Yarın onuda bi deneyeyim birde şokta malt içeceği varmış onuda denicem bakalımaylacım bu yazdıklarınınhepsini içtim özellikle lactamil bir işe yaramıyor ben humana içtim sütüm geri geldi sen de iç kuzum yaa tavsiye ederim
Karnını doyurmadan gitmez ee hazırı kim istemez sonrada oğluna beni eve bırak der iki adım yere arabayla eşimde pazar var araba çıkarmı diye söylenir herzamanki konuGünler kısa akşamlar soğuk oluyo belki geç saate kalmamak içn erkenden çıkar
AminnnAllah'ım yokluklarini göstermesin
Ahh ben kıyamam canım Nil prensesim bnmahh canım yaa bu bebekler fena tatlılar bıdıklar
ben bugün ilk defa tek başıma dışarı çıkardım ağlayacak diye korkarken etrafı nasıl izledi azıcık korktu bana nasıl yapıştı anlatamam bu dünyada sadece o var benim için ağlasa da zırlasada sadece kızım
Yok canım bizi daha önce o şekilde yakaladı yeni evliyken huyu değişmez yani eşim onun yanında çok sohpet etmiyo benime yani sarılıp öpmüyo adam sarılmak için çağırmış kızda gelince kızı aldık aramıza ben dedim anacığında istiyor git ilgilen napim bende erkek annesiyim fakat oğluma böyle şeyler yapmıcam tabiki evladı sevecek mahremine saygı göstericem onlar beni çağırıcak anne gel ihtiyacımız var diye çok düşünseydi oğlundan kira almazdı kendi evi iki maaşı varken yeni iş kurduk üç bankaya kredi ödüyoruz hiç üzülmüyorum bazen haksızlıkmı yapıyorum diyorum hayır yapmmıyorumLohusasin sen yatak odasında en fazla ne olabilir ki diye düşünmüştür
Bebekler negatif enerjiyi hemen cekermis canim mesela anne baba tartisiyosa bebege yansirmis ve huzursuz olurmus. Senin kaynana gitti dimi cnm benimki pazar geliyoAy banada afakanlar basıyo birde ne farkettim belki benim stresimde çocuk onun yanında çok huzursuz emiyor ağlıyor görümcede farketti senin yanında yapıyor anne dedi herşeye olumsuz bakıyorya yavrumda hissediyor heralde
Biz yılbaşında çıktık eşimle görümceme bugünde kv ile çıktık yarı kırk uçurmaya eve dönüşte çok ağladıAhh ben kıyamam canım Nil prensesim bnmsen kanguru aldın mı cnm bu arada ? Ben daha tek başıma cesaret edemedim çıkarmaya
Yok canım yarın gidiyor pazar var benim burda yarın oyüzden ben bugün gidicek diye çok mutluydum sütüm çoğaldı gerçekten ruh hali sütü etkiliyormuşBebekler negatif enerjiyi hemen cekermis canim mesela anne baba tartisiyosa bebege yansirmis ve huzursuz olurmus. Senin kaynana gitti dimi cnm benimki pazar geliyo
Sanada allah yardım etsin sabır versin umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın çabucak gider ve sana faydası olurBebekler negatif enerjiyi hemen cekermis canim mesela anne baba tartisiyosa bebege yansirmis ve huzursuz olurmus. Senin kaynana gitti dimi cnm benimki pazar geliyo
Slm canım iyi gibi senin nasıl gidiyorSelam.kizlar nasilsiniz.nasil gidiyor
Biz bir gün arayla yapıyoruz iki yada üçmü yapsam diyorum sanki banyodan sonra daha çok büyüyor birde artık akşam yıkamayı düşünüyorum banyodan sonra daha rahat uyuyorKızlar kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz
Vardır İzmir'de bu şirket olmasa da , ben bir bakayım canım.ahh kuzum o makinalar çok pahalı anladım bende ev tipi olanlarda bende pek işe yaramadı ama sağmam gerekirse bunlardan kiralayayım ahh suulcum ben izmirdeyim keşke aynı şehirde olsaydık alırdım telefon nosunu
Evet leylacim o dedogin yerde oturuyorum,bugun gudemedim minaya alamadim istediklerimo içeçecek iğrenç yaa humana daha seyreltilip içiebileceği için daha iyi bence humana al gerçekten fayda gördüm pınar birde müsli yedim bol sütle ohh missss evin şu yeni konutların olduğu yer değilmi tatlım orası çok güzel bence hastanede çok yakın ve eşim torbalılı ama biz her hafta torbalıya giderdik hiç dikkat etmemişim şifa hastanesine
Bizim dkktorumuz tam 40inda cagirdi ultrason icinKızlar benim bebiş 9 da doğdu doktor randevümüz 13 de ası kalça filmi hepsi o Zaman olacak gec mi sizce doktor sorun olmaz dedi ama
Sormadim unuttum yarin aeayip sorucamCnm kalca cikikkligi testinne kadar mis sifada
Yok canım bizi daha önce o şekilde yakaladı yeni evliyken huyu değişmez yani eşim onun yanında çok sohpet etmiyo benime yani sarılıp öpmüyo adam sarılmak için çağırmış kızda gelince kızı aldık aramıza ben dedim anacığında istiyor git ilgilen napim bende erkek annesiyim fakat oğluma böyle şeyler yapmıcam tabiki evladı sevecek mahremine saygı göstericem onlar beni çağırıcak anne gel ihtiyacımız var diye çok düşünseydi oğlundan kira almazdı kendi evi iki maaşı varken yeni iş kurduk üç bankaya kredi ödüyoruz hiç üzülmüyorum bazen haksızlıkmı yapıyorum diyorum hayır yapmmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?