2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar gece bebişleri Nasıl besliyorsunuz gece 15 dk emdi sagdığımı vermedim daha rahat etti sanki cok beslemek zorluyor gece galiba
Ben fazla uyku bölmeden doyuruyorum canım akşam 9 da uyudu 11 buçukta kıpırdamaya başladı sağdığımdan 100 CC verdim 2 ye kadar uyudu sonra emzirdim 2-3 saat arayla kendi uyanıyor

Bu süt kokusu olayını bilmiyordum... Ama mantıklı

Benim kvde de benimle yatak odamizda yatma hayaliyle geldi ve kaliyor ama hic ohtiyac duymadim cok sukur.gece uyanip emzirip uyutuyorum kendim 40imiz cikacak nerdeyse hic yardim istemedim.eminim sende basarabilirsin.benimde ilk bebegim ve cevremde hic bebek olmadi.biran once herseyi kendin yapmaya baslaman lazim hem kendine guvenin gelir hemde kven kendisine ihtiyac yok diye evine doner belki

Aynen meltem benim annemde yanim rahat konuşamıyorum bisi diyemiyorum ama annem gitsin ilk is konuşmak olucak esimle
Ben konuşmiycam direk çemkircem, ama anneme surat asar da annem de üzülür die anneme kıyamıyorum
Canm annem benm ya, ne kadar fedakar ne kadar düsünceliymiş, kim olursa olsun annemz gibi iyi bakamazlar bze.

İyiki annelerimiz var Rabbim eksiklerini göstermesin benim annemde bana hic is yaptirmiyo.yemek yapiyo temizliği yapiyo allah razi olsun ondan
Amin hepimizin annesinden halimecim.
Su kayınvalideleri de bildiği gibi yapsin, loğusayken bizi bu kadar dertlendirdiler, allahm da onlara bi dert versn.

Cok yakn oturuyo, evmden hc gtmez zannediyorum denzcm Bi ayagı burda artk, normalde evime asla gelmezdi
Tasınmayı dusunuyorum, su olaylar bi soğusun, ev almayı düsünüyoduk zaten, artık bu semtte oturmak istemiyrm bu kadn yüzünden

vallahi meltemcim beni annemde deli etti ne yalan söyleyeyim ama her şimide yaptı saoğlsun ama senin kv fenaymış kuzum sana bir şey taktılarmı doğum hediyesi
Kıza bilezk, bana pırlanta küpe
Ama ne anlami kaldi kı o küpenn beni bu kadar üzdükten sonra, keske takmasaydıda boyle de üzmeseydi beni

Meltem boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

Kesinlkle aylacim, allah eksikliklerini göstemesin
Gecen gün ben bebek kılo verdi die agladim, kv "Aglama bebeği kotkuyacaksn" dio, annem gözümü optü "senn göz yasına kurban olurum aglama düzelecek bebeğin kilosu" dedi
Şimdi ben bu anlayıssiz kadini nasil seveyim.

Cevabin icin cok tesekkurler arkadaşım kayinvalidem iyi bi kadın aslında ve iyilik yapıyor aslında... Ama işte benim de duygularım çalkantili... bebekle evde yalnız kalsam eninde sonunda ağlayıp susar aslında, sonsuza kadar ağlayacak değil ya. Bebeğine yalnız bakan bi sürü kadin var, onlar nasıl yapıyor sanki... oğlun için de geçmiş olsun.

Canım adı üstünde kv, sen bebeği versen de canı ortamı germek istediyse eğer o yine bir bahane bulurdu. O yüzden elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış.
Sakinlk ne kelime, eşimden bile nefret ettim artkk, hcbirini görmek istemiyrm, hepsini liğme liğme edip parçalamak istiyorum yemn ederim.

Bende nurse harveys kullanıyorum gaz sancımız yoktu pek bi haftadır aynı saatte kucak da gezdiriyorum emzik falan öyle susuyo
Bende gazı olduğu günler biogaia kullanıyorum çok memnunum. Dr vermişti her gün kullan sindirimi düzenliyo dedi ben her gün vermiyorum gaz oldukça veriyorum. Masaj yapıyorum her gün bacaklarına ayaklarına gevşiyor baya :))

Bende emziriyorum
Doktor soyledi kimyonu
Ben yaptim ise yaradi
Herkes bursey diyor
Pamukcuk olmustu agzi doktor emzirdimten sobra su ver dedi mesela !
Bu yontemi annemlerde kullanmis zamaninda
Gazi kalmadi kuzumun
Uygulamak size kalmis kuzum
Tabi cnm herkesin tercihi ben meraktan sordum sana :)sodayı kv de söyledi ama ben vermedim delinir midesi fln ay ne bilim çok küçükler insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…