2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar 1.ayin sonunda yapılan aşı ateş yapıyor mu çok
4 gün sonra götürcez biz de
Yani bu ikinci cocugum ama bazı şeyleri hatırlayamiyorum tabi

savrukzeynep dün kundak olayından bahsetmeyi unutmuşum
Bilmiyorum aranızda kundaklayan var mı ama
Ben iki çocuğumu da kundakladim
Bebek bazen anne karnındaki o sıkışık yerini özlermis
Gerçekten de bazen açıyoruz
Hareket ediyor falan
Uykusu gelince ağlamaya başlıyor
Kundakliyoruz, bi rahatliyor önce
Sonra da uyuyor
Elini kolunu hareket ettirdikce uykuya geçemiyor çünkü

Canım kızkardeşinin ve meleğinin Allah yar ve yardımcısı olsun

Benim ki eli dışarda olmayınca rahat etmiyor o eller dışarı çıkana kadar feryat figan

H,gnler kizlar kizim 3 gundur fiskirtarak kusuyor yediginin hepsini cikariyor sizinde boyle bi problminiz oldumu doktra gittik biseyi yok saglkli dedi fkt cok norml gelmedi bna sabsh yine pes pese kustu oyle migdesi komple bosaldi yavrum bnm ztn az emiyor birde boyle olmasi cok uzuyor bni sutumdemi bisey var bilemiyrm ya

Çok geçmiş olsun niye almışlar yoğun bakıma

Baya kılo vermsti vok üzülmüştüm ama 3 günde 150 gr almiş, toparlanmaya basladi, gerci kılosu hala az

Tatlım bebekler doğduktan sonra bir hafta içinde ödem attıkları için biraz zayiflarmis beyzanında doktoru söylemişti sende üzülme toparlanir mutlaka

Rezenenin özü canm bu kuvvetli bi tadi var günde 2 fincan iciyorum 10 -15 tl böyle kutuda.
Üzerinde 100ml ye bi tatlı kaşığı diyor. Ve günde 100ml ye kadar tüketin diyor. Bende o yüzden 1 tane içiyorum. 2.si zarar olur diye çekindm . sende sorun olmadı herhalde canım. Olmadıysa bende 2.yi içiyim

Evet yazdiklarina ben de katılıyorum. Kundaklaninca anne karnındaki gibi güvende hissediyor kendini... gelgelelim kalça çıkığı konusunda kundak yapmanın riski arttırdığı da kanıtlanmış... ben biraz ugrasinca kundaklanmadan da uyuyor aslında. Bebek bu, eninde sonunda uyuyacak. Yarım saat kâra geçmek için riske girmeye değer mi... Allah hepimizin bebeklerini korusun

Ben oyüzden kundaklamadim hiç hatta hamileyken e bebekten kundak almıştım sıfır vaziyette duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…