- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 123
- 45
evet ya rahatlatıyor bayağı yazık minnaklaraBaşladım leylacim çocuk perisandi baya rahatladı kaan bey geceleri rahat uyuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya rahatlatıyor bayağı yazık minnaklaraBaşladım leylacim çocuk perisandi baya rahatladı kaan bey geceleri rahat uyuyor
evet ya birde arada çok gürültülü olduğunda benim kızım korkup ya ağlıyor yada çığlık atıyor hehe tabi biz sesimizi keşfetmeye başladık ondan da çığlık atıyor birde ıhh ıhhh ıhhh diyor sonra cortttttt cort cortt yapıyor ohh altınıda doldurdumu anında uyku moduna giriyor hanımefendiGeçen zortlamasıyla korktum irkilerek uyandım noluyo diyegeçen gün de kucağımda yan şekilde dururken bi bacağını havaya kaldırıp pırtlattı sonra geri indiriyo bacağı gülüyo zilli
![]()
arada nutella koklayıp kaşıklıyoruz bebelerede gaz ilacı veriyoruz gülNe kullanıyorsunuz kızlar
sag ol canim esim yardim etsede okuluna gitti bugun dun kaldi o da ama ortancam onsuz durmuyor bu gece gitti. bebek de gece daha fena. cigerini dinliyor yok bir sey ama balgamdan duramiyor. dedim dr ye yok dedi 15 kere arka arkaya bogulur gibi oksurmesi lazim sansima dr geldiginde huzurlu duruyor ama bugun erkek hemsire sahit oldu diyecek dr ye. dr diyor cek kameraya nasil cekeyim bogulcak diye elim ayagima dolaniyorofff canım yaa çok geçmiş olsun yardım eden birileri yok mu nesrincim yaa off umarım hemen iyileşir bebeğin peki dr söyledinmi şüphenden bahsetsen belki sana hak verir tedaviyi ona göre yapar
Hahahaa aynen yaevet ya birde arada çok gürültülü olduğunda benim kızım korkup ya ağlıyor yada çığlık atıyor hehe tabi biz sesimizi keşfetmeye başladık ondan da çığlık atıyor birde ıhh ıhhh ıhhh diyor sonra cortttttt cort cortt yapıyor ohh altınıda doldurdumu anında uyku moduna giriyor hanımefendi
o doktorun var yaaa neyse bazen çok duygusuz ruhsuz tipler oluyor maalesef ama bebeğin iyi olsunda önemli olan dasag ol canim esim yardim etsede okuluna gitti bugun dun kaldi o da ama ortancam onsuz durmuyor bu gece gitti. bebek de gece daha fena. cigerini dinliyor yok bir sey ama balgamdan duramiyor. dedim dr ye yok dedi 15 kere arka arkaya bogulur gibi oksurmesi lazim sansima dr geldiginde huzurlu duruyor ama bugun erkek hemsire sahit oldu diyecek dr ye. dr diyor cek kameraya nasil cekeyim bogulcak diye elim ayagima dolaniyor
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/sut-veren-annelere-kafein-uyarisi-pembenar-detay-bebek-1827865/Ya çikolata yemek zararli mi ben arada yiyorum sabahlarida çok olmamak kaydiyla Nutella.yiyorum
Arkadasim e-devletten gösterdi hesabina yatirmislar gördüm yani
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/sut-veren-annelere-kafein-uyarisi-pembenar-detay-bebek-1827865/Bilmem, doktor beni uyarmadi yeme falan die, yarn kontrolde sorayım bakalim.
İlaç kullaniyomusunIsyaaaaannnnn vurun beni atin beni delirmek uzereyim bastilar bana susmak bilmezmi bi bebek ya viyak viyak gaz cikmiyor da ben napiyim simdi delircem rezene manyagi oldum kuscam rezene agaci cikicak icim yaaa alip basimi gidicem yaban ellere ; ((
ben konuşmayayım sen oku diyorsun offf fenaymış ednahcımm resmen içime oturdu yediklerim ve emzirdiğim dönem
Bende rezene veriyodum sanki isal oldu gibi kakasi biraz sulandi sende de ole oldu muCanim ben
Canim ben aktardan aldigim rezrneyi kendim bardaga demleyip gunde 1 cay kaşığı veriyordum kizima cokda iyi geliyordu gaz icin. Bir zararini da görmedim. Dun doktor damla verdi damlaya basladim rezene vermiyorum
Hastahanede çıkarken söylemişlerdi canım bundan sonra herşeye dikkat edicez napalımben konuşmayayım sen oku diyorsun offf fenaymış ednahcımm resmen içime oturdu yediklerim ve emzirdiğim dönemgeldi aklıma
insallah senin kv gibi olurum senin gibi de gelinim olur:)))Sikayet degil bebege yardim edemiyorum o yoruyor beni kiyamiyorum yavrucuma ya ilac degilde damla veriyorm simdi kendimde rezene iciyorum bebegede alcam eczanede bulamadim 6 aylikken baslanilan vardi oda olmaz yenidogan alcam bakalim ama insallah tikanikligida duzelir gece cok zor oluyor cunku kiyamiyom bnm kizkardesim vardi valla oyy oy keske yine olsa valla cok rahattim o varkengercu kv de olsa ayni oda bana dokundurtmuyoe isleri kizim sennotur ben yaparim diye bide gorumceler var he bihalta rayamiuorlar ama kv cok seviyorum annem gibi sa g olaun
herhalde deryacım zamanla görecekler günlerini içime atamıycam artık yer kalmadı azıcık da onlar dolsunlar kendi ailemde dahil yani bunlara :)[/QUOTE
çok fazla içilirse sütü tamamen kesiyormuş ama kararında olunca olumlu etkisi varmışRezene mi sütü azaltıyor kızlar
en ghüzeli hem kendimiz naza çekmiş oluruzBende ufaktan çalışmalara başladım :)) hanım gibi yiyip içip kizimla keyfimize bakicaz kimse umrumda degil :)))
Banada verdi cnm.kullaniyorum ama yinede oluyor zincoda veriyorum ondanda veriyorum ama ah ahhBnm dr daleylam355 dr da biogaia damla verdi prebiyotik. Hem sindirim sistemini düzenliyo. Biraz pahalı ama rahat çıkartıyo bebeğim gazını. İstersen dene cnm. Gazı olan günlerde günde 1 kez 5 damla. Hatta dr her gn ver dedi ama ben gaz sorunu olunca veriyorum leyla da öyle yapıyo cnm