2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar günaydın ya ben 26 mart hamıle olduğumu öğrendim kan değerim 1802 cıktı kanamam oldu progestan verdi dr ıkı gun sonra değerim 3402 cıktı 30 marttta kese göründe içinde bebeğide gördük rabbime şükürler olsun doktor 3-4 hatftalık dedı ama sizce kalp atışları için ne zaman gitsem iyi olur

Ay cnmmm Hayırlara gitsin kiz cocuk sevincli haber derler hem ikiz dir belki bebisler malum olmusda olabilir :) bende rüyamda keseyi görmeye gittim iki kese vardı biri bostuu doktor boş dio ben Hayır orda minik bişi var diyorumm aslında görüyorum Olmadığını öyle uzgundumki rüyamda görsen acirsin sonra uyandım sabah sabah limonataaa die dolandm evde :))))))

aşermeler başladı deseneee benim bebiş ikiz değildi canım keseyi gördük tekti yani değişmez herhalde ayy bilemedim

yok cnm dr daha gitmedim evde test yaptım,biraz daha büyüsün öyle gideyim diye düşündüm.birde sana dr mu folik plus ı günde 1 tane al dedi?çünkü günde 3 tane kullanılması gerektiği yazıyor
prospektüs de 3 adet diyor doktor 1 yeterli dedi bana. bn de günde 1 kullnıyorum cnm. dün sağlık ocagına gittm 7 haftaya kadar bekleyip öyle kadın doğuma ideyim muayene olayım dedim. yok bekleme senin ilk düşük oldugundan bekleme git dedi

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür sabah bel ağrısıyla uyandım bende yarin buraya kadın doğum Dr gelecek ona gitmeyi düşünüyorum bakalim belki keseyi gorurum kızlar ya kış geri geldi dışarda bi kar var akıllara zarar ne zaman ısınacak havalar ya inanılmaz soğuk

aşermeler başladı deseneee benim bebiş ikiz değildi canım keseyi gördük tekti yani değişmez herhalde ayy bilemedim
Bölünuyo cnm bazende göstermiyor.nasip cnm sağlıklı olsunda ama ikizlerimiz olsa fena olmaz dmi :)) esimin hayali zaten:) sen kaç haftalık hamile sn cnm

Günaydın kızlar benim hiç bulantı aserme yok maşallah inşallah hersey yolundadir sadece çok az bi kahverengi akinti geldi bu sabah

Gunaydinn anneler ; oooo bugun herkes erkenci bi benim heralde gec kalkan. Surekli uykum var ve yorgunum. Kizlar minicik sey nasilda yoruyor.
Kizlar ailelerinize soyledinizmi bebisi? Ben kalp atisini duyalim diyorum esim soyleyelim bisey olmaz diyor ama bilemedim

Canim ben daha keseyi bile görmedim sanırım 1 ay kadar bekliycez sadece annelere ve benm 2 bekar kardesm biliyr

Herkese günaydın,bende telde doktorumla görüştüm folikasit ve bebe asprine devam dedi ve düşük yaşadığım için 2 tane 100lük progestan al vajenden dedi biraz çekindim ama sorunca zararı olmaz faydası olur dedi bakalım bu gece yatmadan ilk defa yapmaya başlıcam ,herşey bebekim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…