- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 103
- 45
Benimkide ayni ikiniyo gibi gercenyen ikiniyor mu anlamadimUykusunda sürekli ıkınır gibi yapıp kasıyor kendini nefes almıyor yutkunma bilmiyor sanırım bide tükürüğü kaçıyor delirdim valla
Baya kılo vermsti vok üzülmüştüm ama 3 günde 150 gr almiş, toparlanmaya basladi, gerci kılosu hala azOlsun canım nasıl badis hanım gelişimi
Canım kızkardeşinin ve meleğinin Allah yar ve yardımcısı olsunKızlar sizlede paylaşayım kızkardeşim doğum yaptı 4600 gr çok tatlı bir kız fakat yoğun bakıma almışlar annesi birtek doğumda görmüş daha emzirmemiş bile mama vermişler ayşenazımıza üstelik farklı hastaneye sevk etmişler dua edin kızlar sizde çabuk kavuşsunlar yavrumuz iyileşsin
Benim ki eli dışarda olmayınca rahat etmiyor o eller dışarı çıkana kadar feryat figansavrukzeynep dün kundak olayından bahsetmeyi unutmuşum
Bilmiyorum aranızda kundaklayan var mı ama
Ben iki çocuğumu da kundakladim
Bebek bazen anne karnındaki o sıkışık yerini özlermis
Gerçekten de bazen açıyoruz
Hareket ediyor falan
Uykusu gelince ağlamaya başlıyor
Kundakliyoruz, bi rahatliyor önce
Sonra da uyuyor
Elini kolunu hareket ettirdikce uykuya geçemiyor çünkü
Maşallah canım gayet iyi benceKizlar bugun saglikocagina ilk asimizi olduk kilomuz 4730 kg olmuş maşallah 1300kg almis bir ayda iyi demi hemşire pek bisi soylemedi
Çok geçmiş olsun niye almışlar yoğun bakımaKızlar sizlede paylaşayım kızkardeşim doğum yaptı 4600 gr çok tatlı bir kız fakat yoğun bakıma almışlar annesi birtek doğumda görmüş daha emzirmemiş bile mama vermişler ayşenazımıza üstelik farklı hastaneye sevk etmişler dua edin kızlar sizde çabuk kavuşsunlar yavrumuz iyileşsin
Ne oldu leyla hayirdirah meltem canım yaaa sen benim demin başıma gelenleri görsen sinirden çatlardın
sana yine bir şey takmışlar bana onu da yapmadılar ama görsen yani çok ayıp yaptıkları yazık eşim nasıl mahcup oldu
Meltemcim sen bilinçli bır annesin kilo önemli değil sağlığı iyi ise endişelenmeye gerek yok emiyor kaka çiş yapıyorsa tamam ışteBaya kılo vermsti vok üzülmüştüm ama 3 günde 150 gr almiş, toparlanmaya basladi, gerci kılosu hala az
Emziriyorsan gider canım ben 60 la hamile kaldım 72 ile doğuma girdim sezeryan olmasına rağmen 64 um su an bebek 1 aylık olduKizlar 63 ile hamile kalmışım bebis 47 gunluk ve 80 kiloyum cok endişeleniyorum kilolar gidecek mi
Selamlar canım.. Uğraşıyoruz işte minikle..bizim ki 2 çeyrek taktı. 2 bin tl nakit para verdi.. Yine bin tl ye yakın ekstradan harcama yaptılar.. 3 gün durup gittiler..
Baya kılo vermsti vok üzülmüştüm ama 3 günde 150 gr almiş, toparlanmaya basladi, gerci kılosu hala az
Üzerinde 100ml ye bi tatlı kaşığı diyor. Ve günde 100ml ye kadar tüketin diyor. Bende o yüzden 1 tane içiyorum. 2.si zarar olur diye çekindm . sende sorun olmadı herhalde canım. Olmadıysa bende 2.yi içiyimRezenenin özü canm bu kuvvetli bi tadi var günde 2 fincan iciyorum 10 -15 tl böyle kutuda.
Evet yazdiklarina ben de katılıyorum. Kundaklaninca anne karnındaki gibi güvende hissediyor kendini... gelgelelim kalça çıkığı konusunda kundak yapmanın riski arttırdığı da kanıtlanmış... ben biraz ugrasinca kundaklanmadan da uyuyor aslında. Bebek bu, eninde sonunda uyuyacak. Yarım saat kâra geçmek için riske girmeye değer mi... Allah hepimizin bebeklerini korusunsavrukzeynep dün kundak olayından bahsetmeyi unutmuşum
Bilmiyorum aranızda kundaklayan var mı ama
Ben iki çocuğumu da kundakladim
Bebek bazen anne karnındaki o sıkışık yerini özlermis
Gerçekten de bazen açıyoruz
Hareket ediyor falan
Uykusu gelince ağlamaya başlıyor
Kundakliyoruz, bi rahatliyor önce
Sonra da uyuyor
Elini kolunu hareket ettirdikce uykuya geçemiyor çünkü
Evet yazdiklarina ben de katılıyorum. Kundaklaninca anne karnındaki gibi güvende hissediyor kendini... gelgelelim kalça çıkığı konusunda kundak yapmanın riski arttırdığı da kanıtlanmış... ben biraz ugrasinca kundaklanmadan da uyuyor aslında. Bebek bu, eninde sonunda uyuyacak. Yarım saat kâra geçmek için riske girmeye değer mi... Allah hepimizin bebeklerini korusun
Aynen bizim beyza da zayıftı toparladı bir aydaTatlım bebekler doğduktan sonra bir hafta içinde ödem attıkları için biraz zayiflarmis beyzanında doktoru söylemişti sende üzülme toparlanir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?