Canim hic karnin da agri var miben de 5+5 im :) yarın gidicem bakalım görebilecek miyim aynen ben de çok heyecanlıyım garibanlar içerde kendi kendilerine napıyolar acabahiç kıpırdamıyo da görmem lazım sanrıım hamilelik fikrine iyice alışabilmem için
Neden torun istemiyor canım çok özel değilse paylaşırmısın?Bende herkese soylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi kayinvaldem yuzunden torun istemiyor
Canim cok sanslisin evde danisabilecegin biri olmasi cok guzel . Bende omega icmeyi dusunuyordum ama kafama takildi. Acaba baslasammi? Coraspirinide doktoruma bende bir soruyum. Senden ogrencek cok seyimiz var ozaman
canim degerlerin ne guzel yukselmis masallah... hayirlisiyla kat kat artar simsiki tutunur bebegin.
Bende sadece anneme soyledim esimin ailesi pek istemedigi icin duyurmak istemiyorum kimyasal gebelik yasadigimda kayinvaldem senin cocugun olmaz gibi seyler soyleyip cok uzmustu beni ama esim soyleyelim diyor cok kararsizim bisey olur diye korkuyorum...
selamlar canım benim de aynı hiiiç bulantı yok keseyi gördük bebişi göremedik henüz haftaya çarş gidecem o zaman grürüm inş ..korkuyorum bir şey mi var diye bulantım yokGünaydın kızlar benim hiç bulantı aserme yok maşallah inşallah hersey yolundadir sadece çok az bi kahverengi akinti geldi bu sabah
İnanamiyorum ya bi kayinvalide nasil boyle bi sey der gelinineCanim cok sanslisin evde danisabilecegin biri olmasi cok guzel . Bende omega icmeyi dusunuyordum ama kafama takildi. Acaba baslasammi? Coraspirinide doktoruma bende bir soruyum. Senden ogrencek cok seyimiz var ozaman
canim degerlerin ne guzel yukselmis masallah... hayirlisiyla kat kat artar simsiki tutunur bebegin.
Bende sadece anneme soyledim esimin ailesi pek istemedigi icin duyurmak istemiyorum kimyasal gebelik yasadigimda kayinvaldem senin cocugun olmaz gibi seyler soyleyip cok uzmustu beni ama esim soyleyelim diyor cok kararsizim bisey olur diye korkuyorum...
Canim cok sanslisin evde danisabilecegin biri olmasi cok guzel . Bende omega icmeyi dusunuyordum ama kafama takildi. Acaba baslasammi? Coraspirinide doktoruma bende bir soruyum. Senden ogrencek cok seyimiz var ozaman
Esim doktor masrafndan kurtuldu :)) evet canm ne soylerse size aktaririm merak etme.Tuzlu yeme diyor ama bende tatli sevmem tuzlu severim napcam bilmiorum :)
:):) evet haklısın heyecan yapıyorum istecanım biz daha cinsiyetlerini bilmiyoruz ki nasıl oy vericez buna
Bazıları kızı gibi görmüyor canm resmen dusman gibi goruyorlar oglunu elinden kaptigini dusunenler bile var kendi evladi gibi sevseler şu 3 gunluk dunyada bunlar bos seyler ah bi anlasalar.İnanamiyorum ya bi kayinvalide nasil boyle bi sey der gelinine
Bendede var canm o sordum arada bi kasiklarima sanci giriyor ve midemde agri yanma oluyor ve cok halsizim dedim bu donemde normalmis ya yeniyiz ya aklina kotu seyler getirme dedi.Ya ben sali gunu doktora gidicem ama benim cok karnim agriyo ara ara bazen oksururken sorar misin kayinpederine rica etsem
Yaa varya iyi olsalar biz bin kat daha iyi oluruz cok sukur kayinvalidem beni kizindan ayirmiyorBazıları kızı gibi görmüyor canm resmen dusman gibi goruyorlar oglunu elinden kaptigini dusunenler bile var kendi evladi gibi sevseler şu 3 gunluk dunyada bunlar bos seyler ah bi anlasalar.
ben yarın bi daha kan vericem .. fakat kasıklarımda yoğun çalışmalar var sızım sızım hissediyorum bacaklarımda yorgunluk var damarlarım genişledi resmen. göğüs ucumda hiiiç birşey yok fakat göğsüm genel olarak şiş.. mide bulantısı falan yok uykuu yook .. ki ben her gün öğlen uykusuna yatardım.. artık gündüz uyumuyorum... bakalım yarın inşallah değerim artar da keseyi beklemeye başlarım..degerımde düşük oldugu için akıntım korkutuyo yarın kan inşallah 2 ye katlamış olur. siz ne zaman vereceksınız bır daha kan adet gununu bekleyım dıyorum ama endişeden bekleyemıycem
Ohh iyi bari canimm cok korkuyorum hala yataktan cikamadimBendede var canm o sordum arada bi kasiklarima sanci giriyor ve midemde agri yanma oluyor ve cok halsizim dedim bu donemde normalmis ya yeniyiz ya aklina kotu seyler getirme dedi.
Canim senin kaçıncı hafta benim 7 bitmek üzere kese de göremedik gobekten bakıldı inşallah cmt görürüz sende inşallah bebişi gorurusunselamlar canım benim de aynı hiiiç bulantı yok keseyi gördük bebişi göremedik henüz haftaya çarş gidecem o zaman grürüm inş ..korkuyorum bir şey mi var diye bulantım yok
6.haftam bitmek üzereCanim senin kaçıncı hafta benim 7 bitmek üzere kese de göremedik gobekten bakıldı inşallah cmt görürüz sende inşallah bebişi gorurusun
uyku bana uğramadı ama şişkinlik ve gaz fena haldeyim.. hamile pantolonuna şimdiden başlasam yeridir... şaka gibi bi kocaman bi göbeğim var.. ama soran olursa göbek değil bebek dicem artıkGünaydın kızlar.
Bir de kızlar uyku düzeniniz nasıl??
Bütün gün işyerinde uyukluyorum ve pantollarım olmuyor aşırı şişkinlik var aslında bir şey yiyemiyorum ama yine de şişiyorum ..