2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sağol canım, doktor bugun gelme adet günü yaplım beta hcg tekrar dedi. hamile kalmakla iş bitmeyecek demekki, hamile kalırsın beta hcg takibi, betadan sonra kese , keseden sonra kalp atışı, kalp atışındna sonra organ oluşumu , ooooofff offf , yol resmen maraton :)
hayırlı olsun adet gününüz ne zaman benim 13 nisan da bende çok umutluyum kaçıncı günde yaptırdınız testi

selam kızlar dun gebelıgım onaylandı bende Allahtan bıse olmazsa aralık annesı oluyorum ayın 13une ılk ultrason randevumuzu aldık ıns hersey yolunda gıder

kızlar folik asit kullanıyor musunuz? ihmal etmeyelim...
ben 3 ay once folık asıt eksıklıgınden nöral tup defektlı gebelıgım sonlandı 5 aylıktı sımdı bırakmıyorum cok onemlıymıs folık asıt kullanmayan arkadaslar varsa hemen baslasınlar sonucları cok kotu Allah korusun

selam kızlar dun gebelıgım onaylandı bende Allahtan bıse olmazsa aralık annesı oluyorum ayın 13une ılk ultrason randevumuzu aldık ıns hersey yolunda gıder
Canım aynı hafta hamileliğimiz.doktor 13.nde keseyi görebilmek için mi çağırdı.beta hcg kaç çıktı ?

Canım aynı hafta hamileliğimiz.doktor 13.nde keseyi görebilmek için mi çağırdı.beta hcg kaç çıktı ?
evet canım ıns nasıpse keseyı gorcez ama 10 gun sonrasında bebegıde gorme ıhtımalı ıolabılır 6 haftalık olcak cunku ıns gorurum betam ılk pazar gunu yaptırdım 34.1 cıktı supelı gebelık dedı dun yaptırdım bız 2 ye katlamasını beklerken 3 e katlamıs 106 cıktı cok sukur senınkı kactı

evet canım ıns nasıpse keseyı gorcez ama 10 gun sonrasında bebegıde gorme ıhtımalı ıolabılır 6 haftalık olcak cunku ıns gorurum betam ılk pazar gunu yaptırdım 34.1 cıktı supelı gebelık dedı dun yaptırdım bız 2 ye katlamasını beklerken 3 e katlamıs 106 cıktı cok sukur senınkı kactı
Benımkı Pazartesi günü 177 ydi.

Yok canım daha başlamadı.sadece bel ağrım var.
off o bel agrısı bendede var kasıgımda var bıde arada seyıme bıcak batıyo gıbı sancı vuruyo sımdı yıyebıldıgın kadar ye canım 8 haftalık olunca baslıcak kusmalar 12. haftaya kadar surcek Allah yardımcımız olsun

off o bel agrısı bendede var kasıgımda var bıde arada seyıme bıcak batıyo gıbı sancı vuruyo sımdı yıyebıldıgın kadar ye canım 8 haftalık olunca baslıcak kusmalar 12. haftaya kadar surcek Allah yardımcımız olsun
Aynen suan ne canım çekerse yıyorummm .:kk77:Zaten cok iştahlıyımmm.herseyi yemek istiyorummm:kk77:Q

X