2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm anne sütü o kdr değerli ki senin çocuğun o kdr şanslı ki...sen kendin biliyorsun ya sonuçta, varsın millet tontiş iyi bakılmış desin. Benimm hiççç öyle derdim yok tontiş olmasın yeter ki emsin.tüm dünya bağırıyor anne sütü diye.

Kızlar ben bulgur pilavı yedim dün. Akşam kız ağla ağla uyumak bilmedi. Bulgurdan şüphelendim ya da yanında yediğim yoğurttan... Aman dikkat.
bende cesaret edemedim etsem süt yapsın diye yiyeceğim de ama bebeğe gaz da yapacak bir anlamı olmayacak

Nesrincim burdaki olay zaten zorunda kalanlar dışında sırf uyumak için, uğraşmamak için, gereksiz yere mama verenler. Ben geceden beri hiç uyumadım kızım hep kucağımı kokumu istedi durup durup emmek istedi ve ben bunun geçici olduğunu şu an bana ihtiyacı olduğu için sürekli istediğini düşünerek yykusuz ve yorgun halde hep ilgilendim. Daha demin uyudu ilk kez. Bende aaa doymuyo mu diyerek mama dayayabilrdim. Yazık değil mi kuzuma ben uyucam diye boşu boşuna hazır mamayla beslensin

Mama ver diyenlere mimar sinan'a mama vermiş anacığı da öyle mi bulmuş bu kafayı bu zekayi diyorum

aynen öle denizcim bugün hiç mama vermedim mesela içeride mışıl mışıl uyudu süt önemli yaaa ben emzirirken kendimi anne gibi hissedyorum ama süt yokken yetersiz miş gibi hişssettim açıkçası benim annelik duygularım kızımla olan bağım daha sıkılaşıyor göz göze tema edyoruz bundan daha güzel bir şey olamaz

Az önce emiyo parmağımı yakaladi :) insanın içi bi tuhaf oluyo. Ben senin durumunu takip ediyodum sütüm azaldı deyince üzüldüm. Allah bebeğini emzirmek isteyip de imkanı olmayan her anneye yardım etsin... İnsan kendini çaresiz hissediyo resmen.

Ahh ahh bende öyle gözümün içinr baktıkça eliyle mememe dokundukça gülümsedikçe kokladıkça bizi içim gidiyor. Zaten anneyle bebek arasındaki bağ güçleniyormuş emzirdikçe.
Senin nasıl uğraştığını uyumadan bebeğinle ilgilendiğini bildiğimden seni örnek verdim. Ki sütün azalma nedeni bile yorgun ve uykusuz olmandı. Çünkü srn çok fedakarsın. Belki birilerine örnek teşkil eder, bebişlerimize daha çok anne sütü veririz.
Bende geceden beri hiç uyumadım ama yılmıyorum emzirmeye devam

Aynen öyle cnm inşallah bana da nasip olur senin gibi 2 yaşına kadar emzirebilmek

İnşallah. O zamanlar resmen çocuk sana süt varili muamelesi yapıyo hazır ol yatarken, otururken, tv izlerken her türlü emmek isteyecek. Emerken ayaklari kafanda elleri koynunda gezecek

İnşallah. O zamanlar resmen çocuk sana süt varili muamelesi yapıyo hazır ol yatarken, otururken, tv izlerken her türlü emmek isteyecek. Emerken ayaklari kafanda elleri koynunda gezecek
Bende 2.5 yaşıma kdr emmişimm :)) kızıma da feda olsunnnn yeter ki emsin ömrümün 2-3 senesi varsın amuda kalksın emsinbir nazlı nazlı bakışı gülüşü var beni benden alıyor

evet maalesf öyle garip vee iğrenç bir his umarım herkesin bol sütü olur

ahh canım yaa bu bebekler fena tatlılar bıdıklar
ben bugün ilk defa tek başıma dışarı çıkardım ağlayacak diye korkarken etrafı nasıl izledi azıcık korktu bana nasıl yapıştı anlatamam bu dünyada sadece o var benim için ağlasa da zırlasada sadece kızım

evet maalesf öyle garip vee iğrenç bir his umarım herkesin bol sütü olur

Benim büyük oğlum açlıktan aglardi. Belli yani çocuğun aglamasindan. Her gelen sütün yok senin çocuk doymuyo derdi ben başlardım aglamaya. Zaten uyku dinlenmek diye bi şey yok. Kv var stres üstüne stres. Bi de millet öyle dedikce bi çocuğu bile doyuramadim diye aglardim. Senin yine iyi sıkınca bi damla geliyomus benim o da yok. Mecburen mama veriyorum onu da biberonu dibime sokarak ben sansin diye. Annem sağolsun birinden duymuş incir süt yapıyo diye kaynatti getirdi. Bi kaç gün de kendi evine götürdü uyudum. Sonra düzeldi. O yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu korkuyu yaşamak bile mahvediyo insanı inşallah tekrar yaşamazsın. Hiç birimiz yaşamayız.

amin inşallah travma gibi bir şey resmen umarım bir daha yaşamayız bu iğrenç duyguyu

Anlıyorda işine gelmiyor bu akşam yatak odasındayım eşim kız geldi ufaklık uyuyor oynaşıyoruz hepimiz kızı öpücük yağmuruna tutuyoruz babayı gıdıklıyoruz bi baktık kv kapıyı vurmadan girdi şaşırdık sürekli beraber otursak heralde mum tutucak bize

Yaa cok guldumm :)) ayy benim kv de yakinda gelecek torununu ozlemis icim icimi yiyo keske bisi olsada gelmese ya fenalik gelio bana o evdeyken
Ay banada afakanlar basıyo birde ne farkettim belki benim stresimde çocuk onun yanında çok huzursuz emiyor ağlıyor görümcede farketti senin yanında yapıyor anne dedi herşeye olumsuz bakıyorya yavrumda hissediyor heralde

Lohusasin sen yatak odasında en fazla ne olabilir ki diye düşünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…