- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 34
Kizlar sutu fiskiran varmi
Yok canım bebis için.evet hamilelikte kullandığıma devam dedi dr
o içeçecek iğrenç yaa humana daha seyreltilip içiebileceği için daha iyi bence humana al gerçekten fayda gördüm pınar birde müsli yedim bol sütle ohh missss evin şu yeni konutların olduğu yer değilmi tatlım orası çok güzel bence hastanede çok yakın ve eşim torbalılı ama biz her hafta torbalıya giderdik hiç dikkat etmemişim şifa hastanesineBen hic begenmedim o icecegin tadini zor ictim ne yapayim artik zehir olsa icerim oglum icin,bugun gidebilirim umarim minaya.gidersem kiraz cekirdegi kemeri alicam daha once gormustum gerekirse alirim diye almamistim,bagirsaklarinda cok gaz oluyor bide kabiz zaten belki sicaklik yumusatir biraz.
Gaziemir sifa havaalanina giden cadde uzerinde gaziemir tansasi gecince hemen sagda gorunuyor.benim evde sifayla metro marketin tam ortasinda cok yakin yani.insallah begenirim doktoru
yok kuzum vermedi sadece multi tabs verdi onda bütün vit. var size demir ilacımı verdi ayşecimYok canım bebis için.
ben doğum yaptığımdan beri hiç kimskalmadı ben istemedim hastanede bile eşimşle kaldık aman herkes beni deli edecek diye en başından beri kendim yapmaya çalıştım diğerleri sadece yemek ve gelen gidenle ilgilenip gece evlerine gidip sabah geldiler geçen haftadan beri annemde yok sadece banyo yaptırmaya geliyor ohh kafam rahat ama arada gelmeleri bile yetiyorOoo supermis canim calisiyosa sorun yok.ne zaman gelip ne zaman gidecek
vallahi benimde deneyesim geldi ne yalan söyleyeyim pınarBende kisir yapip denesem mi acaba
ayy canım yaa insan çok merak ediyor acaba kilo aldımı diye maşallah sizeHastanede en son 3850 ile çıktı canım sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğinde tartildi 4250 idi şimdi 25 günlük ne kadar bilmiyorum ayın 10 unu nda asi var o zaman bakicaz bende çok merak ediyorum tosbaga kaç kilo oldu diye
Cnm kalca cikikkligi testinne kadar mis sifadaSimdilik saglik ocaginda yaptoriyorum canim 40ina kalca ultrasonu ve muayene icin sifaya randevumuz var oradaki doktoru begenirsem oraya devam ederim evime yakin ve kalabalik olmayan bir hastane olmasini istiyorum
gül canım bizimde ilk aşımız biraz gecikmeli oldu dr bir şey olmaz dediyse bence güvenKızlar benim bebiş 9 da doğdu doktor randevümüz 13 de ası kalça filmi hepsi o Zaman olacak gec mi sizce doktor sorun olmaz dedi ama
Evet ben ameliyat olmadan önce vermişti emin olamamistim.yok kuzum vermedi sadece multi tabs verdi onda bütün vit. var size demir ilacımı verdi ayşecim
Canim benimde oglum sarılık oldu.ustelik bir gece hastanede ışık tedavisi aldiģı halde tekrar yukseldi.biz devamlı beyaz ısığın altında yatırdık gece gundüz sondurmeden.hergun bir kac cay kasığı su verdim ve uyanmasını bile beklemeden sık sık emzirdim.boylelikle cabuk atlattık.beyaz ışığın cok faydası var dene.birde uyanmasını beklemeden sık sık emzir.inşallah atlatir canim korkma.gecmis olsunCanım ben de tavsiyesi nize uyup verdim mama 3 kere 30 cc
Ama biberonla . Bugün 13.7 ye düşmüş yatırmadı doktor ama kontrol etcek cuma.
Mama vediğimi de soylemeidm doktora sakın verme dedi cubku.memeyi çok nazlı tutuyor.
Sütü de gece sagıp biberonla verdm. Ama yüzğ sarı ben bile hissediyorum.
Canim bu multi tabs nasıl bişey doktor mu önerdi. Ben git gide bizim doktora gıcık olmaya başladım bi dediği bi dediğini tutmaz olduyok kuzum vermedi sadece multi tabs verdi onda bütün vit. var size demir ilacımı verdi ayşecim
Allah kokaylık versın cnm. Yazdklarni okuyunca bınaldim dedıgıme uyandm valla.
Dogumdan berı elimi işe surmedm, anlamlar ıslerı yaptılar, annem gecelerı emzirme dısında hep kendı yannda tuttu, esım de aksamları ve haftasonu hep kendi bakar bebege, ben uyudugum zamanlar,yine de bunalyrm arada bir. Senn yannda bunalmak benm hakkm deglmş. Yıni de benden kat kat pozitif sin maşallah sana
Canim bu multi tabs nasıl bişey doktor mu önerdi. Ben git gide bizim doktora gıcık olmaya başladım bi dediği bi dediğini tutmaz oldu
@KEVOK canım maşallah bulguru bende denemek istiyorum ama gazdan korkuyorum ilaç kullanıyoruz ama yinede korku var
peki yedikden sonra bebeğin nasıldı gaz durumu nasıldı bilgi versen eğer iyiyse bende tüketicem
bende son aşamada yapıcam yani artık gaz maz önemsemiycem yeterki artsın şu sütBenim kv de diyo sütü artiriyo diye. O zamanlar böyle içecekler olmadığı için sütü azaldıkça kısır yapıp yermis.
bende son aşamada yapıcam yani artık gaz maz önemsemiycem yeterki artsın şu süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?