2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin herkese malesef iyi bir haberim yok 3. Dusugumu yapmak üzereyim. Dün doktordaydim 32 den 10 a düşmüş beta.mudahele etmeyelim kendi gitsin dedi doktor kanaman başlayınca ara beni dedi. Olmadı yine olmadı Rabbim kızıma uzun ömürler versin bundan sonra bebek dusunecegimi zannetmiyorum

canım çok geçmiş olsun. kısmet böyleymiş demek ki ne olur kendini üzme. bir de üst üste 3 düşük araştırılmalı bence doktoruna sordun mu?

selam benim de değerlerim çok yüksekti. adete 4 gün kala 144 2 gün kala 540 idi. yani hem yüksekti hem de çok hızlı artıyordu ama ikiz değil tek bebek. açıkçası keseyi görmeden bilemezsin ikiz olup olmadığını. allah gönlüne göre versin.

canım çok geçmiş olsun. kısmet böyleymiş demek ki ne olur kendini üzme. bir de üst üste 3 düşük araştırılmalı bence doktoruna sordun mu?
2 dusugumu 2012de yaptım art arda arastirildi bende zehirli guatr çıktı geçtiğimiz yaz ameliyat oldum bütün tetkikler yapıldı bişey çıkmadı doktor onay verdi ama bu da gitti

Arkadaslar günaydın Bende bugun sabah kan testi verdim...Sonucları neye göre nasıl bakacagım..Bu konuda hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?

2 dusugumu 2012de yaptım art arda arastirildi bende zehirli guatr çıktı geçtiğimiz yaz ameliyat oldum bütün tetkikler yapıldı bişey çıkmadı doktor onay verdi ama bu da gitti

ama bu düşük bile sayılmaz ki kimyasal gebelik değerleri söylediğin değerler. umudunu yitirme, kimyasal gebelik herkese olabiliyor. çok geçmiş olsun.

Sen bosh gebelik gecırdıgınde degerın dusuk muydu
canım ben ocak ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama kan degerlerinden anlaşılmıyor doktor 7 haftaya kadar bebeği görmezse ozaman şüpheli biz belki geç döllen medir felan diye 9 haftaya kadar bekledik ama bebek gözükmedi

Kızlarr değerin kaç olması lazım hamilelik için..Ve değerlere göre haftayı nasıl hesaplıcaz.. Yani kaç haftaık oldugunu..

Canım çok geçmiş olsun eğer çok sık kürtaj olmadıysan yine gebe kalabilirsin hiçbir sakıncası yok üzülme lütfen bu süreçler seni yıpratıyor evet ama olsun bir kızın var ona tutun.

Kızlarr değerin kaç olması lazım hamilelik için..Ve değerlere göre haftayı nasıl hesaplıcaz.. Yani kaç haftaık oldugunu..

Tahlil.com da gebematik var onu kullanabilirsin ben yumurtladığım günü biliyorum doğru çıktı benim haftam

Canım tşk ederimm.. Çok işime yarayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…