- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 40
Seninkide mi tanimiuor seni,benkmki herkeste uyuyor aglamiuor cok sinir oluyorum bide beni tanimiyor ckk uzuluyorumAy benimki de farketsin artık ve beni istesin :) öyle olursa ancak ben teskin edebilirim ve kimse alamaz kucağımdangerçi o zamanda sürekli kucağımda tutmaktan yorulurum ama olsun...
bebekleriniz ayda kaç cm uzadı anneler[/QUOTE benim meleğim 56 cm doğdu aylık kontrolünde 57 cm di
maşallah bebeğinini boyuna canım benimki de 47 cm doğdu uzamıyor gibime geliyor
İlk başlarda mama verdim sonra gğnde bir kere gece ,Sütün yetmediğini düşündüğü m anda veriyordum. Doktor verme deyince kestimMasallah zeynep,mama veriuormusun yoksa sadece emziriyormusun
49 cm ile doğdu 1 ay sonra 54 cm ölçtülermaşallah bebeğinini boyuna canım benimki de 47 cm doğdu uzamıyor gibime geliyor
Aynen bizim ki emzik biberon meme maşallah hiçbirine hayır demiyor.. Ben sarılığı var diyr hep 2 saate bir emziriyordum şimdi de aynı düzende. 3 saate çıkarmam lazım o ZmnYok arkadaşım ne obez olcak ya, boşver senTombik baby 3 saatte bir emzir, normale döner. Bebekler memeyi tokken bile versen reddetmiyorlar, sen ayarla saat araliklarini. Memeyi verdim alıyor, demek ki acıkmış diye bişey yok. O zaten hep alır memeyi, sen saat araliklarina uyarak vermeye çalış...
Geyrek ne diye sorma bende bilmiyorum.. )) omurga mı bilmiyorumYazım yanlışı mı olmuş, anlamadım? Ne batmasın diye?
Geçmedi cnm, dr zaten birkaç ay gibi bir süre dvm edebilir demişti. Sağ el orta parmak ucu uyuşuk gibi karıncalı, bilek ağrım ise neredeyse geçti. Sol bileğimi incittim sanırım şimdi de o başladı.folik canım senin hamilelikte olan ellerinin uyuşması gecti mi benim parmaklarimda hala var dr gitmelimiyim 10 aralikta doğum yaptım
Seninkide mi tanimiuor seni,benkmki herkeste uyuyor aglamiuor cok sinir oluyorum bide beni tanimiyor ckk uzuluyorum
ben de şimdi ölçtüm tekrara 50 cm gibi görünüyor tam ölçemiyorum sağlık ocağı da rastgele ölçmüştü49 cm ile doğdu 1 ay sonra 54 cm ölçtüler
Cnm aldigi zmn birakmiyr gerci az emiyrAyagını sıcak tut bebişin sıcak su torbadı koydum ben ılık su yapıp az emzir sık emzir
4 benimkibebekleriniz ayda kaç cm uzadı anneler
"Geyrek" ne?Biz arada kundak yapıyoruz geyrekleri batmasın diyeymiş
Maşallah. Kilo alsa dert almasa dertBizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım
Dun sabh 6da uyandi 20dk emdi sonra 1e gelirkn 10dk emdi uyudu 5e fogruda 10 dk emdi aksam cok emdi yarim saat onuda cikardi hep snra 15dk emip uyudu hep uyuyr gece iste bzn 3 ,4 saat zorluyr okadar ac ac uyuyr hasta olck diye cok korkuyrmAyagını sıcak tut bebişin sıcak su torbadı koydum ben ılık su yapıp az emzir sık emzir
benmiki kilo da alamadı 47 günlüğüz doğum kilosu 320gr şimdi 4200 gr4 benimki
Başka dertlerimiz de var canım .. Bebek anne karnında başını döndürememiş. Boynunun sag tarafı içine çökük gibiydi bir kulağı da incecik yaprak gibi yapışıktı.. Şimdi o çökük yer doldu . Kulağıda diğer kulağına yakınlaştı büyklük olarak.. Başını saga döndüremiyormuş şimdi fizik tedaviye götürüyoru her gün.. Boyun filmi temiz çıktı. 2 hafta fizik görecek. Doktor tekrar bakacak"Geyrek" ne?
Maşallah. Kilo alsa dert almasa dert
Bu arada sen nerelerdesin? Epeydir gözükmüyordun ortalıklarda. Merak etmiştim seni.
Cnm zamanla uzar dert etme sen.ben de şimdi ölçtüm tekrara 50 cm gibi görünüyor tam ölçemiyorum sağlık ocağı da rastgele ölçmüştü
Gögüs altında ki kemikler sanırım"Geyrek" ne?
Maşallah. Kilo alsa dert almasa dert
Bu arada sen nerelerdesin? Epeydir gözükmüyordun ortalıklarda. Merak etmiştim seni.
Uzar canım bizim babamız 1.88 bende 1.70 kızlarım 1.53 ve 1.54 doğdu.ama bebekken gelişimi her ay aynı periyodik gelişmeyi gostermeyebilirmaşallah bebeğinini boyuna canım benimki de 47 cm doğdu uzamıyor gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?