2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar merhaba ben de buhun diktora gittin. Saddce kese gorundu hersey normal gibi dedi 5+3 müş öyle dedi doktor.
Bir de kan aldilar bhcg degerini tekrar kontrol icin.

Canim hic karnin da agri var mi

Bende herkese soylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi kayinvaldem yuzunden torun istemiyor
Neden torun istemiyor canım çok özel değilse paylaşırmısın?
Aksi olur aslında baskı yaparlar çocuk olsun diye
Ayrıca sıkma canını onun isteyip istmemesine göre evlat sahibi olacak değilsiniz bu kararı eşin ve sen verirsin ancak..
Ne değişik insanlar var ya

canım eğer moral bozacaklarsa hiiç söyleme alla alla nerden biliyorlarmış çocuğun olmayacağını sinir oldum gayette olmuş işte gelişmemiş sadece.Rabbim bu bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinde görsünler ayrıca torun istemiyor diye siz ömür boyu çocuk yapmayacak mısınız onun torunuysa sizin canınızdan parça evladınız..
aspirini de kafana göre sakın başlama canım doktor önerirse kan değerlerine göre söyleyebilir öyle başla aspirin vitamin değil unutmayın bana da vermedi doktorum çevremde kullananlarda farklı sıkıntıları olan annelerdi..

Günaydın kızlar benim hiç bulantı aserme yok maşallah inşallah hersey yolundadir sadece çok az bi kahverengi akinti geldi bu sabah
selamlar canım benim de aynı hiiiç bulantı yok keseyi gördük bebişi göremedik henüz haftaya çarş gidecem o zaman grürüm inş ..korkuyorum bir şey mi var diye bulantım yok

İnanamiyorum ya bi kayinvalide nasil boyle bi sey der gelinine

Ya ben sali gunu doktora gidicem ama benim cok karnim agriyo ara ara bazen oksururken sorar misin kayinpederine rica etsem

Ya ben sali gunu doktora gidicem ama benim cok karnim agriyo ara ara bazen oksururken sorar misin kayinpederine rica etsem
Bendede var canm o sordum arada bi kasiklarima sanci giriyor ve midemde agri yanma oluyor ve cok halsizim dedim bu donemde normalmis ya yeniyiz ya aklina kotu seyler getirme dedi.

mrb kızlar benim eşimden söylememekten yana ama ben dayanamayıp anneme, k.valideme ve eltime söyledim tabi eşim açıklayana kadar açık vermeyecekler benim k. validem pek karışmaz çocuğu geç hiçbir işimize o yüzden rahatım ama diğer türlü k.valideleri duydum mu saçlarını yolasım geliyor madem kıymetliydi oğulları kapı dışarı çıkarmasalardı ne saçma şeyler Rabbin ıslah etsin

degerımde düşük oldugu için akıntım korkutuyo yarın kan inşallah 2 ye katlamış olur. siz ne zaman vereceksınız bır daha kan adet gununu bekleyım dıyorum ama endişeden bekleyemıycem
ben yarın bi daha kan vericem .. fakat kasıklarımda yoğun çalışmalar var sızım sızım hissediyorum bacaklarımda yorgunluk var damarlarım genişledi resmen. göğüs ucumda hiiiç birşey yok fakat göğsüm genel olarak şiş.. mide bulantısı falan yok uykuu yook .. ki ben her gün öğlen uykusuna yatardım.. artık gündüz uyumuyorum... bakalım yarın inşallah değerim artar da keseyi beklemeye başlarım..

selamlar canım benim de aynı hiiiç bulantı yok keseyi gördük bebişi göremedik henüz haftaya çarş gidecem o zaman grürüm inş ..korkuyorum bir şey mi var diye bulantım yok
Canim senin kaçıncı hafta benim 7 bitmek üzere kese de göremedik gobekten bakıldı inşallah cmt görürüz sende inşallah bebişi gorurusun

Günaydın kızlar.
Bir de kızlar uyku düzeniniz nasıl??
Bütün gün işyerinde uyukluyorum ve pantollarım olmuyor aşırı şişkinlik var aslında bir şey yiyemiyorum ama yine de şişiyorum ..
uyku bana uğramadı ama şişkinlik ve gaz fena haldeyim.. hamile pantolonuna şimdiden başlasam yeridir... şaka gibi bi kocaman bi göbeğim var.. ama soran olursa göbek değil bebek dicem artık DD

merhaba arkadaslar ..uzun zmandır takıp edıyorum sızı henuz uye oldum en son adetım 8 mart hala hastalanmadım sabah ılk ısım evde test yapmak oldu.ama okadar sey bılıyoruzkı sevınemedım bılee..testımın resmı ektedır.kontrol edebılırmısınız lutfen

Eklentiler

• 20150409_075748.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…