2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben yazdim gazdan nasil kurtuldugumu tavsiye ederim

Amin hepimizin
Bizi,.doktorumuz ilactan diil bitgiselden yana
Mesela burnu tikanti ihlamurla iyilesti kuzum

Sonra yazacaktim soda yazmisim :)

valla benim formulle cok rahat ettim ben
Cnm senin formülü tele kopyalamıştım ta doğum yapmadan önce ama silinmiş tekrar yazabilirmisin maden suyuydu sanırım

Ben oyüzden kundaklamadim hiç hatta hamileyken e bebekten kundak almıştım sıfır vaziyette duruyor
Bizimkini de Penye battaniyesiyle çok sıkı olmayacak şekilde kundakliyor arada babaannesi. Tam bi kundak sayılmaz bile ama yine kafamı kurcaliyor, hiç kundak olmasın istiyorum. Mesela şu an kundaksiz uyuyor...

Gaz sancısı bizde de var dün 4 saat kıvrandı zinco kullandım ama geçirmiyor.. Biberon a sıcak su koyup karnında hafifçe gezdiriyorum.. Ayaklarına da aynı şekilde biraz rahatlatıyor.. Rezene yi de ben kendim içiyorum ... Bebeğe daha vermedim.. Kimyonda iyi geliyor deniliyor ama 2 ayına girince yazıyor internette

Bizimkini de Penye battaniyesiyle çok sıkı olmayacak şekilde kundakliyor arada babaannesi. Tam bi kundak sayılmaz bile ama yine kafamı kurcaliyor, hiç kundak olmasın istiyorum. Mesela şu an kundaksiz uyuyor...
Biz arada kundak yapıyoruz geyrekleri batmasın diyeymiş

Benim kızım zaten istesem de kendini kundaklatmaz eller ayaklar hiç durmuyor özellikle de iki kolu yukarda uyuyor ben de alt tarafını gevşek sariyorum pazenle yatarken rahat rahat gerilsin hemde usumesin diye

Bizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım
Yok arkadaşım ne obez olcak ya, boşver sen Tombik baby 3 saatte bir emzir, normale döner. Bebekler memeyi tokken bile versen reddetmiyorlar, sen ayarla saat araliklarini. Memeyi verdim alıyor, demek ki acıkmış diye bişey yok. O zaten hep alır memeyi, sen saat araliklarina uyarak vermeye çalış...

Bizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım

Benimki de 1200 gr aldı hatta boyumuz da 6 cm uzamis dr 3 aylık bebek ölçülerinde anormal değil dimi dedim o da Hayır gayet iyi gelişimi dedi canım doktorumuz doçent bu arada hiç obeziteden fln bahsetmedi Allah korusun emzirmeyip de napicaz

Ayagını sıcak tut bebişin sıcak su torbadı koydum ben ılık su yapıp az emzir sık emzir

Ay benimki de farketsin artık ve beni istesin :) öyle olursa ancak ben teskin edebilirim ve kimse alamaz kucağımdan gerçi o zamanda sürekli kucağımda tutmaktan yorulurum ama olsun...

Ben de kundak konusunda kararsızım.
İlk günler kundakladım. Çok aşırı sıkı değildi. Ama yine bunaldığını düşündüm. Şimdi kundaklamıyorum. Daha rahat gibi. Fakat elleriyle şapkasını gözüne indiriyor. Uyanıyor ve çok sinirleniyor.

Slm kızlar bizim aralik annelerinin yarisi kasimda dogurdu nerdeyse ama burdaki ocak anneleri hala doğurmaya başlamamişlar.Bizim bebişlerin bir farklılığı olduğu belliydi zatentabi annelerini unutmayalım hepimiz iyi kıslarız aslinda tek suçumuz çete kurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…