2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ohh ne guzel masallah sanslısın cok önemli anlasabilmen derdini anlatabilmen darısı basımıza

ah ah o gun gelene kadar zaman durmus gıbı o kalp atısından sonra zaman hızlancak bırden bende ayın 13unde gıtcem ama gecmıyo gunler sankı

En güzel ve en anlamlı sesleri duyacağız inşallah ard arda hepimiz..
Benim randevum sanırım 17 nisan gibi olur..

istanbulda hangi tüp bebek doktoruna gittin öğrenebilir miyim? ve de ilk deneme de tuttu mu?

kızlarr oku oku bitmedi masallah cosmussunuz bugün :) allah daim etsin sizlere bir sorum var simdilik bir tıp merkezine gidiyorum ama ne zmana kadar acaba dogum için doktor kararını vermeliyim sizler karar verdiniz mi :)
Ben dün gittim ama bu doktorda devam etmekte kararsıızım..Neleri dikkate almalıyım falan...
Zor iş doktor seçmekde..

En güzel ve en anlamlı sesleri duyacağız inşallah ard arda hepimiz..
Benim randevum sanırım 17 nisan gibi olur..
inşallah gıttıgımızde duyarız pıtpıtları o kadar huzur verıcıkı doktor dınletmeyı bırakmasada sureklı dınlesem dıyosun Allah herkeze yasatsın bu mutlulugu

ben istanbuldayım özel bi hastanede Hüsnü beye gidiyorum, bebiş haberi gelince de onla devam edicem.. Sakin kibar ve açıklayıcı bi doktor tavsiye ederim..

istanbulda hangi tüp bebek doktoruna gittin öğrenebilir miyim? ve de ilk deneme de tuttu mu?

Acıbadem Maslak Bülent Tıraş hocaya gittim canım..
4.deneme de pozitifi gördüm ilk 3 denemem Ankarada oldu..
Sebepsiz infertilite denmesine rağmen olmadı uğraşıp 10 yıl boyunca durduk...

ohh ne guzel masallah sanslısın cok önemli anlasabilmen derdini anlatabilmen darısı basımıza
amin canım ınsallah kadın dogum hastanesınde cok doktor denedım en ıyı bıldıgım tecrubelı bı doktor vardı ama o bıle doktorum kadar ılgılı deıl düşünsene geçen gıttıgımde hastasıyla konusuyo bıyandan kadının kırpıgı yanagına dusmus onu alıyo

Acıbadem Maslak Bülent Tıraş hocaya gittim canım..
4.deneme de pozitifi gördüm ilk 3 denemem Ankarada oldu..
Sebepsiz infertilite denmesine rağmen olmadı uğraşıp 10 yıl boyunca durduk...

Ben O dr a gittim ama başka sebepten rahim anormalliğim olduğu için ameliyat olmadan olur sabret 1 yıl sonra fln gel dedi.. yaklaşık 1 yıl olmak üzere rahim anormalliğim olmasına rağmen gebe kalabilirmişim, kalamıosam snn gibi banada nedensiz infertilite dendi, ama bahceci de erbil bey cok methedildi bu hafta sonu onla görüşmem var bakalım ne diyecek..

Çok tecrübeli bir doktor forumda da bizimle birlikte ona ait bölümde istersen sorularını sorabilirsin Bülent hocaya...Tekrar durumunu anlat hala hamile kalamadığını söyle ne diyecek bakalım..

indaco 07.03.2015 12.12.2015 Kilom bana kalsın :)

Doğum ve sonrası içinde donanımlı olmalı kuvöz vs..her hastanede olmuyor...
valla hepsi bir arastırma sebebi cok mu pimpirikliyiz bilmiyorum ama inş dogru olanı buluruz :) birde kızlar simdi devlet hastanesindeki doktorlar özel muayeneye devam ediyor dimi ama dısarıda mı calısamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…