2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba,
galiba ben de hamileyim..
adete 4 gün kala erken gebelik testi silik çıktı. testi tekrarlamadım beklemedeyim.
bat 3 nisan. perşembe yada cuma evde yine test yapacagım inşaAllah.

Herkesin bebegi hayirli olsn sağlıcakla buyusun dogsunlar insallah bende aralik annesi olucam nasipse ;-)

hayırlı olsun arkadaşlar :)

Arkadaşlar günaydın, betam 5in üzerinde olduğu için gebelik dedi doktor ptesi gunu. adetime daha var, ama kuruyum . gebelerde beklenen adet tarihine kadar kuruluk olmuyrmuş, acaba gebe değil miyim offff yaaa

ben de öyle duydum ama çok yakın arkadaşım kuru devam ederek hamile kalmıştı. ben de akıntı var yumurtlama gününden beri

yeni gelenler hoşgeldiniz ve hayırlı olsun

hamile listesi hazırlamayı bilen biri var mı aranızda kızlar

strese girme canım herşey olacağına varır herkeste farklı belirtiler olabiliyor
sağol canım, doktor bugun gelme adet günü yaplım beta hcg tekrar dedi. hamile kalmakla iş bitmeyecek demekki, hamile kalırsın beta hcg takibi, betadan sonra kese , keseden sonra kalp atışı, kalp atışındna sonra organ oluşumu , ooooofff offf , yol resmen maraton :)

aynen ben de önce çok heyecanlanıp korkmuştum tadını çıkarmaya karar verdim ne olacaksa olur zaten :) şuan hamileyim önemli olan bu.

aynen ben de önce çok heyecanlanıp korkmuştum tadını çıkarmaya karar verdim ne olacaksa olur zaten :) şuan hamileyim önemli olan bu.
EVET CANIM TADINI ÇIKAR HAYRLSIIYLA. ZATEN ALLAH KORUYOR, BENİM ANNEANNEM ANNEMİ ÇAMAŞIR YIKARKEN DOĞURMUŞ, NE SPİNAL NE SEZERYAN AMELİYAT VAR ANLATIRDI ANNEANNEM, ÇAMAŞIR YIKARKEN SANCILANDIM AYAĞA BİLE KALKAMADAN ANNENİ DOĞURDUM DERDİ, EVE KOMŞU EBE TEYZE GELENE KADAR ANNEN DOĞĞDU DERDİ. BENIM ANNEMDE BEN OVULASYON TESTİ YAPTIĞIM ZAMAN KIZDI BANA, ESKİDEN BUNLAR YOKTU, AKIŞINA BIRAK HERŞEYİ DEDİ, BU AY BUNU UYGULAMAYA ÇALIŞTIM, BAKALIM HAYRLISI OLSUN :)

eskiden öyleymiş şimdi yeni yeni bir sürü olay çıktı insan stres oluyor ister istemez sağlıkla doğururuz dilerim.

Heralde tum doktorlarin dedigi hcg artidina bakalim.kese gorunene kadar bir sey diyemeyiz.dis gebelik olabilir.

zaten idrarda pozitif gorduk sevinemedik kani bekledik.,kanda pozitif gorduk sevinemiuoruz keseyi gormedik,kese gorununce de kalp atisi...siz de boyle misiniz kizlar.ailelerimize soyledik pisman oldum ya devam etmezse diye.cok karmasik duygular icindeyim

aynı durumdayız cnm, ben bu kez belli olmadıgından ablam hariç kimseye söylemiycem. daha öncekinde öğrenmemizle gebeligin sonlanması 15 günü falan buldu.. kalp atışı duyulana kadr söylemek istemiyorum ne anneme ne kaynanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…