2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sakinlk ne kelime,esimden bile nefret ettim artkk, hcbirini görmek istemiyrm, hepsini liğme liğme edip parçalamak istiyorum yemn ederim.
Meltemcim bunlar seni baya üzmüşler yoksa sen çok sakin pozitif bir insansin.
Hadi biz olsak neyse yani, gebelik+ lohusa döneminde keske suç işlemek cezasiz olsa yoksa alninin ortasindan vuracağim çok kişi var

Şu biberonları çıkaranlardan allah razı olsun valla bebeğimin uykusuda bölünmüyor gece iyi oluyor sizde kullanıyor musunuz

Hanımlar ben hemoroid oldum. Siz bir yağdan bahsediyordunuz iyi geliyor diye o neydi lütfen söyleyin. Oturup emziremiyorum bile

Aynen bende ev için daha çok bastiricam bu konuda bir an önce ev alsin bu daha kv geliyon mu bak arada bir gelirim ancak okadar

Sakinlk ne kelime, eşimden bile nefret ettim artkk, hcbirini görmek istemiyrm, hepsini liğme liğme edip parçalamak istiyorum yemn ederim.
Kiz kaderdasim sakin ol sakin bu gunleri atlatacagiz Allah in izniyle ben tekim emin ol oda zor biyandan evde yanliz esim iste bi aglasa sizlasa napcami bilemiyom biran elim ayagima dolaniuor kv sagolsun alisayim diye karismak istemiyor hergun ariyorlar ama ben bazen bunaliyorum konusacak kimse yok kendi kendime konusur oldum ya afakanlar basiyor bazen bebekle konusuyorum

Kizlar bugun saglikocagina ilk asimizi olduk kilomuz 4730 kg olmuş maşallah 1300kg almis bir ayda iyi demi hemşire pek bisi soylemedi
Gayet guzel cnm masallah subhanallah bakakim bizim knt de pazartesi gunu bakalim biz kac kg olduk en son 3550 den 4300 duk simdi bilmiyorum nolduk

Sukur alistik birbirimize koklaya koklaya zaman geciyor :)
Nasil gaz olaylariniz ?
Kötü çok gazlıyız artık herşeyi yiyorum yesemde yapıyor yemesemde bari sütüm çoğalsın kızda hiç dikkat etmemiştim hiçte gazı olmamıştı

Yani sanki onlar bizi seviyor fırsatını bulsalar bir kaşık suda boğarlar

Kızlar sizlede paylaşayım kızkardeşim doğum yaptı 4600 gr çok tatlı bir kız fakat yoğun bakıma almışlar annesi birtek doğumda görmüş daha emzirmemiş bile mama vermişler ayşenazımıza üstelik farklı hastaneye sevk etmişler dua edin kızlar sizde çabuk kavuşsunlar yavrumuz iyileşsin

cnm arkadasinin biride yazmis aslinda ama bn de yazayim. senin sut kokundan hep emmek istiyor. bzmkide oyle yapiyor. kokumu aldimi hemen meme aramaya basliyor baskasinda oyle yapmiyor daha kolay susuyor.

cnm mart 2013 dogumlu mu oglu. bzm de var bi tane. kardesiyle arasi nasil. oglum baya degisti mizmiz oldu kardesi dogdugundan beri. zorluyor bizi baya

cnm fiskirir gibi mi kusuyor. agzina surekli geliyor mu sut? gaz degil de reflu olabilir. bi dr a sor istersen. ilk oglumun reflusu vardi sanirim bunda da var ayni sorun goturucem dr a

Allah sifalar versin ins

cnm fiskirir gibi mi kusuyor. agzina surekli geliyor mu sut? gaz degil de reflu olabilir. bi dr a sor istersen. ilk oglumun reflusu vardi sanirim bunda da var ayni sorun goturucem dr a

Benimde ilk yavrum kustu aylarca kilo aldığı için normal fazlasını çıkar iyi dedi doktor sonra tahlille yapıldı normal cikinca reflu olabilir diyip ilaçlar verdi onlar daha fazla kusturmustu sonra kusma önleyici ar mama indirdim gunde bir iki kez oyle geçmişti.

Bunda daha 5 günlük kontrolde yine kilo aldığı için normal fazlasını çıkar iyi dedi hatta öbür dedi mama verme dedi ki cok ta kilo almadı 3350 doğdu 3550 olmuştu 5gun sonra. aylık kontrole gitmedik daha 15 inde gidicez. Bazen belirten yere fiskirtiyo bazen sızarak kusuyo bazen peynir gb ama her yediğini mutlaka çıkar iyi bi ogün kusmayi uyursa geceleri ikinci emisinden sonra kıvrım kıvrım kivraniyo sancılara sancilana kusunca rahatlayıp uyuyo. Bazen kusunca hickirik tutmuyo burnundan gelince çok kız iyi çok agliyo. Sonra hickirik geçsin diye yine menzir yine gaz yine kusmuk üstünü değiştir yine uykusu dagiliyo böyle geç iyi günlerimiz. Ben kirkimiz çıksın ar mama alicam ins sifa olur bi ölçek gunde bi kere denicem.

Baby sleeping hala işe yarıyor mu?

Allah şifa versin yavrucaga inşallah annesiyle tez vakitte kavusurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…