Onuda araniza almanizi bekledi galiba. Tövbe yarabbi Allah sabır versin canımAnlıyorda işine gelmiyor bu akşam yatak odasındayım eşim kız geldi ufaklık uyuyor oynaşıyoruz hepimiz kızı öpücük yağmuruna tutuyoruz babayı gıdıklıyoruz bi baktık kv kapıyı vurmadan girdi şaşırdık sürekli beraber otursak heralde mum tutucak bize
Canım benim bebeğim gazlı bebek. Ama o gece her zaman ki gibi gene gazı vardı. Bence keramet bulgurdan değil soğan da.KEVOK canım maşallah bulguru bende denemek istiyorum ama gazdan korkuyorum ilaç kullanıyoruz ama yinede korku var
peki yedikden sonra bebeğin nasıldı gaz durumu nasıldı bilgi versen eğer iyiyse bende tüketicem
Saol ya biseye faydasi yok gelip bebek sevicek 1 hafta...Sanada allah yardım etsin sabır versin umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın çabucak gider ve sana faydası olur
Doğum raporu dediğiniz doğum belgesi mi?Evet canim doğurdugunda doğum raporunu vermen gerek
Evet bir tane kağıtDoğum raporu dediğiniz doğum belgesi mi?
İş yerine mi vereceğiz?
soğanı yuemeğin içindemi yed,n yoksa pişirmeden çiğ çiğ mi yedin bu arada benim bebeğimde kolik ama ialç kullanıyoruz bayağı rahatlatıyorCanım benim bebeğim gazlı bebek. Ama o gece her zaman ki gibi gene gazı vardı. Bence keramet bulgurdan değil soğan da.
ben,imkinin hapşırırken bile geliyor gayte normalKızlar bebeğim kusarken burnundan süt geldi normal mi
çok sağol suulcum çok iyisinVardır İzmir'de bu şirket olmasa da , ben bir bakayım canım.
Kızlar bebeğim kusarken burnundan süt geldi normal mi
Yuh artık bu neymiş ya yapmasalarmis bebeği rahat rahat sevisselermisZaten o mama verdikçe bebek memeyi almıyodur ohh o da rahat etmiştir bu nasıl annelik ya :/ bende sırf eşiyle rahat ilişkiye girebilmek için memeden kesen duydum içim acıdı içim kanadı. Halbuki o masum yavrular bize emanet şu an bize muhtaç
Sorma cnm bnde şok oldum :/Yuh artık bu neymiş ya yapmasalarmis bebeği rahat rahat sevisselermis
Kizlar size bi fikra faceste gördüm çok beğendim
Bunları okudukça eşimin kiz kardeşini suikast yapasım geliyoyazık 2 aylık bebeği var yavrum bi de tatlı ki... Ama annesi geceleri uyuyabilirim için sütten kesti mama veriyo. Yani mecbur kalmadıkça emzirmiyo. Bebiş de bi kilo aldı ki sorma. Bana da tavsiye ediyo bi an önce kilo alsin mama ver de diyo. Kv daha hastaneden eve gelmeden ziyarete geldiğinde dediği ilk şey aynen şu "kak ağzına mamayi uyusun gece sabaha sende dinlen güzelce sabahta işine gücüne bak"
Kizlar size bi fikra faceste gördüm çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?