Canim allah razi olsun icim. Cok rahatladicanım bi yazı okudum daha önce boş gebelik yaşayan kişinin tekrar yaşama olasılığının az olduğunu yazıyor linki aşağıya koyuyorum okursan belki içini rahatlatır
http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hamilelikte-saglik/bos-gebelik-tekrarlar-mi_8896.html
Hayirli olsun cnm. Hosgeldin aramizaKızlar Günaydın bende bu güne anne adayı olarak uyandım :) kısmet se aralık annesi olacağım bende :)
Benimde öyle kasiklarimda ağrı var bende merak ediyorum normalmiikızlar karnımın alt tarafında ara ara ağrılar oluyo ama normaldir heralde dimi
Çok teşekkürler dün gece ogrendik kan testim 131 çıktı bata 6 gün var daha :)Hayirli olsun cnm. Hosgeldin aramiza
Oh oh ne guzel cnm erken dollenme olmus i zaman rabbim tamamina erdirsinÇok teşekkürler dün gece ogrendik kan testim 131 çıktı bata 6 gün var daha :)
Saol canım seninkinidee:))Oh oh ne guzel cnm erken dollenme olmus i zaman rabbim tamamina erdirsin
Gunaydin herkese malesef iyi bir haberim yok 3. Dusugumu yapmak üzereyim. Dün doktordaydim 32 den 10 a düşmüş beta.mudahele etmeyelim kendi gitsin dedi doktor kanaman başlayınca ara beni dedi.Olmadı yine olmadı Rabbim kızıma uzun ömürler versin bundan sonra bebek dusunecegimi zannetmiyorum
Kizlar benim.son adet tarihim 1.mart ti adetime 3 gun kala kan tahlili yaptirdim 38,5 cikmisti adetimi 4 gun gectiginde yaptirdim tekrar 1410 cikti .. doktora gittim carsamba idi tahlil gunu cuma gel keseyi gorelim dedi ben.pazartesiye gun aldim sonuclardan ikiz.olabilri diyorlar sizin yorumlariniz nedir ? Keseler ise gorulurmuki ?
2 dusugumu 2012de yaptım art arda arastirildi bende zehirli guatr çıktı geçtiğimiz yaz ameliyat oldum bütün tetkikler yapıldı bişey çıkmadı doktor onay verdi ama bu da gitticanım çok geçmiş olsun. kısmet böyleymiş demek ki ne olur kendini üzme. bir de üst üste 3 düşük araştırılmalı bence doktoruna sordun mu?
2 dusugumu 2012de yaptım art arda arastirildi bende zehirli guatr çıktı geçtiğimiz yaz ameliyat oldum bütün tetkikler yapıldı bişey çıkmadı doktor onay verdi ama bu da gitti
Arkadaslar günaydın Bende bugun sabah kan testi verdim...Sonucları neye göre nasıl bakacagım..Bu konuda hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?
Peki kaç çıkması lazım....Kaçla kaç arası diiim daha dogrusuzaten tek bir değer çıkacak o değeri yaz buraya söyleyelim.
canım ben ocak ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama kan degerlerinden anlaşılmıyor doktor 7 haftaya kadar bebeği görmezse ozaman şüpheli biz belki geç döllen medir felan diye 9 haftaya kadar bekledik ama bebek gözükmediSen bosh gebelik gecırdıgınde degerın dusuk muydu
Hayirlinugurlunolsun hoşgeldin aramizaKızlar Günaydın bende bu güne anne adayı olarak uyandım :) kısmet se aralık annesi olacağım bende :)
Gunaydin herkese malesef iyi bir haberim yok 3. Dusugumu yapmak üzereyim. Dün doktordaydim 32 den 10 a düşmüş beta.mudahele etmeyelim kendi gitsin dedi doktor kanaman başlayınca ara beni dedi.Olmadı yine olmadı Rabbim kızıma uzun ömürler versin bundan sonra bebek dusunecegimi zannetmiyorum
Kızlarr değerin kaç olması lazım hamilelik için..Ve değerlere göre haftayı nasıl hesaplıcaz.. Yani kaç haftaık oldugunu..
Canım tşk ederimm.. Çok işime yarayacak...Canım çok geçmiş olsun eğer çok sık kürtaj olmadıysan yine gebe kalabilirsin hiçbir sakıncası yok üzülme lütfen bu süreçler seni yıpratıyor evet ama olsun bir kızın var ona tutun.
Tahlil.com da gebematik var onu kullanabilirsin ben yumurtladığım günü biliyorum doğru çıktı benim haftam
Benide eklermisinizzz :)