[/TR]Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Kaç Kişiyiz Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ 1 derinsu06 27 şubat 4 aralık - - - 2 egunal 3 mart 8 aralık - 53 - 3 gadriell (esma) 25 şubat 2 aralık - - - 4 elifeva 27-28 şubat 4-5 aralık - 72 - 5 cakil45 3 mart 8 aralık - 72 - 6 mshuzur - 8 aralık - 72 - 7 Mmnur 26 şubat 4 aralık - 60 -
maşşallah ılk kalp patısı geldı sonunda Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canımArkadaslar,
Ben az once dr. dan geldim. Dusuk riskim vardi o yuzden gergin gittik ama kalp atisini gorduk :) cok farkli bi duyguymus icimde 5mm lik bi bebis var ve kalbi atiyo :) benim gec dollenme oldugu icin dr sat tarihimi degistirdi 2.kez.
26 subat yapti. Çok mutlu ve umutluyumm şu an paylasmakk istedim :)))
tabi canım bunlar işin esprisi sonuçta.hiiç farketmez hele bu kadar bekledikten sonrabenım hangı yaşa bakarsam bakayım kız cıkıo
kız erkek hıc ama hıc fark etmez bızım ıcın
hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsallah..
erkek cıktı canımmartin 8 i son adet tarihim hadi bi guzelde sen de )))
bence kız canım cunku ben kızımda oyle peynır yıyodumkı gecenın 3 4 unde kalkıp yıne yıyodum sımdıyse agzıma suremıyorum mıdem bulanıyo
Çok tesekkur ederimm :)) insallah hepimizin hamilelikleri guzel ilerlesin.maşşallah ılk kalp patısı geldı sonunda Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
sewch-Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ egunal 03.03.2015 24.12.2015 - 53 -
ay insallah erkek olur )) ya aslinda cinsiyet ayrimi yapmiyorumda. sadece insanoglu her seyi olsun ister. kizim oldu cok sukur bi tanede oglum isterim olsun )erkek cıktı canım
hadi tebrikler o zaman:)kalbini ferah tutArkadaslar,
Ben az once dr. dan geldim. Dusuk riskim vardi o yuzden gergin gittik ama kalp atisini gorduk :) cok farkli bi duyguymus icimde 5mm lik bi bebis var ve kalbi atiyo :) benim gec dollenme oldugu icin dr sat tarihimi degistirdi 2.kez.
26 subat yapti. Çok mutlu ve umutluyumm şu an paylasmakk istedim :)))
amin canım ınsallah cumlemızın ınshadi inşallah.. gönlümden geçen kız. 1 oğlan 1 kız çok isterdim. allah gönlüme göre versin inşallah
amin canım ınsallahÇok tesekkur ederimm :)) insallah hepimizin hamilelikleri guzel ilerlesin.
ınsallah canım Allah gonlune gore versın benımde 2 oglum var benımde gonlum kız ıstıyo Allah bılıyoay insallah erkek olur )) ya aslinda cinsiyet ayrimi yapmiyorumda. sadece insanoglu her seyi olsun ister. kizim oldu cok sukur bi tanede oglum isterim olsun )
insallah canim senin icinde..ee sende ne cikiyor peki ? dogruluk payi varmidir bu testin ya?ınsallah canım Allah gonlune gore versın benımde 2 oglum var benımde gonlum kız ıstıyo Allah bılıyo
Yaa ne guzel hayirlisi olsn.ben 6 haftaligim erken diuorlar senin dr iuiymis ozaman ;-)Kizlar 5+5 im bugun kalp atislarini gorduk cok sukur. Darisi basiniza.
kız cıkıyo bende ama ınanmıyorum ben oğullarımn tarıhıne bakıuyorum bırınde erkek bırınde kız cıkıyoinsallah canim senin icinde..ee sende ne cikiyor peki ? dogruluk payi varmidir bu testin ya?
papatya 24 .........sat 26 şubat .....doğum tarihi 3 aralık....kilo 79Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ egunal 03.03.2015 24.12.2015 - 53 -
Çok tesekkur ederimm :)) insallah hepimizin hamilelikleri guzel ilerlesin.