• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günler kısa akşamlar soğuk oluyo belki geç saate kalmamak içn erkenden çıkar
Karnını doyurmadan gitmez ee hazırı kim istemez sonrada oğluna beni eve bırak der iki adım yere arabayla eşimde pazar var araba çıkarmı diye söylenir herzamanki konu

ahh canım yaa bu bebekler fena tatlılar bıdıklar
ben bugün ilk defa tek başıma dışarı çıkardım ağlayacak diye korkarken etrafı nasıl izledi azıcık korktu bana nasıl yapıştı anlatamam bu dünyada sadece o var benim için ağlasa da zırlasada sadece kızım
Ahh ben kıyamam canım Nil prensesim bnm :nazar: sen kanguru aldın mı cnm bu arada ? Ben daha tek başıma cesaret edemedim çıkarmaya

Lohusasin sen yatak odasında en fazla ne olabilir ki diye düşünmüştür :KK69:
Yok canım bizi daha önce o şekilde yakaladı yeni evliyken huyu değişmez yani eşim onun yanında çok sohpet etmiyo benime yani sarılıp öpmüyo adam sarılmak için çağırmış kızda gelince kızı aldık aramıza ben dedim anacığında istiyor git ilgilen napim bende erkek annesiyim fakat oğluma böyle şeyler yapmıcam tabiki evladı sevecek mahremine saygı göstericem onlar beni çağırıcak anne gel ihtiyacımız var diye çok düşünseydi oğlundan kira almazdı kendi evi iki maaşı varken yeni iş kurduk üç bankaya kredi ödüyoruz hiç üzülmüyorum bazen haksızlıkmı yapıyorum diyorum hayır yapmmıyorum

Ay banada afakanlar basıyo birde ne farkettim belki benim stresimde çocuk onun yanında çok huzursuz emiyor ağlıyor görümcede farketti senin yanında yapıyor anne dedi herşeye olumsuz bakıyorya yavrumda hissediyor heralde
Bebekler negatif enerjiyi hemen cekermis canim mesela anne baba tartisiyosa bebege yansirmis ve huzursuz olurmus. Senin kaynana gitti dimi cnm benimki pazar geliyo :(

Ahh ben kıyamam canım Nil prensesim bnm :nazar: sen kanguru aldın mı cnm bu arada ? Ben daha tek başıma cesaret edemedim çıkarmaya
Biz yılbaşında çıktık eşimle görümceme bugünde kv ile çıktık yarı kırk uçurmaya eve dönüşte çok ağladı

Bebekler negatif enerjiyi hemen cekermis canim mesela anne baba tartisiyosa bebege yansirmis ve huzursuz olurmus. Senin kaynana gitti dimi cnm benimki pazar geliyo :KK43:
Yok canım yarın gidiyor pazar var benim burda yarın oyüzden ben bugün gidicek diye çok mutluydum sütüm çoğaldı gerçekten ruh hali sütü etkiliyormuş

Bebekler negatif enerjiyi hemen cekermis canim mesela anne baba tartisiyosa bebege yansirmis ve huzursuz olurmus. Senin kaynana gitti dimi cnm benimki pazar geliyo :KK43:
Sanada allah yardım etsin sabır versin umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın çabucak gider ve sana faydası olur

Bu arada kızlar benim oğlum bazen horluyor burnu tıkalı değil normal heralde

Kızlar birde benim hamileyken sağ bacağımda varis çıktı doğum yaptığım günden beri
Çok ağrıyor spinal sezeryan oldum bazende dizlerimden aşağısı tutmuyor gibi oluyor dr gidemedim aylık kontrolümüzde gidicem acaba varismi ağrıyor sezeryanın etkisimi bilemedim felç gibi oluyorum zor kalkıp yürüyorum

ahh kuzum o makinalar çok pahalı anladım bende ev tipi olanlarda bende pek işe yaramadı ama sağmam gerekirse bunlardan kiralayayım ahh suulcum ben izmirdeyim keşke aynı şehirde olsaydık alırdım telefon nosunu
Vardır İzmir'de bu şirket olmasa da , ben bir bakayım canım.

o içeçecek iğrenç yaa humana daha seyreltilip içiebileceği için daha iyi bence humana al gerçekten fayda gördüm pınar birde müsli yedim bol sütle ohh missss evin şu yeni konutların olduğu yer değilmi tatlım orası çok güzel bence hastanede çok yakın ve eşim torbalılı ama biz her hafta torbalıya giderdik hiç dikkat etmemişim şifa hastanesine
Evet leylacim o dedogin yerde oturuyorum,bugun gudemedim minaya alamadim istediklerim

Yok canım bizi daha önce o şekilde yakaladı yeni evliyken huyu değişmez yani eşim onun yanında çok sohpet etmiyo benime yani sarılıp öpmüyo adam sarılmak için çağırmış kızda gelince kızı aldık aramıza ben dedim anacığında istiyor git ilgilen napim bende erkek annesiyim fakat oğluma böyle şeyler yapmıcam tabiki evladı sevecek mahremine saygı göstericem onlar beni çağırıcak anne gel ihtiyacımız var diye çok düşünseydi oğlundan kira almazdı kendi evi iki maaşı varken yeni iş kurduk üç bankaya kredi ödüyoruz hiç üzülmüyorum bazen haksızlıkmı yapıyorum diyorum hayır yapmmıyorum
:eek:

Back