• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm arkadasinin biride yazmis aslinda ama bn de yazayim. senin sut kokundan hep emmek istiyor. bzmkide oyle yapiyor. kokumu aldimi hemen meme aramaya basliyor baskasinda oyle yapmiyor daha kolay susuyor.

cnm mart 2013 dogumlu mu oglu. bzm de var bi tane. kardesiyle arasi nasil. oglum baya degisti mizmiz oldu kardesi dogdugundan beri. zorluyor bizi baya

cnm fiskirir gibi mi kusuyor. agzina surekli geliyor mu sut? gaz degil de reflu olabilir. bi dr a sor istersen. ilk oglumun reflusu vardi sanirim bunda da var ayni sorun goturucem dr a

Evet canım 2013 mart annesiyim
Sizleri az çok tanıyorum
Ama pek yazmıyordum orda
Benim oğlum zaten huysuz ve kıskanç bi çocuk
Kardeşini de kıskaniyor tabi
Kayinvalidem bizimle şu an
Annemler de gelip gidiyor
Bebeğin varlığını cok hissetmiyor
Bir de gündüzleri kreşte zaten
Eylül gibi aşırı bi huysuzluk döneminden geçince mecbur kalıp kreşe verdik
Tuvalet eğitimi sürecinde başladı huysuzlugu
Kriz geçiriyordu
Ağzından salyalar falan köpük köpük geliyordu
Doktorlara hocalara götürdük
35 günlük tuvalet eğitimi süreci de boşa gitti
Pes ettim sonunda
Şu an gündüz evde olmaması bizim için çok rahat

Evet canım 2013 mart annesiyim
Sizleri az çok tanıyorum
Ama pek yazmıyordum orda
Benim oğlum zaten huysuz ve kıskanç bi çocuk
Kardeşini de kıskaniyor tabi
Kayinvalidem bizimle şu an
Annemler de gelip gidiyor
Bebeğin varlığını cok hissetmiyor
Bir de gündüzleri kreşte zaten
Eylül gibi aşırı bi huysuzluk döneminden geçince mecbur kalıp kreşe verdik
Tuvalet eğitimi sürecinde başladı huysuzlugu
Kriz geçiriyordu
Ağzından salyalar falan köpük köpük geliyordu
Doktorlara hocalara götürdük
35 günlük tuvalet eğitimi süreci de boşa gitti
Pes ettim sonunda
Şu an gündüz evde olmaması bizim için çok rahat
bzmki ewde olunca daha da zorluyo. normalde cok hircin bi cocuk degildi ama suan oyle malesef. cok zorluyo beni. annem yanimda ama tv diye tutturio. simdiye kadar gunduzleri hic acmazdim. simdi sardi kapatinca aglamalar basliyo. cok ustune gitmemeye calisiyorum ama sabir kalmio bazen

bzmki ewde olunca daha da zorluyo. normalde cok hircin bi cocuk degildi ama suan oyle malesef. cok zorluyo beni. annem yanimda ama tv diye tutturio. simdiye kadar gunduzleri hic acmazdim. simdi sardi kapatinca aglamalar basliyo. cok ustune gitmemeye calisiyorum ama sabir kalmio bazen

Benim aklımda kreş falan yoktu 4 buçuk yaşına kadar
Çünkü kayinvalidem ben işe giderken gelip evde bakıyordu
O olmasa annem geliyordu
Yani hiç gerek görmüyordum
İşte bu huysuzlugu olunca kreşe verdik
Iyi ki vermişiz diyorum
Hem biz rahatız şu an evde
Çünkü o da küçük sonuçta
Yedir içir altını degis uyut vs
Sen de biliyorsun tabi bunları
Bir de evde tv.den başka bişey yok ki
Ben açık konuşayım, oyun oynamayi da sevmem zaten
Kreşte oyun oynuyorlar kendi yaş gruplariyla
Etkinlik yapıyorlar
Boya yapmayı, yemek yemeyi falan öğrendi
Hem kahvaltısı yemeği öğlen uykusu vs hep vaktinde oluyor
Evde olsa ben o kadar ilgilenemem
Bir de tv yok orda
Bu da avantaj tabi
Ne bileyim pişman olmadim yolladigima
Sabahları ugurlarken bazen üzülüyorum
Küçücük daha diyorum
Montunu giydirip çantasını veriyorum sırtına
Ama artılarıni düşününce rahatliyorum

Kızlar sizlede paylaşayım kızkardeşim doğum yaptı 4600 gr çok tatlı bir kız fakat yoğun bakıma almışlar annesi birtek doğumda görmüş daha emzirmemiş bile mama vermişler ayşenazımıza üstelik farklı hastaneye sevk etmişler dua edin kızlar sizde çabuk kavuşsunlar yavrumuz iyileşsin
Rabbim şifa versin inş.

Benim kvde de benimle yatak odamizda yatma hayaliyle geldi ve kaliyor ama hic ohtiyac duymadim cok sukur.gece uyanip emzirip uyutuyorum kendim 40imiz cikacak nerdeyse hic yardim istemedim.eminim sende basarabilirsin.benimde ilk bebegim ve cevremde hic bebek olmadi.biran once herseyi kendin yapmaya baslaman lazim hem kendine guvenin gelir hemde kven kendisine ihtiyac yok diye evine doner belki
Benimki de emin uyusa keşke... bazen ciyak ciyak bağırıyor; tabi uyanır kadin :( çok faydası da oluyor kv'in, iyi de bi kadın. Kv'ye gıcık olmaktan ziyade ben kendime kızıyorum. Ne bileyim ya, bebek biraz büyüsün düzelir belki...

Kıza bilezk, bana pırlanta küpe
Ama ne anlami kaldi kı o küpenn beni bu kadar üzdükten sonra, keske takmasaydıda boyle de üzmeseydi beni
ah meltem canım yaaa sen benim demin başıma gelenleri görsen sinirden çatlardın
sana yine bir şey takmışlar bana onu da yapmadılar ama görsen yani çok ayıp yaptıkları yazık eşim nasıl mahcup oldu

Şu biberonları çıkaranlardan allah razı olsun valla bebeğimin uykusuda bölünmüyor gece iyi oluyor sizde kullanıyor musunuz
Biberonu mamada mı kullanıyosun kendi sütünde mi? Bnm biberonlar aldığım gbi duruyor emzryorum sadece. Biberona alışınca meme reddi başlıyomuş dkkat et cnm kaşıkla vrsen daha iyi

Kız daha ne istiyorsun. Pırlantayı almışın, gelsin yemekler. :)

Burada hedef 2016 hedef 2016 yı anmadan geçemeyeceğim. Zeynep nerelerdesin canım bak meltemin kvsi altınlar pırlantalar getirmiş, senin kvden ne haber?

Şaka bir yana tatlım. İster istemez huzursuz oluyor insan.
Selamlar canım.. Uğraşıyoruz işte minikle..bizim ki 2 çeyrek taktı. 2 bin tl nakit para verdi.. Yine bin tl ye yakın ekstradan harcama yaptılar.. 3 gün durup gittiler..

Kızlar ilk ayın sonunda bebeğinizin kaç kilo oldu..???

Siz siz olun emzirmeyi ihmal etmeyin ben süt az diye mama verdim sol göğüsümde kitle oldu .. Çok agrı çektim .. Kitle duruyor hala .. Acısı geçti:(

Berbag otesi berbattt gaz yaparkene zorlaniyoruz ; (
ben yazdim gazdan nasil kurtuldugumu tavsiye ederim

Benim yavrum bide cok kusuyo gaz sancisida eklenince bazen saatlerce kivraniyo huzursuz dalamiyo uykuya gazını çıkariyo. pırt ta yapiyo tuvaletinde yapiyi sukur hala ne gazi anlamıyorum kustu için mi kivraniyo yoksa gazdanmi anlayamıyorum.

O gaz damlalarinin hic bi faydası yok hepsini denemişti ilk bebegimde ilaç sonuçta içinde neler var kimbilir.

Akşam rezene. Yaptim bi çay kaşığı verdim bilemedim çok vermeye korktum. Komşumuz anasonla büyütmüş çocuklarını hep uyurlarmis. Oda uyuşturucu gb bisi diye korktum.

Bunu doktor mu dedi size korkuyorumda ondan size iyi gelmiş ne guzel uykunuz sutunuz çok olsun ins.
Amin hepimizin
Bizi,.doktorumuz ilactan diil bitgiselden yana
Mesela burnu tikanti ihlamurla iyilesti kuzum
Tabi cnm herkesin tercihi ben meraktan sordum sana :)sodayı kv de söyledi ama ben vermedim delinir midesi fln ay ne bilim çok küçükler insan korkuyor
Sonra yazacaktim soda yazmisim :)

Kötü çok gazlıyız artık herşeyi yiyorum yesemde yapıyor yemesemde bari sütüm çoğalsın kızda hiç dikkat etmemiştim hiçte gazı olmamıştı
valla benim formulle cok rahat ettim ben

Biberonu mamada mı kullanıyosun kendi sütünde mi? Bnm biberonlar aldığım gbi duruyor emzryorum sadece. Biberona alışınca meme reddi başlıyomuş dkkat et cnm kaşıkla vrsen daha iyi
Kendi sütüm canım benim ilk aldığım duruyor sonradan duyduk bu biberon medela nın özelliği ters çevirsende damlamıyor anne memesi gibi bebek çekmeden gelmiyor o yüzden fark etmiyor 1 aydır kullanıyorum memeden vaz geçse belli ederdi sanırım

Uykusunda sürekli ıkınır gibi yapıp kasıyor kendini nefes almıyor yutkunma bilmiyor sanırım bide tükürüğü kaçıyor delirdim valla

Biz 57 gunluguz 2 haftayi gecti oksuruyordu. 3 gundur de hastanede yatiyoruz. bogmaca olmuş. Bebegi bogmaca olan anne var mi? onceki cocuklarinda da olabilir? bundan sonra ne olacak emebilecek mi kilo kaybi oluyor mu? çok uzgunum.kizlar benim krese giden oglumdan gecti bence. yaninda oksuren biri varsa bulasir dedi dr. aman dikkat edin.

Cok gecmis olsun cnm tez vakitte iyilessin ins yawrun

Back