2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aslında elimden geldiğince cevap yazıyorum. belki de dediğin gibidir canım. alınganlık ettim :):KK48:

oo daha çok erken. ben doktor kontorlune 7. haftada gidicem. kalp duymak için:KK50:

oğlumda 7. haftanın başındaydım duyduğumda. :KK55:

başın saolsun:KK43: çok şaşırdım demek folik eksikliğinden kaybettin! kaçıncı haftandaydı. ben de hamile kalmadan 3 ay önce folik başladım:KK22: isabet olmuş
dostlar saolsun canım 5 aylıktı hastalıgı ortaya cıktıgında ben dıger gebelıklerımde felan hıc doktor dememıstı bana kullan et dıye kızımı kaybedınce ogrendım neden onemlı oldugunu mınıcık kafasında kafası kadar bi kist beynı kistin içine akmıs nasıl tasıdı o yükü 5 ay boyunca

kızlar sıze tavsıyem aşerdıgınız herseyın içerıgıne bakın ıcınde ne vıtamını var dıye ben kaybettıgım kızımda aşerdıgım herseyın ıcınde folık asıt oldugunu cok gec ogrendım kızımı folık asıt eksıklıgınden olusan bı hastalıktan kaybettım bunda et aşerdım demın ona baktım baya b12 a d demır fosfor ne varsa varmıs ıcınde bunlar zıhın gelısımıne faydalıymıs

neler yiyordun neler yemiyordun mesela canım?

2011 mayıs annesiyken, topiğe girdiğimizde selam verir selam alırdık.. sanırım çok şey değişmiş 2011 den bu yana. selamımızı alan bile olmuyor çok garip.:KK12:
Evet biraz kendi halinde bi topik oldu herkese tek tek yazdım pek dönüş alamadım dilerim sayı olarak arttıkça güzel bir ortam yakalayabiliriz

:)) evet bide şu kalp atışlarını duyup stresimizi atsaydık daha iyi olacaktı topikçe gerginiz bu konudan
aynen canım ya bnde heycanla beklıyorum 10 gun kaldı randevuma daha hepımız yenı hamıleyız az atıslar felan duyulsun cogalcaz

bulantınız basladımı kızlar ya benım hafıftı ama bu aksam cok yogun bulantım :S

zaten uyumaktan kusmaya vaktim yok :KK70: akşam işten gelince uyuyorum uyanıp yemek yiyip yine uyuyorum öğle arası eve geliyorum o zaman da uyuyorum
Ayyyy canım sende mi çalışıyorsun benim gibi,inşallah bulantı olmasın bizde hem çalışıp hem bulantı çekilmez yanııııııo_OBenimde uykum cok gelmiyor ama uyumamaya calısıyormmmm :-)

Kizlarrrr bugun doktora gitsem ultrasyondan kese gozukur muuuu yaaa sat 26subat yarin 6.haftaya gircem

Kizlarrrr bugun doktora gitsem ultrasyondan kese gozukur muuuu yaaa sat 26subat yarin 6.haftaya gircem

Ayyyy canım sende mi çalışıyorsun benim gibi,inşallah bulantı olmasın bizde hem çalışıp hem bulantı çekilmez yanııııııo_OBenimde uykum cok gelmiyor ama uyumamaya calısıyormmmm :-)

o değil lavabo da epey uzak yani bulantı gelse koridorda yaparım :KK57::KK45::KK45:

vajinal olarak bakılsa belki görülebilir beta hcg kaçtı senin ? vajinal olarak 1000i geçmesi karında ise 5000i geçmesi lazımmış.

X