canım randevun kaçta bende yarın gidiyorum keseyi görmeye ama umut dünyası işte inş bebeğide görürüz kalbini de duyarız diye umut ediyoruzbelki bi sürpriz yapar bana yarın kalbini de duyarım :) olmazsa da eşimle gidicez zaten sonraki randevuya beraber dinlemiş oluruz
Ay evet olabilir belki.
Bana bi arkadaşım ekranda yanıp sönen ışık görürsen o kalp atışı demişti.
Ama doktorlar çok erken sesi dışarı vermiyormuş bebek için iyi değilmiş demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum yaşayıp görecez:))
canım randevun kaçta bende yarın gidiyorum keseyi görmeye ama umut dünyası işte inş bebeğide görürüz kalbini de duyarız diye umut ediyoruz
6 gün vardı :)kaç gun vardı canım ögrendıgınde adetıne benmde düşük çıktı beta hcg
benimde dün öyle oldu korktum baya ama bugün geçti canım seninki de geçer inşKızlar yardım edinbu hafta senelik izindeyim bugün 3-4 saate yakın ev işleri ütü vs ile ugrastim fakat birkaç saattir kasık agrinm var sanki rahim kısmım da çekiliyor neden olabilir herhangi bi kanama yada leke yok şu anda ama ağrıdan cok tedirgim
bana vermedigaliba herkese progestan verıyor doktorlar. benımde dusuk tehlıkem yok ama düşük tehlikesi olmayana neden veriliyor anlamıyorum.
ama kızlaaaar günaydıııın
benimde 9 da hadi hayırlı haberlerle dönelim inş ama zaman nasıl geçcek bugün bilmiiyorum10 da :) :)
tamam canım cook tskk ederim bende sorim da alayım feci bu aralar halsizlikCanim kayinpederim jinekolog onun verdiklerini kullaniyorum Folic trio verdi icinde folik asit kalsiyum ve vitamin d varmis.İmom omega verdi icinde balik yagi var.Bide coraspin verdi kan sulandirici.
günaydın :)
canım benımde bakıldıgında 3 4 gun vardı adete içimi rahatlattın ALLAH razı olsun. dr gittim 2 ye katlarsa sorun yok degerın düşük en az 20 beklerdik başlangici dediben 4 gün kala öğrendim 18 di yükselir inş canım stres yapma sarı akıntı bend de vardı hatta bi kaç kere kahverengi geldi dr söyledim olur normal dedi
yüzünde sivilce filan yapmadı mı canım fazla yaglıyaCanım en güzeli bebek yağı üzerine tanımıyorum.Duştan sonra butun vucuda yediriyorum evlendikten sona 8 kilo aldim 0 catlak banada bir arkadsm onerdi gerçekten hem pamuksu hemde zararsiz üstelik yuzumu piril piril yapiyor.
allah inşş bu ay nasip eder dualarımız seninleGünaydın Aralık annesi olmadım aranızdan ayrılıyorum herkesin Allah yardımcısı olsun
katlaya katlaya artıyor canım o testi erken yaptığın için düşük çıkmış stres yapma ama testi tekrarlamayı da ihmal etme tabi allah kakkımızda hayırlısını versincanım benımde bakıldıgında 3 4 gun vardı adete içimi rahatlattın ALLAH razı olsun. dr gittim 2 ye katlarsa sorun yok degerın düşük en az 20 beklerdik başlangici dedi
5+2 oldum canım sen?cakıl su an ne kadarlık gebesin
benimde 9 da hadi hayırlı haberlerle dönelim inş ama zaman nasıl geçcek bugün bilmiiyorum
muhabbet koyu beni kiiimse görmüyornasılsın canım iyi misin bebiş nasıl?