merhaba,
galiba ben de hamileyim..
adete 4 gün kala erken gebelik testi silik çıktı. testi tekrarlamadım beklemedeyim.
bat 3 nisan. perşembe yada cuma evde yine test yapacagım inşaAllah.
Herkesin bebegi hayirli olsn sağlıcakla buyusun dogsunlar insallah bende aralik annesi olucam nasipse ;-)
Arkadaşlar günaydın, betam 5in üzerinde olduğu için gebelik dedi doktor ptesi gunu. adetime daha var, ama kuruyum . gebelerde beklenen adet tarihine kadar kuruluk olmuyrmuş, acaba gebe değil miyim offff yaaa
sağol canım, doktor bugun gelme adet günü yaplım beta hcg tekrar dedi. hamile kalmakla iş bitmeyecek demekki, hamile kalırsın beta hcg takibi, betadan sonra kese , keseden sonra kalp atışı, kalp atışındna sonra organ oluşumu , ooooofff offf , yol resmen maraton :)strese girme canım herşey olacağına varır herkeste farklı belirtiler olabiliyor
sağol canım, doktor bugun gelme adet günü yaplım beta hcg tekrar dedi. hamile kalmakla iş bitmeyecek demekki, hamile kalırsın beta hcg takibi, betadan sonra kese , keseden sonra kalp atışı, kalp atışındna sonra organ oluşumu , ooooofff offf , yol resmen maraton :)
EVET CANIM TADINI ÇIKAR HAYRLSIIYLA. ZATEN ALLAH KORUYOR, BENİM ANNEANNEM ANNEMİ ÇAMAŞIR YIKARKEN DOĞURMUŞ, NE SPİNAL NE SEZERYAN AMELİYAT VARaynen ben de önce çok heyecanlanıp korkmuştum tadını çıkarmaya karar verdim ne olacaksa olur zaten :) şuan hamileyim önemli olan bu.
EVET CANIM TADINI ÇIKAR HAYRLSIIYLA. ZATEN ALLAH KORUYOR, BENİM ANNEANNEM ANNEMİ ÇAMAŞIR YIKARKEN DOĞURMUŞ, NE SPİNAL NE SEZERYAN AMELİYAT VARANLATIRDI ANNEANNEM, ÇAMAŞIR YIKARKEN SANCILANDIM AYAĞA BİLE KALKAMADAN ANNENİ DOĞURDUM DERDİ, EVE KOMŞU EBE TEYZE GELENE KADAR ANNEN DOĞĞDU DERDİ. BENIM ANNEMDE BEN OVULASYON TESTİ YAPTIĞIM ZAMAN KIZDI BANA, ESKİDEN BUNLAR YOKTU, AKIŞINA BIRAK HERŞEYİ DEDİ, BU AY BUNU UYGULAMAYA ÇALIŞTIM, BAKALIM HAYRLISI OLSUN :)
insallah Allah hayirlisiyla duymayi nasip etsinAyyy ins kalp atislarini duymakta nasip olur :)
saol cnm :=)Hayırlı olsun canım
saol cnm :)hayırlı olsun arkadaşlar :)
kızlar folik asit kullanıyor musunuz? ihmal etmeyelim...artar inş canım benimde ilk kan testinde 61 çıktı benden de tekrar istedi 120 olmalı dedi çok şükür 149 u gördük sen panik yapma yeter canım
bnce bekle ama folik asit kullanmayı da ihmal etme cnmMeraba kızlar.Bende Aralık annesiyim inşallah.hcg 177 çıktı .doktora gıtmeliyim .yoksa 1 hafta daha bekliyim mi.kese gözükmez dimi simdi
aynı durumdayız cnm, ben bu kez belli olmadıgından ablam hariç kimseye söylemiycem. daha öncekinde öğrenmemizle gebeligin sonlanması 15 günü falan buldu.. kalp atışı duyulana kadr söylemek istemiyorumHeralde tum doktorlarin dedigi hcg artidina bakalim.kese gorunene kadar bir sey diyemeyiz.dis gebelik olabilir.
zaten idrarda pozitif gorduk sevinemedik kani bekledik.,kanda pozitif gorduk sevinemiuoruz keseyi gormedik,kese gorununce de kalp atisi...siz de boyle misiniz kizlar.ailelerimize soyledik pisman oldum ya devam etmezse diye.cok karmasik duygular icindeyim
Kullanıyorm canım.folik asit hcg degerini arttırıyor mubnce bekle ama folik asit kullanmayı da ihmal etme cnm
Merhaba bende henuz dun ogrendim hamile oldugumu.araniza katilmak istedim.rabbim hepinizede hayirli saglikli evlatlar versin insallah...