Bende emziriyorumBebege anne sütü dışında ek gıda vermek daha yenidoğmuşkrn zararı yok mudur? Dr a sordun mu bu karışımı o ne dedi? Emziren anneler de saf suyun bile bebegin dengesini bozduğu yazıyor bu karışım tehlikeli olmaz mı
Ayrica.ilac vermekten kat kat iyidir benceBebege anne sütü dışında ek gıda vermek daha yenidoğmuşkrn zararı yok mudur? Dr a sordun mu bu karışımı o ne dedi? Emziren anneler de saf suyun bile bebegin dengesini bozduğu yazıyor bu karışım tehlikeli olmaz mı
biz de hastaneye yattik çok oksuruyor damar yolundan antiboyotik veriyorlarakciger filmi cekildi temiz cikti
Benim kuzum da hasta istemeye istemeye antibiyotige başladık içim gidiyor dün eşimle oturup ağladık onun o halsiz haline boğaz enfeksiyonu gećiriyor bir yandan kusuyor bir yandan ateşi var burun desen sürekli kapalı rabbim evlatlarımızı korusun salgin var herkes hasta ben de mecburiyetten ayaktayım
Pırlantasi altini kenarda kalsin, bişeyini istemiyorum bana yakın olmasin yeter, gözüm görmesin.
@kaplan2535 N nefesim-35
Bu kaynanalarin hepsi aynı galiba, benmki de gecen cmt bana sormadan geldi gece kaldi, oglen 2 den gece 23 e kadar cocugu kucagnda tuttu vermedi, ben de sabaha kadar cıkarmadm bebegi odamdan, bu kez kendi "bana bebegi vermedinz" die küstü gtti, gitmiş eşime şikayet etmiş iki yüzlü kadın, beddua etmek istemiyrm cocugumdan cıkar die ama 10 günlük loğusayım, üzüntüden harap etti beni, allahım sağlık, huzur yüzü göstermesin bu kadına, tez zamanda belasını bulsun inş.
Cnm konuş bebeginle sarıl bebegine kokunu duysun en çok sende susar boş yere kendini üzüyorsun bence. Al kucağına dolaş evin içinde şarkılar mırıldan fln. Bence yetersiz değilsin hormonlardan dolayı aşırı duygusalsın ve kendini susturamadığına inandırdığın için öyle oluyor
Baştan beri, ilk 2 hafta annem sonrasında da kv vardı zaten. Sezaryen oldum, ilk hafta kucağıma almak bile çok zordu. Hep yardım almış oldum bebeğe bakma konusunda. Kendi başıma banyo bile yaptirmadim henüz... bebeğine tek başına bakan o kadar çok insan var ki... ben ise yanımda biri olmazsa bakamazmışım gibi... Kv diyor ki sen emzir git, gece uyanirsa sana haber veririm. İyilik yaptığını düşünüyor ama öyle olmaz ki! Öyle annelik mi olur. Bebeği kendi uyudugum odada uyutsam, aglamasini hemen duyup geliyor. O kadar da iyilik yapmasını istemiyorum. Bıraksa da ben baksam cocuguma, cok aşırı yorulursam, yardım istesem... Sonuç, ben kv ile oturma odasında bebekle uyuyorum, eşim yalnız yatak odamizdaBence kendine halsizlik ediyorsun yetersiz falan değilsin göğüs kalkanini cikarsanda bebeğini tam anlamiyla göğsüne yaslasan oda senin kokunu alir tam anlamıyla susar bence üzme boşuna kendini sütun kesilmesin bak
Canım sakın böyle düşünme. Bebeğin için olmazsa olmaz tek bi varlık var o da sensin. Sakın bi daha böyle düşünmeArkadaslar ben kendimi yetersiz bir anne gibi hissediyorumbebegimi ben kendim tek başıma susturamiyorum ya da belki hiç öyle bi durumda kalmadığım için susturamiyorum sanıyorum... bebek aglayinca teskin edemiyorum bi türlü. Emzirirken susuyor ama karnı toksa ve agliyorsa elimden bişey gelmiyor. Eşimin ve kayinvalidemin kucağında susuyor, bende ağlıyor. Bi de kv çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapıyor; bebek susuyor cidden. Kundak yapmasını istemiyorum, kalça çıkığı için risk faktörü. Ama ben de teskin edemiyorum ki bebegimi kv sadece kucağına alsa bile susuyor çocuk... bi de goguslerimde çatlak olduğu için göğüs kalkanı kullanıyorum. Kullananlar bilir; sert bi cisim. O yüzden bebegimi kucağıma aldığımda tam olarak göğsüme bastiramiyorum; çünkü göğüs kalkanı sert bişey sonuçta; bu yüzden de belki benim kucağımda ağlıyor, bilemiyorum... herkes kendi bebeğini kendi büyütüyor, ben niye kendim bakamiyorum cocuguma
Yapabilirsin kendine guven eğer ki iyilestiysen kv gitsin evine yada çocuk uyandigi zaman kalkmasin soyle konuş ben yorgun olunca yardim isterim.de esinlede konuş anlat ama paylasman gerekiyo ve inan kendine ..Baştan beri, ilk 2 hafta annem sonrasında da kv vardı zaten. Sezaryen oldum, ilk hafta kucağıma almak bile çok zordu. Hep yardım almış oldum bebeğe bakma konusunda. Kendi başıma banyo bile yaptirmadim henüz... bebeğine tek başına bakan o kadar çok insan var ki... ben ise yanımda biri olmazsa bakamazmışım gibi... Kv diyor ki sen emzir git, gece uyanirsa sana haber veririm. İyilik yaptığını düşünüyor ama öyle olmaz ki! Öyle annelik mi olur. Bebeği kendi uyudugum odada uyutsam, aglamasini hemen duyup geliyor. O kadar da iyilik yapmasını istemiyorum. Bıraksa da ben baksam cocuguma, cok aşırı yorulursam, yardım istesem... Sonuç, ben kv ile oturma odasında bebekle uyuyorum, eşim yalnız yatak odamizdabebek uyanirsa ağlarsa, kv ve ben uyaniyoruz. Bebek onun kucağında bile olsa oturup uyumasini bekliyorum. Bebek ağlarken uyuyamam ki zaten... işte bakıyorum bebeği uyutmayi o başarıyor, bebek onun kucağında aglamayi kesiyor; bu da ben de yetersizlik duygusu oluşturuyor... neyse bugün kendim banyosunu yaptırmayı deniycem....
Aynen dr oyle dedide ahh gel.bide bana anlat o kasldikca ben geriliyorum aglayio sizliyoKiyamam ya kuzuya insan uzuluyo onlari öyle görünce inş.atlatcaksiniz bunlari zamanla geçiyormuş 2aylik falan olunca öyle diyolar
Berbag otesi berbattt gaz yaparkene zorlaniyoruz ; (Sukur alistik birbirimize koklaya koklaya zaman geciyor :)
Nasil gaz olaylariniz ?
Ikisinide kullan dedi nebilim anlamadimki gunde 1 kez ac kaenina 5 damla verdimZinco işe yaramıyor biliyorum ayrıca alkol varmış onda. İkisini birden neden veriyorsun ki bence bir damlayı düzenli ver. Ama zinco alkollü.Biogaia mı verdi dr.un ? Kaç gün kullandın kaç damla?
Ben bebek için sormuştum canimBenim ucundan akıyor bazen. Ama öyle fışkırma olmadı. Herkesin bünyesi farklı. Kafana takma canım.
Evet fışkıran oluyormuş. Benim görümcemin, annemin, teyzelerimin öyleymiş. Benim öyle değil. Sadece arada ucundan akıyor.
remya ve @arge34 demir hapını ben de kullanıyorum. Doktorum doğumda kan kaybı olduğu için doğumdan sonra da kullanmamı istedi. Ben bebek için sorduğunu düşünmüştüm. Bebeğim için devit damla verdi sadece. 15.günden itibaren kullanıyorum.
Hiç mi yemiuicez ya hamileyken kahveye hasret kalmıştım şimdi de bu çıktı of of annelik hep fedakarlık beben konuşmayayım sen oku diyorsun offf fenaymış ednahcımm resmen içime oturdu yediklerim ve emzirdiğim dönemgeldi aklıma
Canım senin kokun bile yeter ona ama strese giriyorsan bebek hissediyor iyice ağlıyor ben uykusuz kaldigimda öyle oluyor esim sürdürüyor bende ağlıyor rahat olmaya çalışArkadaslar ben kendimi yetersiz bir anne gibi hissediyorumbebegimi ben kendim tek başıma susturamiyorum ya da belki hiç öyle bi durumda kalmadığım için susturamiyorum sanıyorum... bebek aglayinca teskin edemiyorum bi türlü. Emzirirken susuyor ama karnı toksa ve agliyorsa elimden bişey gelmiyor. Eşimin ve kayinvalidemin kucağında susuyor, bende ağlıyor. Bi de kv çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapıyor; bebek susuyor cidden. Kundak yapmasını istemiyorum, kalça çıkığı için risk faktörü. Ama ben de teskin edemiyorum ki bebegimi kv sadece kucağına alsa bile susuyor çocuk... bi de goguslerimde çatlak olduğu için göğüs kalkanı kullanıyorum. Kullananlar bilir; sert bi cisim. O yüzden bebegimi kucağıma aldığımda tam olarak göğsüme bastiramiyorum; çünkü göğüs kalkanı sert bişey sonuçta; bu yüzden de belki benim kucağımda ağlıyor, bilemiyorum... herkes kendi bebeğini kendi büyütüyor, ben niye kendim bakamiyorum cocuguma
Arkadaslar ben kendimi yetersiz bir anne gibi hissediyorumbebegimi ben kendim tek başıma susturamiyorum ya da belki hiç öyle bi durumda kalmadığım için susturamiyorum sanıyorum... bebek aglayinca teskin edemiyorum bi türlü. Emzirirken susuyor ama karnı toksa ve agliyorsa elimden bişey gelmiyor. Eşimin ve kayinvalidemin kucağında susuyor, bende ağlıyor. Bi de kv çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapıyor; bebek susuyor cidden. Kundak yapmasını istemiyorum, kalça çıkığı için risk faktörü. Ama ben de teskin edemiyorum ki bebegimi kv sadece kucağına alsa bile susuyor çocuk... bi de goguslerimde çatlak olduğu için göğüs kalkanı kullanıyorum. Kullananlar bilir; sert bi cisim. O yüzden bebegimi kucağıma aldığımda tam olarak göğsüme bastiramiyorum; çünkü göğüs kalkanı sert bişey sonuçta; bu yüzden de belki benim kucağımda ağlıyor, bilemiyorum... herkes kendi bebeğini kendi büyütüyor, ben niye kendim bakamiyorum cocuguma
Biz 57 gunluguz 2 haftayi gecti oksuruyordu. 3 gundur de hastanede yatiyoruz. bogmaca olmuş. Bebegi bogmaca olan anne var mi? onceki cocuklarinda da olabilir? bundan sonra ne olacak emebilecek mi kilo kaybi oluyor mu? çok uzgunum.kizlar benim krese giden oglumdan gecti bence. yaninda oksuren biri varsa bulasir dedi dr. aman dikkat edin.
Kizlarre bakiiin heleeeee size gazdan nasil kurtuldugumun
Recetesini vercemm
20 gundur oyle rahatimki biz.55.gunluk olduk uyku duzenimizde oldu s ukur
Evet bana dua etceksiniz valla :)
1 cay kasigi rezene
1 cay kasigi anason
Yarim.cay kasigi kimyon
1 bardak sicak suya demleyin 5 dk
15cc bebise
Gerisini hergun siz icin
3 gune kalmaz bagirsaklar oyle guzel calisiyorki
Benimde oglumunda :) ahahaa
Ayrica anason uyku ve rahatlamada sagliyor
Bazilari diyo yom fazla bu vs
Valla annemde bizi boyle buyutmus
Ne varsa eskilerde var
Denerseniz pisman olmazsiniz
Diyim ben size ..
Haydin yapanlar bana yazsin sonuclarii
Opuldunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?