2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçen zortlamasıyla korktum irkilerek uyandım noluyo diye geçen gün de kucağımda yan şekilde dururken bi bacağını havaya kaldırıp pırtlattı sonra geri indiriyo bacağı gülüyo zilli
evet ya birde arada çok gürültülü olduğunda benim kızım korkup ya ağlıyor yada çığlık atıyor hehe tabi biz sesimizi keşfetmeye başladık ondan da çığlık atıyor birde ıhh ıhhh ıhhh diyor sonra cortttttt cort cortt yapıyor ohh altınıda doldurdumu anında uyku moduna giriyor hanımefendi

offf canım yaa çok geçmiş olsun yardım eden birileri yok mu nesrincim yaa off umarım hemen iyileşir bebeğin peki dr söyledinmi şüphenden bahsetsen belki sana hak verir tedaviyi ona göre yapar
sag ol canim esim yardim etsede okuluna gitti bugun dun kaldi o da ama ortancam onsuz durmuyor bu gece gitti. bebek de gece daha fena. cigerini dinliyor yok bir sey ama balgamdan duramiyor. dedim dr ye yok dedi 15 kere arka arkaya bogulur gibi oksurmesi lazim sansima dr geldiginde huzurlu duruyor ama bugun erkek hemsire sahit oldu diyecek dr ye. dr diyor cek kameraya nasil cekeyim bogulcak diye elim ayagima dolaniyor

Hahahaa aynen ya gaz çıkınca mışıl mışıl uyuyor ohh ye iç pırtlat yat

o doktorun var yaaa neyse bazen çok duygusuz ruhsuz tipler oluyor maalesef ama bebeğin iyi olsunda önemli olan da
sanırım akşamları bünye zayıf düşüyor bizlerinde öyle olurya sabah daha iyi olur umarım hemen iyileşir işin çok zor salgın var şuanda resmen tüm bebekler hasta benim kızda ikinici kez grip olmaya başladı bakalım bol bol emziriyorum sütüm tam zamanında geri geldi

Kızlar kızımın yüzünde kırmızı kabarcıklar oluştu iki gündür
Alnında falan da var
Ne olabilir
Nasıl geçer acaba

Canim ben

Canim ben aktardan aldigim rezrneyi kendim bardaga demleyip gunde 1 cay kaşığı veriyordum kizima cokda iyi geliyordu gaz icin. Bir zararini da görmedim. Dun doktor damla verdi damlaya basladim rezene vermiyorum
Bende rezene veriyodum sanki isal oldu gibi kakasi biraz sulandi sende de ole oldu mu

Daha dolaba kadar koyacak sütümüz yok ama normalde ne kadar koymak lazım buzluğa bilen varmı kaç cc içerki ilerde

insallah senin kv gibi olurum senin gibi de gelinim olur:)))

Banada verdi cnm.kullaniyorum ama yinede oluyor zincoda veriyorum ondanda veriyorum ama ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…