- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Sorma cnm sorma ah anam ahh diyorum senin kiymetini bilmedim zamaninda kizken yani simdide hakliymissin demeye utaniyorum valla kadina cok cektrdimOyle canim annem hep derdi anne olunca anlarsın bana klişe gelirdi ama haklıymış gerçekten çok zormus Allah yokluklariyla sinamasin gerisi hallolur
Damlalari var cnm ama bi naneye yaramiyor delir c em az kaldi rezene kolik oldum bende ya gaz yapiyor ama yaparken cok zorlaniyor aglamaya basliyorİlaç kullaniyomusun
Insallah cnm ben cok seviyorum valla kv mi mukkemmel insan oda beni seviyor kizi gibi valla ben deger verdikce oda aynini yapiyor sagolsun Allah binkez razi olsun gecen yemek borek felan yapmis komposto yapmis tatli yapmis gece kp le getirdiler kizim ye diye o mukemmelde gorumcelerim umursuz onlar evlenince bende aynini yapcam onlara planlafiminsallah senin kv gibi olurum senin gibi de gelinim olur:)))
Canim ben aktardan aldigim rezrneyi kendim bardaga demleyip gunde 1 cay kaşığı veriyordum kizima cokda iyi geliyordu gaz icin. Bir zararini da görmedim. Dun doktor damla verdi damlaya basladimAy canım ben şikayet etmiyorum derken sen ediyorsun demedim yanlış anlaşıldı kusura bakma lütfen.herkes kv den falan şikayetçi ya o manada ben tekim rahatim diye.bebekler içinde rezene varmiymis ben içiyorum ama bebeğe veremiyorum bende bakayım o zaman eczaneden
Kendimde içtim kizimada icirdim bir ay kontrolünde doktor damla verince rezeneyi kestim artikBende kendim içiyorum aktardan aldığımı ama bebeğe vermemistim damla veriyorum bende
Hayir normaldi altin sarısı renginde ve icinde turuncu posalar vardi. Ama damlayi verdiginden beri sulandi bizimde hatta bezden dışarı bile cikti 2 gunde 3 kez bezden dışına ciktiBende rezene veriyodum sanki isal oldu gibi kakasi biraz sulandi sende de ole oldu mu
Ben günde 2bardak iciyorum en fazla iyi mi senceçok fazla içilirse sütü tamamen kesiyormuş ama kararında olunca olumlu etkisi varmış
Renk normalde biraz sulaninca biraktimHayir normaldi altin sarısı renginde ve icinde turuncu posalar vardi. Ama damlayi verdiginden beri sulandi bizimde hatta bezden dışarı bile cikti 2 gunde 3 kez bezden dışına cikti
Kiyamam ya kuzuya insan uzuluyo onlari öyle görünce inş.atlatcaksiniz bunlari zamanla geçiyormuş 2aylik falan olunca öyle diyolarDamlalari var cnm ama bi naneye yaramiyor delir c em az kaldi rezene kolik oldum bende ya gaz yapiyor ama yaparken cok zorlaniyor aglamaya basliyor
sanırım 5 bardak ve sonrası riskli diye hatırlıyorum seninki karar benceBen günde 2bardak iciyorum en fazla iyi mi sence
Sukur alistik birbirimize koklaya koklaya zaman geciyor :)Slm canım iyi gibi senin nasıl gidiyor
Zinco işe yaramıyor biliyorum ayrıca alkol varmış onda. İkisini birden neden veriyorsun ki bence bir damlayı düzenli ver. Ama zinco alkollü.Biogaia mı verdi dr.un ? Kaç gün kullandın kaç damla?Banada verdi cnm.kullaniyorum ama yinede oluyor zincoda veriyorum ondanda veriyorum ama ah ahh
Bende bıraktım artik biogia kullaniyorumRenk normalde biraz sulaninca biraktim
Bebege anne sütü dışında ek gıda vermek daha yenidoğmuşkrn zararı yok mudur? Dr a sordun mu bu karışımı o ne dedi? Emziren anneler de saf suyun bile bebegin dengesini bozduğu yazıyor bu karışım tehlikeli olmaz mıKizlarre bakiiin heleeeee size gazdan nasil kurtuldugumun
Recetesini vercemm
20 gundur oyle rahatimki biz.55.gunluk olduk uyku duzenimizde oldu s ukur
Evet bana dua etceksiniz valla :)
1 cay kasigi rezene
1 cay kasigi anason
Yarim.cay kasigi kimyon
1 bardak sicak suya demleyin 5 dk
15cc bebise
Gerisini hergun siz icin
3 gune kalmaz bagirsaklar oyle guzel calisiyorki
Benimde oglumunda :) ahahaa
Ayrica anason uyku ve rahatlamada sagliyor
Bazilari diyo yom fazla bu vs
Valla annemde bizi boyle buyutmus
Ne varsa eskilerde var
Denerseniz pisman olmazsiniz
Diyim ben size ..
Haydin yapanlar bana yazsin sonuclarii
Opuldunuzzz
Cnm konuş bebeginle sarıl bebegine kokunu duysun en çok sende susar boş yere kendini üzüyorsun bence. Al kucağına dolaş evin içinde şarkılar mırıldan fln. Bence yetersiz değilsin hormonlardan dolayı aşırı duygusalsın ve kendini susturamadığına inandırdığın için öyle oluyorArkadaslar ben kendimi yetersiz bir anne gibi hissediyorumbebegimi ben kendim tek başıma susturamiyorum ya da belki hiç öyle bi durumda kalmadığım için susturamiyorum sanıyorum... bebek aglayinca teskin edemiyorum bi türlü. Emzirirken susuyor ama karnı toksa ve agliyorsa elimden bişey gelmiyor. Eşimin ve kayinvalidemin kucağında susuyor, bende ağlıyor. Bi de kv çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapıyor; bebek susuyor cidden. Kundak yapmasını istemiyorum, kalça çıkığı için risk faktörü. Ama ben de teskin edemiyorum ki bebegimi kv sadece kucağına alsa bile susuyor çocuk... bi de goguslerimde çatlak olduğu için göğüs kalkanı kullanıyorum. Kullananlar bilir; sert bi cisim. O yüzden bebegimi kucağıma aldığımda tam olarak göğsüme bastiramiyorum; çünkü göğüs kalkanı sert bişey sonuçta; bu yüzden de belki benim kucağımda ağlıyor, bilemiyorum... herkes kendi bebeğini kendi büyütüyor, ben niye kendim bakamiyorum cocuguma
Çok çok gecmiş olsunsag ol canim esim yardim etsede okuluna gitti bugun dun kaldi o da ama ortancam onsuz durmuyor bu gece gitti. bebek de gece daha fena. cigerini dinliyor yok bir sey ama balgamdan duramiyor. dedim dr ye yok dedi 15 kere arka arkaya bogulur gibi oksurmesi lazim sansima dr geldiginde huzurlu duruyor ama bugun erkek hemsire sahit oldu diyecek dr ye. dr diyor cek kameraya nasil cekeyim bogulcak diye elim ayagima dolaniyor
Bende nurse harveys kullanıyorum gaz sancımız yoktu pek bi haftadır aynı saatte kucak da gezdiriyorum emzik falan öyle susuyoZinco işe yaramıyor biliyorum ayrıca alkol varmış onda. İkisini birden neden veriyorsun ki bence bir damlayı düzenli ver. Ama zinco alkollü.Biogaia mı verdi dr.un ? Kaç gün kullandın kaç damla?
Bence kendine halsizlik ediyorsun yetersiz falan değilsin göğüs kalkanini cikarsanda bebeğini tam anlamiyla göğsüne yaslasan oda senin kokunu alir tam anlamıyla susar bence üzme boşuna kendini sütun kesilmesin bakArkadaslar ben kendimi yetersiz bir anne gibi hissediyorumbebegimi ben kendim tek başıma susturamiyorum ya da belki hiç öyle bi durumda kalmadığım için susturamiyorum sanıyorum... bebek aglayinca teskin edemiyorum bi türlü. Emzirirken susuyor ama karnı toksa ve agliyorsa elimden bişey gelmiyor. Eşimin ve kayinvalidemin kucağında susuyor, bende ağlıyor. Bi de kv çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapıyor; bebek susuyor cidden. Kundak yapmasını istemiyorum, kalça çıkığı için risk faktörü. Ama ben de teskin edemiyorum ki bebegimi kv sadece kucağına alsa bile susuyor çocuk... bi de goguslerimde çatlak olduğu için göğüs kalkanı kullanıyorum. Kullananlar bilir; sert bi cisim. O yüzden bebegimi kucağıma aldığımda tam olarak göğsüme bastiramiyorum; çünkü göğüs kalkanı sert bişey sonuçta; bu yüzden de belki benim kucağımda ağlıyor, bilemiyorum... herkes kendi bebeğini kendi büyütüyor, ben niye kendim bakamiyorum cocuguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?