böyle söyleyince çok merak ettim kiindaco 07.03.2015 12.12.2015 Kilom bana kalsın :)
allah dogruyla karsılastırsın zor bi sürec birbirimize artık duyduklarımızı gördüklerimizi anlatıcaz deneyim kazanıcazBen dün gittim ama bu doktorda devam etmekte kararsıızım..Neleri dikkate almalıyım falan...
Zor iş doktor seçmekde..
insaflı ve rahatlatan doktor olacak vesselam :)amin canım ınsallah kadın dogum hastanesınde cok doktor denedım en ıyı bıldıgım tecrubelı bı doktor vardı ama o bıle doktorum kadar ılgılı deıl düşünsene geçen gıttıgımde hastasıyla konusuyo bıyandan kadının kırpıgı yanagına dusmus onu alıyo
ankaradayım canımBende suan özel tip merkezine gidiyorum bende hastane arayisindayim canm sen il olarak nerde yasiyosun
Sat 3mart 8aralik 54kg
ankaradayım canım
Çok tecrübeli bir doktor forumda da bizimle birlikte ona ait bölümde istersen sorularını sorabilirsin Bülent hocaya...Tekrar durumunu anlat hala hamile kalamadığını söyle ne diyecek bakalım..
Hahahha :) :)böyle söyleyince çok merak ettim ki
çok teşekkür ederim canım bugün acaip stresli bir gün oldu..geçmiş olsun canım
amin gözün aydın olsun :)Eveeetttt kızlar bende geldim aranıza
Önümüzdeki hafta kese ve kalp için randevum var..
Hepimize sağlıklı keyifli geçen gebelikler diliyorum..
inşallah aralık annesi olursunben de bu gruptan olmak istiyorum dua edin kızlar iyi haber burdan vereyim :)
Hepinize sağlıklı gebelikler. Olmayana da Allah nasip etsin tez vakitte.
hiç sanmam. hatta erken döllenmelerde kız derler. nasip. benim erken yumurtlama oldu. erken döllenmeden kastın bu mu :)Kızlar bişi merak ediyorum erken döllenme erkek bebek geç döllenme oldugundada kiz olur diyolar doğruluk payı varmı sizce :)
maşallah annelerimiz çoğalıyor hoşgeldinnkizlar selamm bende aralik annesiyimm
aslında derinsu yaptı listemiziTopiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ egunal 03.03.2015 24.12.2015 - 53 -
hoşgeldin.Merhaba arkadaslar.Bende araniza yeni katildim. kizim 8 aylik, bense yeni hamile oldugmu ogrendim.InseAllah saglicakla gelir ikincide. icimde hic sikinti etmiyorum nasil bakarim ederim die. Kendimi her turlu guclu hiss ediyorum bu konuda.daha kontrole gitmedim.2hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecegiz insallah. bu sefer oglum olmasini cok isterim.ama hayirlis neyse o olsun yine
benim kız çıkıyor oğlumdada kız çıkmıştımrb kızlar valla süper sohbetler bir saattir yazdıklarınızı okuyorum hurmayla ilgili paylaşımda bulunmuşsunuz ben oğlumda hergün sabah aç karna bi tane yedim şeker oranını dengelediği için çok iyi ve ben bu şekilde bile normal doğum yapamamıştım doğumla alakalı bi katkısı olduğunu düşünmüyorum
ve çin takvimi diyeyim benm oğlumda tutmuştu şimdide kız gösteriyor hayırlısı bakalım Rabbim herşeyin hayırlısını bilir sağlıkla alalım kucağımıza cinsiyeti önemli değil bana göre
acaba kız mı geliyorpeynır ben kızımda yıyodum canım
bence kız canım cunku ben kızımda oyle peynır yıyodumkı gecenın 3 4 unde kalkıp yıne yıyodum sımdıyse agzıma suremıyorum mıdem bulanıyoçok teşekkür ederim canım bugün acaip stresli bir gün oldu..
amin gözün aydın olsun :)
inşallah aralık annesi olursun
hiç sanmam. hatta erken döllenmelerde kız derler. nasip. benim erken yumurtlama oldu. erken döllenmeden kastın bu mu :)
maşallah annelerimiz çoğalıyor hoşgeldinn
aslında derinsu yaptı listemizi
hoşgeldin.allah hayırlısını nasip etsin. gönlünden geçeni duysun
benim kız çıkıyor oğlumdada kız çıkmıştı
acaba kız mı geliyorhadi inşallah
ama ben cintakvimi sitesinde kiz goruyorum hep...sende nasil erkek cikdi canimerkekkk
martin 8 i son adet tarihim hadi bi guzelde sen de )))martın kacında canım onuda soruyo
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
canim benide listele bebegimin tahmini dogum tarihi - 13-12-2015
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Kaç Kişiyiz Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ 1 derinsu06 27 şubat 4 aralık - - - 2 egunal 3 mart 8 aralık - 53 - 3 gadriell (esma) 25 şubat 2 aralık - - - 4 elifeva 27-28 şubat 4-5 aralık - 72 - 5 cakil45 3 mart 8 aralık - 72 - 6 mshuzur - 8 aralık - 72 - 7 Mmnur 26 şubat 4 aralık - 60 -
Hayırlısı olsun canım.Benim ki nasıl olacak bakalım merak ediyorum..
Neye göre hesaplanacak..
Kese görmek için bu hafta gidecektim ama kalp atışıda olsun birlikte iki kez strese girmeyim diye test tarihimden 15 gün sonrasına gün verildi şimdi bekle durDış gebelik yaşadım daha önce endişelerim var...
canim benide listeye ekle. sat - 08-03-2015 , tahmini dogum tarihi - 13-12- 2015 / baslangic kilo 58Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Kaç Kişiyiz Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ 1 derinsu06 27 şubat 4 aralık - - - 2 egunal 3 mart 8 aralık - 53 - 3 gadriell (esma) 25 şubat 2 aralık - - - 4 elifeva 27-28 şubat 4-5 aralık - 72 - 5 cakil45 3 mart 8 aralık - 72 - 6 mshuzur - 8 aralık - 72 - 7 Mmnur 26 şubat 4 aralık - 60 -
haydi hayırlısı cnm.ama unutmayalım da bakalım cinsiyetler belli olunca :)Baktım mmm kız çıktııı :)))))