• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar emzirme konusunda cok sıkıntılıyım bir aydır geçmedi yaralarım acidan emziremiyorum doğru düzgün sutum Bi ara artmıştı ama simdi gittikçe azalıyor mama takviyesi yapıyorum ne olur bana moral verin bişey söyleyin ne yapacagım tamamen kesilirse
Sizin göğüs yaranız geçti mi
Söyle keyifle emzirmeyecek miyim ben :KK43:
Geçmiş olsun canim 40 günlük oldu benim bebis daha bi göğsümü verir iken acıyor ama lanshion iyi geldi çok yara olmadan geçirdi bi de ayva çekirdeği diye yazmıştı arkadaşlar belki faydasını görürsün duzelicektir sen yinede emzir benim kanamisti yine de emzirdim hem de büyüdükçe daha güzel kavriyorlar memeyi rahat oluyor

Inş sadece suphedir sorun çıkmaz kuzuda. Ay çok geçmiş olsun aşılar ağır tabi bizim sipanin var daha bakalım
inşallah başakcım dediğin gibi şüphedir ya aşıdan korkmayın bizim bugün çok travmatik bir gündü önce usg sonra dr muayene etti evirdi çevirdi tartıya falan aldı kollarını açtı bacaklarını açtı ağzına baktı kulaklarına falan ee benim kızımda atarlandı tabi sonrada aşı oldu ve bu hale geldi bende aşılara karşı aşırı derece de hasass bir yapıya sahibim kızımda benim gibi çıktı maalesef genelde bebekler sıkıntı olmadan atlatıyorlarmış ama biz öyle olamadık maalesef

Geçmiş olsun canim 40 günlük oldu benim bebis daha bi göğsümü verir iken acıyor ama lanshion iyi geldi çok yara olmadan geçirdi bi de ayva çekirdeği diye yazmıştı arkadaşlar belki faydasını görürsün duzelicektir sen yinede emzir benim kanamisti yine de emzirdim hem de büyüdükçe daha güzel kavriyorlar memeyi rahat oluyor
Ah canim hepsini denedim olmuyor
Birinin ucu tam yoktu o mastit oldu bir de ondan sonra da hic düzelmedi
Cok korkuyorum emziremeyeceğim diye

Arkadaşlar emzirme konusunda cok sıkıntılıyım bir aydır geçmedi yaralarım acidan emziremiyorum doğru düzgün sutum Bi ara artmıştı ama simdi gittikçe azalıyor mama takviyesi yapıyorum ne olur bana moral verin bişey söyleyin ne yapacagım tamamen kesilirse
pompa kullan cnm

Benim bi göğsüm baya bi düzeldi, diğeri hala acıyor. Hala kremler sürüyorum. Krem sürmesem hemen bi sonraki emzirmede yine acıyor. Krem sürdüğüm için emzirmeden önce silmek gerekiyor. memeyi çıkarıp hemen emziremiyorum :( benim 33.gün oldu. Senin kaç günlük bebeğin? Bi de ne olursa olsun mama verme bence:( mamayla doya bebek, memeyi daha az emdiği için sütün azalır :(

Benim bi göğsüm baya bi düzeldi, diğeri hala acıyor. Hala kremler sürüyorum. Krem sürmesem hemen bi sonraki emzirmede yine acıyor. Krem sürdüğüm için emzirmeden önce silmek gerekiyor. memeyi çıkarıp hemen emziremiyorum :KK43: benim 33.gün oldu. Senin kaç günlük bebeğin? Bi de ne olursa olsun mama verme bence:KK43: mamayla doya bebek, memeyi daha az emdiği için sütün azalır :KK43:
Hangi kremi kullanıyorsun canim ?
Ben lansinoh ve garmastan kullanıyorum ama pek ise yaradığı söylenemez
Benimde 37. Gün oldu
Mama verirken içim parçalanıyor ama doymuyor kuzum başka ne yapabilirim ki
Önce iki göğsümü bir saate yakın emziriyorum sonra mama veriyorum

Hametan kullan, ben onunla rahatladım azcık...
Bide tam geciyor gibi oluyor sonra tekrar yara başlıyor
Simdi göğüslerim yumuşadı bu sütun gittiğinin mi göstergesi acaba
Ama uykudan uyanınca ağırlaşmış ve ağrılı oluyor sonra yumuşuyor gün boyu

Benimde esime msj gelmis yarin bende gidecegim almaya allah bereket versin :) rapor parasini nezaman alicaz acaba..15 subatta raporum doluyor ama ben hemen calismak istemiyorum ucretsiz izni nerden alicaz isyerindenmi yoksa hastanedenmi 6 aya kadar alabiliyormusuz galiba bilgisi olup cevaplayan olursa memnun olurum...
PTT den doğum yardımı 300 u aldım ama bu rapor parası dediginiz nedir kimler alıyor ben öğretmenim bizde mi alacağız?

Hangi kremi kullanıyorsun canim ?
Ben lansinoh ve garmastan kullanıyorum ama pek ise yaradığı söylenemez
Benimde 37. Gün oldu
Mama verirken içim parçalanıyor ama doymuyor kuzum başka ne yapabilirim ki
Önce iki göğsümü bir saate yakın emziriyorum sonra mama veriyorum

Artık bezdim kremlerden canim biraz önce vazelin sürdüm yetti kremlere döktüğüm para :KK61:

Bide tam geciyor gibi oluyor sonra tekrar yara başlıyor
Simdi göğüslerim yumuşadı bu sütun gittiğinin mi göstergesi acaba
Ama uykudan uyanınca ağırlaşmış ve ağrılı oluyor sonra yumuşuyor gün boyu
Lansinoh bende de işe yaramadı. Hametan pomad kullanıyorum, pahalı bişey değil, 5 lira sanırım. Vazelin denemedim ama işe yarayabilir... goguslerinin yumuşamasi kesinlikle sütün azaldığı anlamına gelmez. Üzülme canım, ben de hala çekiyorum o derdi, gecicek inşallah zamanla. Lansinoh yikamadan emzirilebildigi için, arada hametani bırakıp lansinoh sürüyorum, bi sonraki emzirmede hemen acıyor; o kadar farkediyor yani düşün!... bi de ben göğüs kalkanı kullanıyorum, sürdüğüm krem kıyafete degip boşa gitmesin diye... Onun da faydası var.

PTT den doğum yardımı 300 u aldım ama bu rapor parası dediginiz nedir kimler alıyor ben öğretmenim bizde mi alacağız?
Rapor parasi 4ay ücretli izin kullanıyoruz ya o oluyor ziraat bankasina yatiyo doğum raporunu teslim etmen gerek ben öyle yaptim

Back