2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
raporu neden aldın canım sıkıntın mı var ? ben daha hiç doktora muayene olmadım yarın gidicem bakalım ne dicek
2.5 yıllık tedavi sonucu tedavisiz hamile kaldım:)
Şans eseri bebek daha 3 haftalıkken öğrendik. Doktor bebek tutunma sürecinde bol bol dinlen diyince işimde çok yoğundu.
Doktor hiç sormadan on günlük rapor verdi. Bende itiraz etmedim. Bu kadar zaman bu an için bekledim riske atmak istemedim.

bende de polikistik over var doktorum bişey vermedi bişeyde demedi

anladım iyi yapmışsın o zaman canım :) muayene oldun mu peki bebeği gördün mü

Progesteron hormonuna baktırdın mı?
Ya da polikistik için ilaç kullanıyor musun?
polikistik over oldğmu ve hamile kaldğmı aynı gün öğrendm doktor bakalım falan bişey demedi bnde bilmediğim için sormadım

hiç ilaç falan kullanmıyorum bişey vermedi

ne olur ne olmaz mantığıyla veriyorlar heralde
olabilir canım
bugün ve şuan aynısını yaşıyorum işe geldim hep sevdiğim şeyler ikram ediliyor burun kıvırıyorum midemde bulanmaya başladı
BENDE ÖYLE BİR DURUM VAR , HATTA EN SVDİĞİM GÜNDE 2 TANE YEDİĞİM SÜT BURGERİ BUGUN Bİ ISIRIK ALDIM YİYEMEDİM, TADINDNA TİKSİNTİ GELDİ BİR ANDA

polikistik over oldğmu ve hamile kaldğmı aynı gün öğrendm doktor bakalım falan bişey demedi bnde bilmediğim için sormadım

hiç ilaç falan kullanmıyorum bişey vermedi
Benimde aynısı oldu:)
Polikistik overi ve hamileliği aynı gün öğrendim:)
Bi daha ki muaynede sor istersen canım

Günaydın kızlar.
Klomen kullandıktan sonra doktor tutunması amacıyla progestan veriyorum 10 gün kullan demişti.
hepsi bitmediği için bende hergün 1 tane içiyorum zararı olmaz sanırım doktor da bir şey demedi, kendi doktorum 1 hafta sonra görüştüğümde sorarım olmazsa.
Bir de kızlar uyku düzeniniz nasıl??
Bütün gün işyerinde uyukluyorum ve pantollarım olmuyor aşırı şişkinlik var aslında bir şey yiyemiyorum ama yine de şişiyorum ..

Yok canım cumartesi randevu aldım.
Eşimle beraber gidelim diye.
Bugün 4+5 im.
Heyecandan duramıyorum
Sen gördün mü meleğini?

ben de 5+5 im :) yarın gidicem bakalım görebilecek miyim aynen ben de çok heyecanlıyım garibanlar içerde kendi kendilerine napıyolar acaba hiç kıpırdamıyo da görmem lazım sanrıım hamilelik fikrine iyice alışabilmem için

Benimde aynısı oldu:)
Polikistik overi ve hamileliği aynı gün öğrendim:)
Bi daha ki muaynede sor istersen canım

aa ne güzel tek değilmişim ilk üzülüp sonra sevinenlerdeniz haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah o zaman sorarım :)

Ay bi görsek içimiz biraz rahatlıycak ama sonra kalp atışı için bekleyiş başlayacak:)
Inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alalım..

Ay bi görsek içimiz biraz rahatlıycak ama sonra kalp atışı için bekleyiş başlayacak:)
Inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alalım..

belki bi sürpriz yapar bana yarın kalbini de duyarım :) olmazsa da eşimle gidicez zaten sonraki randevuya beraber dinlemiş oluruz

belki bi sürpriz yapar bana yarın kalbini de duyarım :) olmazsa da eşimle gidicez zaten sonraki randevuya beraber dinlemiş oluruz

Ay evet olabilir belki.
Bana bi arkadaşım ekranda yanıp sönen ışık görürsen o kalp atışı demişti.
Ama doktorlar çok erken sesi dışarı vermiyormuş bebek için iyi değilmiş demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum yaşayıp görecez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…