2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
belki bi sürpriz yapar bana yarın kalbini de duyarım :) olmazsa da eşimle gidicez zaten sonraki randevuya beraber dinlemiş oluruz
canım randevun kaçta bende yarın gidiyorum keseyi görmeye ama umut dünyası işte inş bebeğide görürüz kalbini de duyarız diye umut ediyoruz :anneadayı::nazar: :emir_bebek:

Ay evet olabilir belki.
Bana bi arkadaşım ekranda yanıp sönen ışık görürsen o kalp atışı demişti.
Ama doktorlar çok erken sesi dışarı vermiyormuş bebek için iyi değilmiş demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum yaşayıp görecez:))

ekranda görsem bile yeter benim için ya :KK70: yeter ki göreyim

Kızlar yardım edin :KK43: bu hafta senelik izindeyim bugün 3-4 saate yakın ev işleri ütü vs ile ugrastim fakat birkaç saattir kasık agrinm var sanki rahim kısmım da çekiliyor neden olabilir herhangi bi kanama yada leke yok şu anda ama ağrıdan cok tedirgim:KK43:
benimde dün öyle oldu korktum baya ama bugün geçti canım seninki de geçer inş

tamam caım cook t
Canim kayinpederim jinekolog onun verdiklerini kullaniyorum Folic trio verdi icinde folik asit kalsiyum ve vitamin d varmis.İmom omega verdi icinde balik yagi var.Bide coraspin verdi kan sulandirici.
tamam canım cook tskk ederim bende sorim da alayım feci bu aralar halsizlik

ben 4 gün kala öğrendim 18 di yükselir inş canım stres yapma sarı akıntı bend de vardı hatta bi kaç kere kahverengi geldi dr söyledim olur normal dedi
canım benımde bakıldıgında 3 4 gun vardı adete içimi rahatlattın ALLAH razı olsun. dr gittim 2 ye katlarsa sorun yok degerın düşük en az 20 beklerdik başlangici dedi

kızlarrr günaydınn neler kaynatıyosunuz burası bugün cook soguk kıs geri geldi üşütmeyiz inşş

canım benımde bakıldıgında 3 4 gun vardı adete içimi rahatlattın ALLAH razı olsun. dr gittim 2 ye katlarsa sorun yok degerın düşük en az 20 beklerdik başlangici dedi
katlaya katlaya artıyor canım o testi erken yaptığın için düşük çıkmış stres yapma ama testi tekrarlamayı da ihmal etme tabi allah kakkımızda hayırlısını versin

X