Meltemcim bunlar seni baya üzmüşler yoksa sen çok sakin pozitif bir insansin.Sakinlk ne kelime,esimden bile nefret ettim artkk, hcbirini görmek istemiyrm, hepsini liğme liğme edip parçalamak istiyorum yemn ederim.
Ahahha dünürcüm di mi yaaaMeltemcim bunlar seni baya üzmüşler yoksa sen çok sakin pozitif bir insansin.
Hadi biz olsak neyse yani, gebelik+ lohusa döneminde keske suç işlemek cezasiz olsa yoksa alninin ortasindan vuracağim çok kişi var
Canım bende almadım daha o yüzden fikrim yokkimse bana ateş ölçer için cevap vermemiiş
Ha ha ay çok alemsinizMeltemcim bunlar seni baya üzmüşler yoksa sen çok sakin pozitif bir insansin.
Hadi biz olsak neyse yani, gebelik+ lohusa döneminde keske suç işlemek cezasiz olsa yoksa alninin ortasindan vuracağim çok kişi var
Yok niloşum ya ne kusuru Aşk olsun :)
Sakinlk ne kelime, eşimden bile nefret ettim artkk, hcbirini görmek istemiyrm, hepsini liğme liğme edip parçalamak istiyorum yemn ederim.
Aynen bende ev için daha çok bastiricam bu konuda bir an önce ev alsin bu daha kv geliyon mu bak arada bir gelirim ancak okadarCok yakn oturuyo, evmden hc gtmez zannediyorum denzcm Bi ayagı burda artk, normalde evime asla gelmezdi
Tasınmayı dusunuyorum, su olaylar bi soğusun, ev almayı düsünüyoduk zaten, artık bu semtte oturmak istemiyrm bu kadn yüzünden
Kiz kaderdasim sakin ol sakin bu gunleri atlatacagiz Allah in izniyle ben tekim emin ol oda zor biyandan evde yanliz esim iste bi aglasa sizlasa napcami bilemiyom biran elim ayagima dolaniuor kv sagolsun alisayim diye karismak istemiyor hergun ariyorlar ama ben bazen bunaliyorum konusacak kimse yok kendi kendime konusur oldum ya afakanlar basiyor bazen bebekle konusuyorumSakinlk ne kelime, eşimden bile nefret ettim artkk, hcbirini görmek istemiyrm, hepsini liğme liğme edip parçalamak istiyorum yemn ederim.
Gayet guzel cnm masallah subhanallah bakakim bizim knt de pazartesi gunu bakalim biz kac kg olduk en son 3550 den 4300 duk simdi bilmiyorum noldukKizlar bugun saglikocagina ilk asimizi olduk kilomuz 4730 kg olmuş maşallah 1300kg almis bir ayda iyi demi hemşire pek bisi soylemedi
Kötü çok gazlıyız artık herşeyi yiyorum yesemde yapıyor yemesemde bari sütüm çoğalsın kızda hiç dikkat etmemiştim hiçte gazı olmamıştıSukur alistik birbirimize koklaya koklaya zaman geciyor :)
Nasil gaz olaylariniz ?
Yani sanki onlar bizi seviyor fırsatını bulsalar bir kaşık suda boğarlarKesinlkle aylacim, allah eksikliklerini göstemesin
Gecen gün ben bebek kılo verdi die agladim, kv "Aglama bebeği kotkuyacaksn" dio, annem gözümü optü "senn göz yasına kurban olurum aglama düzelecek bebeğin kilosu" dedi
Şimdi ben bu anlayıssiz kadini nasil seveyim.
cnm arkadasinin biride yazmis aslinda ama bn de yazayim. senin sut kokundan hep emmek istiyor. bzmkide oyle yapiyor. kokumu aldimi hemen meme aramaya basliyor baskasinda oyle yapmiyor daha kolay susuyor.Arkadaslar ben kendimi yetersiz bir anne gibi hissediyorumbebegimi ben kendim tek başıma susturamiyorum ya da belki hiç öyle bi durumda kalmadığım için susturamiyorum sanıyorum... bebek aglayinca teskin edemiyorum bi türlü. Emzirirken susuyor ama karnı toksa ve agliyorsa elimden bişey gelmiyor. Eşimin ve kayinvalidemin kucağında susuyor, bende ağlıyor. Bi de kv çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapıyor; bebek susuyor cidden. Kundak yapmasını istemiyorum, kalça çıkığı için risk faktörü. Ama ben de teskin edemiyorum ki bebegimi kv sadece kucağına alsa bile susuyor çocuk... bi de goguslerimde çatlak olduğu için göğüs kalkanı kullanıyorum. Kullananlar bilir; sert bi cisim. O yüzden bebegimi kucağıma aldığımda tam olarak göğsüme bastiramiyorum; çünkü göğüs kalkanı sert bişey sonuçta; bu yüzden de belki benim kucağımda ağlıyor, bilemiyorum... herkes kendi bebeğini kendi büyütüyor, ben niye kendim bakamiyorum cocuguma
cnm mart 2013 dogumlu mu oglu. bzm de var bi tane. kardesiyle arasi nasil. oglum baya degisti mizmiz oldu kardesi dogdugundan beri. zorluyor bizi bayaHah aynı benim kayinvalide
SonSonraki mesajını da okudum
Ben de ilk cocugumda aynilarini hissettim
Kayinvalidem cok iyidir
Asiri fedakardir
Bana hicbir is birakmazdi
Bebegimi bana vermezdi
Biraz da guvenmezdi bana
Basta sutum gelmemisti, mama veriyorduk ogluma
kendi veriyordu mamayi, biz verirsek bogulurmus
Altini falan o degisiyordu
O kadar sahiplenmisti ki sanki o dogurmustu
Agliyordum hep
Sonra cok sukur sutum geldi de cocugu emzirirken kucagima alabiliyordum
Oglum uyumayan bi bebekti
Bi gun dayanamadim sikayetlendim
Uykusuzum falan diye
Kayinvalidem de ben goturup bakarim dedi sakaylaa
Ben de "zaten emzirmesem elimden alacaksiniz bu cocugu" diye cemkirdim
Ya insan biraz daha anlayis bekliyor
Bu ikinci cocugumda da daha rahatim
Bugunler gecicek, kayinvalide gidicek falan diye düşünüyorum
Senin deddediğin gibi kayinvalidem kucağına alıp susturuyor
Gece yanina aliyor, uyuyunca getiririm diyor
Bazen diyorum ben bakarim diye
Sonucta birkac gun sonra sen gidince mecbur bakcam vs.
Ilk cocugumda yalniz birakmiyordu beni
Ben de ayni senin gibi dusunuyordum
Ama inan yalniz kalinca sen de susturabilceksin
Benimki de cok agliyor
Kayinvalidem arada bi evine gidiyor toparlamaya
Baska cocuklari da var cunku
Ben yalniz kalmis oluyorum
Kizim agliyor agliyor
Sonunda susuyor
Ilk cocugumda ben de onunla agliyordum
Cunku susturamiyordum
Yetersiz goruyordum kendimi
Bunda eninde sonunda susacak diyil telasa kapilmiyorum
Kendimden ornek verdim
Yalniz degilsin bu konuda yani
Yetersiz gorme kendini
Ay benim oğlum da cok öksürür
34 aylık şu an
Ve de kreşe gidiyor
Kardeşini de öpüyor geldiğinde
Önceden daha çok öpüyordu
Şu aralar azaltti
Hevesini aldı galiba
Engellemek de istemiyorum
Kardeşine ve bize karşı olumsuz bi tavır içerisine girmesin diye
Size de cok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
cnm fiskirir gibi mi kusuyor. agzina surekli geliyor mu sut? gaz degil de reflu olabilir. bi dr a sor istersen. ilk oglumun reflusu vardi sanirim bunda da var ayni sorun goturucem dr aBenim yavrum bide cok kusuyo gaz sancisida eklenince bazen saatlerce kivraniyo huzursuz dalamiyo uykuya gazını çıkariyo. pırt ta yapiyo tuvaletinde yapiyi sukur hala ne gazi anlamıyorum kustu için mi kivraniyo yoksa gazdanmi anlayamıyorum.
O gaz damlalarinin hic bi faydası yok hepsini denemişti ilk bebegimde ilaç sonuçta içinde neler var kimbilir.
Akşam rezene. Yaptim bi çay kaşığı verdim bilemedim çok vermeye korktum. Komşumuz anasonla büyütmüş çocuklarını hep uyurlarmis. Oda uyuşturucu gb bisi diye korktum.
Bunu doktor mu dedi size korkuyorumda ondan size iyi gelmiş ne guzel uykunuz sutunuz çok olsun ins.
Allah sifalar versin insKızlar sizlede paylaşayım kızkardeşim doğum yaptı 4600 gr çok tatlı bir kız fakat yoğun bakıma almışlar annesi birtek doğumda görmüş daha emzirmemiş bile mama vermişler ayşenazımıza üstelik farklı hastaneye sevk etmişler dua edin kızlar sizde çabuk kavuşsunlar yavrumuz iyileşsin
cnm fiskirir gibi mi kusuyor. agzina surekli geliyor mu sut? gaz degil de reflu olabilir. bi dr a sor istersen. ilk oglumun reflusu vardi sanirim bunda da var ayni sorun goturucem dr a
Baby sleeping hala işe yarıyor mu?Kızlar play store da baby Sleeping diye bir program indirdim Beyza uyuyacagi zamanlar çok bağırıyor aglamiyor ama cigiriyor resmen bu programdan fön sesini açtım ana kucaginda 5 dk ya daldı keramet programda mı bilemem ama akşam da deniycem bakalım
Baby sleeping hala işe yarıyor mu?
Kızlar sizlede paylaşayım kızkardeşim doğum yaptı 4600 gr çok tatlı bir kız fakat yoğun bakıma almışlar annesi birtek doğumda görmüş daha emzirmemiş bile mama vermişler ayşenazımıza üstelik farklı hastaneye sevk etmişler dua edin kızlar sizde çabuk kavuşsunlar yavrumuz iyileşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?