler atlatıldı güçlüdür aralik bebisleri sen merak etme nilde atlatacak ins bütün anneler dua edicek
canım başakcım çok sağol geldik dr dan şimdilik bandaj takılmadı ama çok sıkı takip yapılacak gerçekten aralık bebekleri güçlü bende inanıyorum

Çok sevindimm iyi olcak inşallah bnde 3. Ay tekrar yaptırayım sağol leylacım bilmiyodum hiç

Ne bileyim zeynepcim ya, dr da az az diye diye hep stres etti beni Kadın inatla sütün az dio, sütümün aktığı halde bebeğin yorgunluk ve uykudan ememediğine inandıramadm kadını
Canım geçmiş olsun badise tez zamanda çözüm olur ınş sütün az değildir dr değişiklik yap bence

Haklisin zeynepcim Bende emzirmeye dewam edecegim, mama falan vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…