- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
cnm arkadasinin biride yazmis aslinda ama bn de yazayim. senin sut kokundan hep emmek istiyor. bzmkide oyle yapiyor. kokumu aldimi hemen meme aramaya basliyor baskasinda oyle yapmiyor daha kolay susuyor.
cnm mart 2013 dogumlu mu oglu. bzm de var bi tane. kardesiyle arasi nasil. oglum baya degisti mizmiz oldu kardesi dogdugundan beri. zorluyor bizi baya
cnm fiskirir gibi mi kusuyor. agzina surekli geliyor mu sut? gaz degil de reflu olabilir. bi dr a sor istersen. ilk oglumun reflusu vardi sanirim bunda da var ayni sorun goturucem dr a
bzmki ewde olunca daha da zorluyo. normalde cok hircin bi cocuk degildi ama suan oyle malesef. cok zorluyo beni. annem yanimda ama tv diye tutturio. simdiye kadar gunduzleri hic acmazdim. simdi sardi kapatinca aglamalar basliyo. cok ustune gitmemeye calisiyorum ama sabir kalmio bazenEvet canım 2013 mart annesiyim
Sizleri az çok tanıyorum
Ama pek yazmıyordum orda
Benim oğlum zaten huysuz ve kıskanç bi çocuk
Kardeşini de kıskaniyor tabi
Kayinvalidem bizimle şu an
Annemler de gelip gidiyor
Bebeğin varlığını cok hissetmiyor
Bir de gündüzleri kreşte zaten
Eylül gibi aşırı bi huysuzluk döneminden geçince mecbur kalıp kreşe verdik
Tuvalet eğitimi sürecinde başladı huysuzlugu
Kriz geçiriyordu
Ağzından salyalar falan köpük köpük geliyordu
Doktorlara hocalara götürdük
35 günlük tuvalet eğitimi süreci de boşa gitti
Pes ettim sonunda
Şu an gündüz evde olmaması bizim için çok rahat
bzmki ewde olunca daha da zorluyo. normalde cok hircin bi cocuk degildi ama suan oyle malesef. cok zorluyo beni. annem yanimda ama tv diye tutturio. simdiye kadar gunduzleri hic acmazdim. simdi sardi kapatinca aglamalar basliyo. cok ustune gitmemeye calisiyorum ama sabir kalmio bazen
Rabbim şifa versin inş.Kızlar sizlede paylaşayım kızkardeşim doğum yaptı 4600 gr çok tatlı bir kız fakat yoğun bakıma almışlar annesi birtek doğumda görmüş daha emzirmemiş bile mama vermişler ayşenazımıza üstelik farklı hastaneye sevk etmişler dua edin kızlar sizde çabuk kavuşsunlar yavrumuz iyileşsin
Benimki de emin uyusa keşke... bazen ciyak ciyak bağırıyor; tabi uyanır kadinBenim kvde de benimle yatak odamizda yatma hayaliyle geldi ve kaliyor ama hic ohtiyac duymadim cok sukur.gece uyanip emzirip uyutuyorum kendim 40imiz cikacak nerdeyse hic yardim istemedim.eminim sende basarabilirsin.benimde ilk bebegim ve cevremde hic bebek olmadi.biran once herseyi kendin yapmaya baslaman lazim hem kendine guvenin gelir hemde kven kendisine ihtiyac yok diye evine doner belki
ah meltem canım yaaa sen benim demin başıma gelenleri görsen sinirden çatlardınKıza bilezk, bana pırlanta küpe
Ama ne anlami kaldi kı o küpenn beni bu kadar üzdükten sonra, keske takmasaydıda boyle de üzmeseydi beni
Suul pamuk yagi demistiHanımlar ben hemoroid oldum. Siz bir yağdan bahsediyordunuz iyi geliyor diye o neydi lütfen söyleyin. Oturup emziremiyorum bile
Ne oldu leyla,kim niye sinir etti seni yineah meltem canım yaaa sen benim demin başıma gelenleri görsen sinirden çatlardın
sana yine bir şey takmışlar bana onu da yapmadılar ama görsen yani çok ayıp yaptıkları yazık eşim nasıl mahcup oldu
Biberonu mamada mı kullanıyosun kendi sütünde mi? Bnm biberonlar aldığım gbi duruyor emzryorum sadece. Biberona alışınca meme reddi başlıyomuş dkkat et cnm kaşıkla vrsen daha iyiŞu biberonları çıkaranlardan allah razı olsun valla bebeğimin uykusuda bölünmüyor gece iyi oluyor sizde kullanıyor musunuz
Selamlar canım.. Uğraşıyoruz işte minikle..bizim ki 2 çeyrek taktı. 2 bin tl nakit para verdi.. Yine bin tl ye yakın ekstradan harcama yaptılar.. 3 gün durup gittiler..Kız daha ne istiyorsun. Pırlantayı almışın, gelsin yemekler. :)
Buradahedef 2016 yı anmadan geçemeyeceğim. Zeynep nerelerdesin canım bak meltemin kvsi altınlar pırlantalar getirmiş, senin kvden ne haber?
Şaka bir yana tatlım. İster istemez huzursuz oluyor insan.
Çok teşekkür ederim cevapladigin icinSuul pamuk yagi demisti
ben yazdim gazdan nasil kurtuldugumu tavsiye ederimBerbag otesi berbattt gaz yaparkene zorlaniyoruz ; (
Amin hepimizinBenim yavrum bide cok kusuyo gaz sancisida eklenince bazen saatlerce kivraniyo huzursuz dalamiyo uykuya gazını çıkariyo. pırt ta yapiyo tuvaletinde yapiyi sukur hala ne gazi anlamıyorum kustu için mi kivraniyo yoksa gazdanmi anlayamıyorum.
O gaz damlalarinin hic bi faydası yok hepsini denemişti ilk bebegimde ilaç sonuçta içinde neler var kimbilir.
Akşam rezene. Yaptim bi çay kaşığı verdim bilemedim çok vermeye korktum. Komşumuz anasonla büyütmüş çocuklarını hep uyurlarmis. Oda uyuşturucu gb bisi diye korktum.
Bunu doktor mu dedi size korkuyorumda ondan size iyi gelmiş ne guzel uykunuz sutunuz çok olsun ins.
Sonra yazacaktim soda yazmisim :)Tabi cnm herkesin tercihi ben meraktan sordum sana :)sodayı kv de söyledi ama ben vermedim delinir midesi fln ay ne bilim çok küçükler insan korkuyor
valla benim formulle cok rahat ettim benKötü çok gazlıyız artık herşeyi yiyorum yesemde yapıyor yemesemde bari sütüm çoğalsın kızda hiç dikkat etmemiştim hiçte gazı olmamıştı
Sagman gerekli daha kotu olur allah.korusunSiz siz olun emzirmeyi ihmal etmeyin ben süt az diye mama verdim sol göğüsümde kitle oldu .. Çok agrı çektim .. Kitle duruyor hala .. Acısı geçti
Kendi sütüm canım benim ilk aldığım duruyor sonradan duyduk bu biberon medela nın özelliği ters çevirsende damlamıyor anne memesi gibi bebek çekmeden gelmiyor o yüzden fark etmiyor 1 aydır kullanıyorum memeden vaz geçse belli ederdi sanırımBiberonu mamada mı kullanıyosun kendi sütünde mi? Bnm biberonlar aldığım gbi duruyor emzryorum sadece. Biberona alışınca meme reddi başlıyomuş dkkat et cnm kaşıkla vrsen daha iyi
3600 den 4550 olduKızlar ilk ayın sonunda bebeğinizin kaç kilo oldu..???
Ihlamur nasıl kullandın canımben yazdim gazdan nasil kurtuldugumu tavsiye ederim
Amin hepimizin
Bizi,.doktorumuz ilactan diil bitgiselden yana
Mesela burnu tikanti ihlamurla iyilesti kuzum
Sonra yazacaktim soda yazmisim :)
valla benim formulle cok rahat ettim ben
Biz 57 gunluguz 2 haftayi gecti oksuruyordu. 3 gundur de hastanede yatiyoruz. bogmaca olmuş. Bebegi bogmaca olan anne var mi? onceki cocuklarinda da olabilir? bundan sonra ne olacak emebilecek mi kilo kaybi oluyor mu? çok uzgunum.kizlar benim krese giden oglumdan gecti bence. yaninda oksuren biri varsa bulasir dedi dr. aman dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?