2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
haha kızlar benım esım ısyanda :KK70: 3 ay oncekı gebelıgımde sorunlu gebelık gecırdıgım ıcın butun evın işlerı ona kalmıstı sımdı yenıden başladı agır kaldırtmıyo iş yaptırmıyo kendısı yapıo :KK70:

haha kızlar benım esım ısyanda :KK70: 3 ay oncekı gebelıgımde sorunlu gebelık gecırdıgım ıcın butun evın işlerı ona kalmıstı sımdı yenıden başladı agır kaldırtmıyo iş yaptırmıyo kendısı yapıo :KK70:
Canım ayakta iş yapınca belinde bi ağrı oluşuyomu ben debin iki üç bulaşık yıkadım belim ağrı yaptı

olmazmı canım ayakta duramıyom agrıdan
Ya albendende okadar ütü var yapılcak ağrıdan canım istemiyo iki oğlumda hamileliğim böyle değildi daha emin değilim ama varsa bu zor gececek gibi,e grliyo olsunda zor gecsin 4 gün geciktim inşallah vardır dua edin kızlar

Ya albendende okadar ütü var yapılcak ağrıdan canım istemiyo iki oğlumda hamileliğim böyle değildi daha emin değilim ama varsa bu zor gececek gibi,e grliyo olsunda zor gecsin 4 gün geciktim inşallah vardır dua edin kızlar
ay ınsallah canım evde test yapsana 4 gun gecıkmıssın varsa cıkar sende benım gıbı ucuncuye ugrasıyosun sanırım Allah gonlune gore versın

Yaptım canım ama benim hep irarda 7 haftada veriyo geç öğreniyorum bugün negetif çıktı kan testine gittim naciye abla yapmadı pazartesi net sonuç alırız pazartesi yapalım dedi idrarda çıkmadı dedim oda sanki ötekilerfe hemen çıktımı acele etme dedi beklicez bakalım hayırlısı

Yaptım canım ama benim hep irarda 7 haftada veriyo geç öğreniyorum bugün negetif çıktı kan testine gittim naciye abla yapmadı pazartesi net sonuç alırız pazartesi yapalım dedi idrarda çıkmadı dedim oda sanki ötekilerfe hemen çıktımı acele etme dedi beklicez bakalım hayırlısı
ınsallah pozıtıfı gorursun beklemekte cok geriyo ınsanı keske yapsaydı

ya ben kendımı cok acayıp hıssedıyorum bı yanıyorum bı usuyorum ıcımde darlık var ustumu cıkarınca usuyorum gıyınce yanıyorum bırazda kendımı bunaltıyorum ya yıne bısey olursa dıye off offff

Canımm seni gecikmen kaç gün oldu benim buğün 4 günüm benimde 26 şubattı ben pazartesi gideceğim kan tzhlililne nasipse
Ben beklenen adetten 2 gün önce baktım 47 idi beklenen adette baktım 127 idi 4 gün sonra 470 benim sat '26 şubat beklenen adet tarihim28 mart yani 31 günde bir oluyorum

ya ben kendımı cok acayıp hıssedıyorum bı yanıyorum bı usuyorum ıcımde darlık var ustumu cıkarınca usuyorum gıyınce yanıyorum bırazda kendımı bunaltıyorum ya yıne bısey olursa dıye off offff
Canını hiç sıkma rabbim en güzel şekilde yardımcın olur iyi düşün bebiş üzülmesin bak rabbim verdi orda o seni duyuyor ve hisediyor karamsar düşünme hiç

kızlar nerdesiniz,, bugün 237 çıktı betam. adetime 2 gün kala. çok şükür 4 katı yükselmiş. artık 7. hafta sonunda doktora giderim hem kese hem kalp için:KK54::KK68::KK68:

X