- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Cnm senin formülü tele kopyalamıştım ta doğum yapmadan önce ama silinmiş tekrar yazabilirmisin maden suyuydu sanırımben yazdim gazdan nasil kurtuldugumu tavsiye ederim
Amin hepimizin
Bizi,.doktorumuz ilactan diil bitgiselden yana
Mesela burnu tikanti ihlamurla iyilesti kuzum
Sonra yazacaktim soda yazmisim :)
valla benim formulle cok rahat ettim ben
Bizimkini de Penye battaniyesiyle çok sıkı olmayacak şekilde kundakliyor arada babaannesi. Tam bi kundak sayılmaz bile ama yine kafamı kurcaliyor, hiç kundak olmasın istiyorum. Mesela şu an kundaksiz uyuyor...Ben oyüzden kundaklamadim hiç hatta hamileyken e bebekten kundak almıştım sıfır vaziyette duruyor
Gaz sancısı bizde de var dün 4 saat kıvrandı zinco kullandım ama geçirmiyor.. Biberon a sıcak su koyup karnında hafifçe gezdiriyorum.. Ayaklarına da aynı şekilde biraz rahatlatıyor.. Rezene yi de ben kendim içiyorum ... Bebeğe daha vermedim.. Kimyonda iyi geliyor deniliyor ama 2 ayına girince yazıyor internette2 aralıkta doğum yaptım bebişim büyüyor çok şükür pazartesi 40 ımız çıkacak ancak çok fazla gaz sancımız var gece sabahlara kadar ağlıyoruz o ağladıkça içim gidiyor dayanamıyorum kuzum benim sizdede var mı aynı durum neler yapıyorsunuz arkadaşlar doktor metsil verdi başta kullanmadım sancılar azdı ama giderek artınca onu da verdim sanki azaltıyor ama kuzum yine de çok ağlıyor bir de rezene verin deniyor deneyen var mı son bir soru daha malum ikinci ay aşısı ateş yapıyormuş bizde bir tane ateş ölçer var ama koltuk altı ağlıyor pek ölçtürmüyor kızım aceba alından ölçen alan ve tavsiye edecek arkadaşlar var mı
Biz arada kundak yapıyoruz geyrekleri batmasın diyeymişBizimkini de Penye battaniyesiyle çok sıkı olmayacak şekilde kundakliyor arada babaannesi. Tam bi kundak sayılmaz bile ama yine kafamı kurcaliyor, hiç kundak olmasın istiyorum. Mesela şu an kundaksiz uyuyor...
Bizimkini de Penye battaniyesiyle çok sıkı olmayacak şekilde kundakliyor arada babaannesi. Tam bi kundak sayılmaz bile ama yine kafamı kurcaliyor, hiç kundak olmasın istiyorum. Mesela şu an kundaksiz uyuyor...
Bizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım3600 den 4550 oldu
Yazım yanlışı mı olmuş, anlamadım? Ne batmasın diye?Biz arada kundak yapıyoruz geyrekleri batmasın diyeymiş
Yok arkadaşım ne obez olcak ya, boşver senBizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım
Bizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım
Ayagını sıcak tut bebişin sıcak su torbadı koydum ben ılık su yapıp az emzir sık emzirH,gnler kizlar kizim 3 gundur fiskirtarak kusuyor yediginin hepsini cikariyor sizinde boyle bi problminiz oldumu doktra gittik biseyi yok saglkli dedi fkt cok norml gelmedi bna sabsh yine pes pese kustu oyle migdesi komple bosaldi yavrum bnm ztn az emiyor birde boyle olmasi cok uzuyor bni sutumdemi bisey var bilemiyrm ya
Zamanla geçecek diye biliyorum.Kizlar hamilelikte göbeğinde cizgi olanlar bu çizgi geçecek mi
Bizim bebiş 47 günlük 2660 gr doğdu , dün kontrolde 4470 çıktı normal canım kilo alımıBizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım
İlahi Meltem.Ben bebeğimi yaptim istediği zaman alsin oglunu, hatta geri soksun cıkardiği yerden :)
Ay benimki de farketsin artık ve beni istesin :) öyle olursa ancak ben teskin edebilirim ve kimse alamaz kucağımdanKızlar bebekler 5 _6 . Haftalarinda artık anne karnında olmadiklarinin bilincine varıp anneye daha bağımlı olurmuş diye okumuştum biz bir haftadır yapışık ikiz gibiyiz nerdeyse bütün uykusunu kucağımda ya da memede gecirmek istiyor sizde durumlar nasıl D Dekalpy @nilbebekveannesi
Ay benimki de farketsin artık ve beni istesin :) öyle olursa ancak ben teskin edebilirim ve kimse alamaz kucağımdangerçi o zamanda sürekli kucağımda tutmaktan yorulurum ama olsun...
Ben de kundak konusunda kararsızım.Evet yazdiklarina ben de katılıyorum. Kundaklaninca anne karnındaki gibi güvende hissediyor kendini... gelgelelim kalça çıkığı konusunda kundak yapmanın riski arttırdığı da kanıtlanmış... ben biraz ugrasinca kundaklanmadan da uyuyor aslında. Bebek bu, eninde sonunda uyuyacak. Yarım saat kâra geçmek için riske girmeye değer mi... Allah hepimizin bebeklerini korusun
Bizde yapmadi canimKızlar 1.ayin sonunda yapılan aşı ateş yapıyor mu çok
4 gün sonra götürcez biz de
Yani bu ikinci cocugum ama bazı şeyleri hatırlayamiyorum tabi
Masallah zeynep,mama veriuormusun yoksa sadece emziriyormusunBizimki bir ayda 1.650 gr almış doktor obez olur çok emizrme dedi bende ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?