ınsallah canım ıcımdekı korkuyu bı atlatsamCanını hiç sıkma rabbim en güzel şekilde yardımcın olur iyi düşün bebiş üzülmesin bak rabbim verdi orda o seni duyuyor ve hisediyor karamsar düşünme hiç
ilk değerim 188Birincisi kaçtı
Hiç karamsar düşünme canım bugünlerin tadını çıkar nazını yap bebişini görmeye git rabbimin izniyle göbüşünden koynuna gelcek inşallahınsallah canım ıcımdekı korkuyu bı atlatsam
amin canım cumlemızınkı ınsallah o kadar canım yandıkı kızımda 5 aylık dusunsene bişeyler yapmaya baslıyosun tam herseye hazırlıyosun kendını elınden ucup gıdıyo kızımın hastalıgını ogrencegım hafta esıme beşik alalım dedım ınat ettı hemen almam dıye bi uclu teste felan gır ondan sonra dedı teste gırmeye kalmadan ogrendım dunya basıma yıkıldı sankıHiç karamsar düşünme canım bugünlerin tadını çıkar nazını yap bebişini görmeye git rabbimin izniyle göbüşünden koynuna gelcek inşallah
Canım benim rabbim sabır versin demeki onun ömrü o kadarmış rabbimin yanında melegin senin ve kardeşleri için duacıdır hayırlısıyla bunu kucağına alırsın inşallah sıkma canını demek kolayda yaşayan sensin rabbim gönül genişlıği versin sana 9 ay seli yağmur gibi geçsin mellegin annesine gelsin inşallahamin canım cumlemızınkı ınsallah o kadar canım yandıkı kızımda 5 aylık dusunsene bişeyler yapmaya baslıyosun tam herseye hazırlıyosun kendını elınden ucup gıdıyo kızımın hastalıgını ogrencegım hafta esıme beşik alalım dedım ınat ettı hemen almam dıye bi uclu teste felan gır ondan sonra dedı teste gırmeye kalmadan ogrendım dunya basıma yıkıldı sankı
aminnn canım ınsallah hepımız saglıkla alırız meleklerımızı kucagımıza keske bişey olsa uyusam hemen 9 ay bıtmıs olsaCanım benim rabbim sabır versin demeki onun ömrü o kadarmış rabbimin yanında melegin senin ve kardeşleri için duacıdır hayırlısıyla bunu kucağına alırsın inşallah sıkma canını demek kolayda yaşayan sensin rabbim gönül genişlıği versin sana 9 ay seli yağmur gibi geçsin mellegin annesine gelsin inşallah
Bitecek bi bakmışsın doğum olmuş sonra yaşıns girmiş kocaman olduklarını da görelim inşallahaminnn canım ınsallah hepımız saglıkla alırız meleklerımızı kucagımıza keske bişey olsa uyusam hemen 9 ay bıtmıs olsa
amin inşallahBitecek bi bakmışsın doğum olmuş sonra yaşıns girmiş kocaman olduklarını da görelim inşallah
selam verdıgın sayfayı aradım ama gormedım canım aslm bıde sıte acayıp olmus otomatık olarak takıbı bırakıyo butun sayfalara yenıden gırıyorum yazılanları gormek ıcın2011 mayıs annesiyken, topiğe girdiğimizde selam verir selam alırdık.. sanırım çok şey değişmiş 2011 den bu yana. selamımızı alan bile olmuyor çok garip.
Benim kese gorundu ama tabi alttan bakinca bugun 6.4 mm di ;-) kam degerim de 1.318 cikticanım benim sat 2
Canım benim sat 25 Şubat dün doktora gittim ama kese görünmez daha ddi 15 gün sonra gel ddi folik asit ve multivitamin verdi bide
oy oy maşşallahBenim kese gorundu ama tabi alttan bakinca bugun 6.4 mm di ;-) kam degerim de 1.318 cikti
Canimmm valla cok duygulandim.seni burda gormek ne guzel.rabbim aralik ayina kadar burda bol bol sohbetler nasip etsin sana.Selaaammm...
Yarın 2.kan testimi verdikten sonra sorun çıkmazsa sizlerleyim
ah bende o gunu beklıyorum suan5. haftanın ıcınde gorunuyorum doktora gıtmeme daha nerdeyse 2 hafta var gecmıyo zaman gecmıyooKızları doktora gidip kalp atışını duyan yok mu daha
Hayir canm keseyi goruyoruz ama daha erken diyorlar kalp atislari icin 7.yada 8.h8.haftada duyulurmus...Kızları doktora gidip kalp atışını duyan yok mu daha
Aynennn yaa geçmiyor vakıtttttttah bende o gunu beklıyorum suan5. haftanın ıcınde gorunuyorum doktora gıtmeme daha nerdeyse 2 hafta var gecmıyo zaman gecmıyoo
selam verdıgın sayfayı aradım ama gormedım canım aslm bıde sıte acayıp olmus otomatık olarak takıbı bırakıyo butun sayfalara yenıden gırıyorum yazılanları gormek ıcın
oo daha çok erken. ben doktor kontorlune 7. haftada gidicem. kalp duymak içinKızları doktora gidip kalp atışını duyan yok mu daha
oğlumda 7. haftanın başındaydım duyduğumda.Hayir canm keseyi goruyoruz ama daha erken diyorlar kalp atislari icin 7.yada 8.h8.haftada duyulurmus...
kızlar sıze tavsıyem aşerdıgınız herseyın içerıgıne bakın ıcınde ne vıtamını var dıye ben kaybettıgım kızımda aşerdıgım herseyın ıcınde folık asıt oldugunu cok gec ogrendım kızımı folık asıt eksıklıgınden olusan bı hastalıktan kaybettım bunda et aşerdım demın ona baktım baya b12 a d demır fosfor ne varsa varmıs ıcınde bunlar zıhın gelısımıne faydalıymıs