2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
insaflı ve rahatlatan doktor olacak vesselam :)

Kızlar cin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek :)) en iyisi bunlara inanmamak bence bekleyelim görelim :))

Çok tecrübeli bir doktor forumda da bizimle birlikte ona ait bölümde istersen sorularını sorabilirsin Bülent hocaya...Tekrar durumunu anlat hala hamile kalamadığını söyle ne diyecek bakalım..

bölüm linkini atarsan çok sevinirim :)
geçen sene gittiğimde yanındaki doktorlar bakıcaktı.. ben özellikle inat ettim bülent bey muayne getcek beni die tam 3saat bekledim :) saolsun çok güzel ilgilendi muayene beni, tüm emarlarımı filmlerimi fln..

geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım bugün acaip stresli bir gün oldu..
Eveeetttt kızlar bende geldim aranıza
Önümüzdeki hafta kese ve kalp için randevum var..
Hepimize sağlıklı keyifli geçen gebelikler diliyorum..
amin gözün aydın olsun :)
ben de bu gruptan olmak istiyorum dua edin kızlar iyi haber burdan vereyim :)
Hepinize sağlıklı gebelikler. Olmayana da Allah nasip etsin tez vakitte.
inşallah aralık annesi olursun
Kızlar bişi merak ediyorum erken döllenme erkek bebek geç döllenme oldugundada kiz olur diyolar doğruluk payı varmı sizce :)
hiç sanmam. hatta erken döllenmelerde kız derler. nasip. benim erken yumurtlama oldu. erken döllenmeden kastın bu mu :)
kizlar selamm bende aralik annesiyimm
maşallah annelerimiz çoğalıyor hoşgeldinn
aslında derinsu yaptı listemizi
hoşgeldin. allah hayırlısını nasip etsin. gönlünden geçeni duysun
benim kız çıkıyor oğlumdada kız çıkmıştı
peynır ben kızımda yıyodum canım
acaba kız mı geliyor hadi inşallah

bence kız canım cunku ben kızımda oyle peynır yıyodumkı gecenın 3 4 unde kalkıp yıne yıyodum sımdıyse agzıma suremıyorum mıdem bulanıyo

Arkadaslar,
Ben az once dr. dan geldim. Dusuk riskim vardi o yuzden gergin gittik ama kalp atisini gorduk :) cok farkli bi duyguymus icimde 5mm lik bi bebis var ve kalbi atiyo :) benim gec dollenme oldugu icin dr sat tarihimi degistirdi 2.kez.
26 subat yapti. Çok mutlu ve umutluyumm şu an paylasmakk istedim :)))

13-12-2015

Hayırlısı olsun canım.
İyi düşün iyi olsun..

canim benide listeye ekle. sat - 08-03-2015 , tahmini dogum tarihi - 13-12- 2015 / baslangic kilo 58

Merhaba 05.01.1982 doğumluyum,28 şubatta hamile kaldım çin takvimine göre bulabilirmisinz cinsiyetini rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…