Cnm çok ii geldi sende Al İç cnmAynennnn öyle oluyorrrr.Ve benımde canım ıstedi şimdiiiiiiii
iyiyim bebiş de iyidir heralde :) :)sen nasılsın
VALLA ÇOK İYİ OLURDU AMA ÇALIŞIYORUM BENöyle veya böyle mecbur geçecel uyu bol bol
yeni hamiş arkadaşlarım bugün bi rüya gördüm size anlatmak istiyorum dinlermisiniz?
Tabi memnuniyetle[/QU
teşekkür ederim neye çıkar merak ediyorum
rüyamda doğumhanede oluyorum normal doğum yapacakmışım hazırlanıyorum doktorlarla konuşuyorum doktora soruyorum bebeğimin ilk bana dokunmasını sağlayacaksınız dimi diyorum oda evet diyor.odada başka birileride oluyor bi adamın kucağında ve yanında iki kız çocuğu oluyor ikizmiş bunlar ama çok şirinler küt saçları var kucakta ki mızmız ağlıyor yerde olanda cin gibi bana bakıyor çok tatlılardı ama sonra da uyandım tabi sizce neye çıkar ki kiz çocuğu yada genel olarak rüyam
Çok sürmuyorum canm cok surunce yuzde yaglanma oluyor gül suyuda yatmadan önce sürüyorum.yüzünde sivilce filan yapmadı mı canım fazla yaglıya
Ay cnmmm Hayırlara gitsin kiz cocuk sevincli haber derler hem ikiz dir belki bebisler malum olmusda olabilir :) bende rüyamda keseyi görmeye gittim iki kese vardı biri bostuu doktor boş dio ben Hayır orda minik bişi var diyorumm aslında görüyorum Olmadığını öyle uzgundumki rüyamda görsen acirsin sonra uyandım sabah sabah limonataaa die dolandm evde :))))))
prospektüs de 3 adet diyor doktor 1 yeterli dedi bana. bn de günde 1 kullnıyorum cnm. dün sağlık ocagına gittm 7 haftaya kadar bekleyip öyle kadın doğuma ideyim muayene olayım dedim. yok bekleme senin ilk düşük oldugundan bekleme git dediyok cnm dr daha gitmedim evde test yaptım,biraz daha büyüsün öyle gideyim diye düşündüm.birde sana dr mu folik plus ı günde 1 tane al dedi?çünkü günde 3 tane kullanılması gerektiği yazıyor
VALLA ÇOK İYİ OLURDU AMA ÇALIŞIYORUM BEN
Bölünuyo cnm bazende göstermiyor.nasip cnm sağlıklı olsunda ama ikizlerimiz olsa fena olmaz dmi :)) esimin hayali zaten:) sen kaç haftalık hamile sn cnmaşermeler başladı deseneeebenim bebiş ikiz değildi canım keseyi gördük tekti yani değişmez herhalde ayy bilemedim
Canim ben daha keseyi bile görmedim sanırım 1 ay kadar bekliycez sadece annelere ve benm 2 bekar kardesm biliyrGunaydinn anneler ; oooo bugun herkes erkenci bi benim heralde gec kalkan. Surekli uykum var ve yorgunum. Kizlar minicik sey nasilda yoruyor.
Kizlar ailelerinize soyledinizmi bebisi? Ben kalp atisini duyalim diyorum esim soyleyelim bisey olmaz diyor ama bilemedim