Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz tam 5 haftalik olduk bugun :)) dun degerim 1821 di tüp bebegiz biz :) nisanin 15inde kese ve kalp atisina bakmaya gidicez Allah izin verirse 1 tane mi 2 tanemi bilmiyoruz henuz :)
Ya benim cok.fena gaz sancim oluyor geceleri uyanip kivraniyorum resmen dr me soyledim yuru dedi gece evin icinde tur atiyorum resmen ne zaman gecer acaba
Benimde oluyor canim ve hala kasikta sanci ve belimde agri var umarim normaldirYa benim cok.fena gaz sancim oluyor geceleri uyanip kivraniyorum resmen dr me soyledim yuru dedi gece evin icinde tur atiyorum resmen ne zaman gecer acaba
Sat 26 şubat beta dün 470 normLmi bhcg 3 kez ikiye katladıEvet cnm ama eger lekelenmen varsa hic kalma yat surekli cnm senin bat ne zamandi ki cnm ve beta kac
Canim seninki gec dollenme olmus hic korkma herkesin dollenmesi bir ayni olmuyor adetlerin kac gunde bir olur canimSat 26 şubat beta dün 470 normLmi bhcg 3 kez ikiye katladı
Canim dun beta 2811 di ustten acilde bakildi goremedi onun yerine kist gordu ama burda marsa hastanesiydi ondan pek guvenemiyorum
Kismet olursa sali gunu doktoruma gidecem o zaman gorunur ins
Sen gordun mu cnm
Hadi bakalim cnm hayirli haberlerle ben vaginal yoldan baktirmak istemedim ondan kuzum ustten gorulmesi icin de degerin 5000 e yakin olmasi gerekiyormusbende cumartesi gidicem bakalım canım inş görürüm canım
canım butun organların yer degısıyo o yuzden oluyo vucudun gebelıge alıstıgı zaman duzelcek oda 12. haftaya kadar felan suruyo elektırıklı battanıyen varsa yak onu kendını ısıt o sekılde bıde sakın gazını tutma cok rahatsız eder hıc bısey saglıgından onemlı deılYa benim cok.fena gaz sancim oluyor geceleri uyanip kivraniyorum resmen dr me soyledim yuru dedi gece evin icinde tur atiyorum resmen ne zaman gecer acaba
Hadi bakalim cnm hayirli haberlerle ben vaginal yoldan baktirmak istemedim ondan kuzum ustten gorulmesi icin de degerin 5000 e yakin olmasi gerekiyormus
Sağol canım içimi rahatlattın benim 13 martta aşılama oldu ama sanırum aşılamadan daha sonra mı gebe kalmış görünüyorum acaba?Canim seninki gec dollenme olmus hic korkma herkesin dollenmesi bir ayni olmuyor adetlerin kac gunde bir olur canim
Bir de herkesin ki ayni olmaz onemli olan dollenme zamanin ve senin icin normal hic merak etme
cnm teşekkürler sat 2 mart. çok şükür rabbim güldü yüzüme. senin değerlerin nasıl.geçmişi okuyorum bi yandan ama kafam 1 milyon :)Masallah oh oh ne guzel sat ne zamandi
hayırlı olsun sizinde allah gönlünüze göre versinBiz tam 5 haftalik olduk bugun :)) dun degerim 1821 di tüp bebegiz biz :) nisanin 15inde kese ve kalp atisina bakmaya gidicez Allah izin verirse 1 tane mi 2 tanemi bilmiyoruz henuz :)
kızlar dogmamıs cocuga don bıcılmez ama ben kaybımdan ötürü sanırm bebegıme kızda olsa erkekte olsa ömür ısmını vercem nasıp olursa
ınsallah rabbım bu sefer saglıkla getırır yavrumu sımdıden basladım onunla konusmaya rabbım hayalını kurdugumuz herseyı evlatlarımızla mutlu mesut saglıkla yasamayı nasıp etsınsağlıkla doğsun hayal kurmak güzeldir herşey gerçek olmadan önce hayal oluyor sonuçta değil mi.. olursa koyarsın tabi ki ne istersen:)
Canımm seni gecikmen kaç gün oldu benim buğün 4 günüm benimde 26 şubattı ben pazartesi gideceğim kan tzhlililne nasipseBenimde satım 26subat .pazartesi gunu 177 çıktı.kucuk dedi doktor