arkadaslar hic agzimin tadi yok istah yok. aklima türlü türlü yiyecekler getiriyorum ama canim hicbirsey istemiyor. ne yiycem benn
2.5 yıllık tedavi sonucu tedavisiz hamile kaldım:)raporu neden aldın canım sıkıntın mı var ? ben daha hiç doktora muayene olmadım yarın gidicem bakalım ne dicek
bende de polikistik over var doktorum bişey vermedi bişeyde demediCanım ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen doktora sormadan günde bir tane progestan içtim. Polikistik over tanısı koyulmuştu ve vücut progesteron hormonu yeterince üretmiyo diye.
Sonra kan tahlili yapmak için bi daha hastaneye gidince progesteron hormonuma da baktırdım. Düşük çıktı hemen bi kadın doğumcuya gösterdim. Progestan içiyor musun dedi günde bir tane diyince hemen üçe çıkar dedi.
Pazartesi günü tekrar sağlık ocağında progesteronuma baktırdım. Normal seviyedeydi.
anladım iyi yapmışsın o zaman canım :) muayene oldun mu peki bebeği gördün mü2.5 yıllık tedavi sonucu tedavisiz hamile kaldım:)
Şans eseri bebek daha 3 haftalıkken öğrendik. Doktor bebek tutunma sürecinde bol bol dinlen diyince işimde çok yoğundu.
Doktor hiç sormadan on günlük rapor verdi. Bende itiraz etmedim. Bu kadar zaman bu an için bekledim riske atmak istemedim.
Progesteron hormonuna baktırdın mı?bende de polikistik over var doktorum bişey vermedi bişeyde demedi
polikistik over oldğmu ve hamile kaldğmı aynı gün öğrendm doktor bakalım falan bişey demedi bnde bilmediğim için sormadımProgesteron hormonuna baktırdın mı?
Ya da polikistik için ilaç kullanıyor musun?
olabilir canımne olur ne olmaz mantığıyla veriyorlar heralde
BENDE ÖYLE BİR DURUM VAR , HATTA EN SVDİĞİM GÜNDE 2 TANE YEDİĞİM SÜT BURGERİ BUGUN Bİ ISIRIK ALDIM YİYEMEDİM, TADINDNA TİKSİNTİ GELDİ BİR ANDAbugün ve şuan aynısını yaşıyorum işe geldim hep sevdiğim şeyler ikram ediliyor burun kıvırıyorum midemde bulanmaya başladı
allah yardımcımız olsun nasıl geçecek bakalım günlerolabilir canım
BENDE ÖYLE BİR DURUM VAR , HATTA EN SVDİĞİM GÜNDE 2 TANE YEDİĞİM SÜT BURGERİ BUGUN Bİ ISIRIK ALDIM YİYEMEDİM, TADINDNA TİKSİNTİ GELDİ BİR ANDA
Yok canım cumartesi randevu aldım.anladım iyi yapmışsın o zaman canım :) muayene oldun mu peki bebeği gördün mü
Günaydın taze anneler,
Bende yarın tekrar gideceğim doktora bakalım yeni neler göreceğiz duyacağız
Benimde aynısı oldu:)polikistik over oldğmu ve hamile kaldğmı aynı gün öğrendm doktor bakalım falan bişey demedi bnde bilmediğim için sormadım
hiç ilaç falan kullanmıyorum bişey vermedi
Yok canım cumartesi randevu aldım.
Eşimle beraber gidelim diye.
Bugün 4+5 im.
Heyecandan duramıyorum
Sen gördün mü meleğini?
Benimde aynısı oldu:)
Polikistik overi ve hamileliği aynı gün öğrendim:)
Bi daha ki muaynede sor istersen canım
Ay bi görsek içimiz biraz rahatlıycak ama sonra kalp atışı için bekleyiş başlayacak:)ben de 5+5 im :) yarın gidicem bakalım görebilecek miyim aynen ben de çok heyecanlıyım garibanlar içerde kendi kendilerine napıyolar acabahiç kıpırdamıyo da görmem lazım sanrıım hamilelik fikrine iyice alışabilmem için
Ay bi görsek içimiz biraz rahatlıycak ama sonra kalp atışı için bekleyiş başlayacak:)
Inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alalım..
belki bi sürpriz yapar bana yarın kalbini de duyarım :) olmazsa da eşimle gidicez zaten sonraki randevuya beraber dinlemiş oluruz
ben 4 gün kala öğrendim 18 di yükselir inş canım stres yapma sarı akıntı bend de vardı hatta bi kaç kere kahverengi geldi dr söyledim olur normal dedikaç gun vardı canım ögrendıgınde adetıne benmde düşük çıktı beta hcg