2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
amin canım ınsallah kadın dogum hastanesınde cok doktor denedım en ıyı bıldıgım tecrubelı bı doktor vardı ama o bıle doktorum kadar ılgılı deıl düşünsene geçen gıttıgımde hastasıyla konusuyo bıyandan kadının kırpıgı yanagına dusmus onu alıyo
insaflı ve rahatlatan doktor olacak vesselam :)

Kızlar cin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek :)) en iyisi bunlara inanmamak bence bekleyelim görelim :))

Çok tecrübeli bir doktor forumda da bizimle birlikte ona ait bölümde istersen sorularını sorabilirsin Bülent hocaya...Tekrar durumunu anlat hala hamile kalamadığını söyle ne diyecek bakalım..

bölüm linkini atarsan çok sevinirim :)
geçen sene gittiğimde yanındaki doktorlar bakıcaktı.. ben özellikle inat ettim bülent bey muayne getcek beni die tam 3saat bekledim :) saolsun çok güzel ilgilendi muayene beni, tüm emarlarımı filmlerimi fln..

geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım bugün acaip stresli bir gün oldu..
Eveeetttt kızlar bende geldim aranıza:KK73::KK73::KK73:
Önümüzdeki hafta kese ve kalp için randevum var..
Hepimize sağlıklı keyifli geçen gebelikler diliyorum..
amin gözün aydın olsun :)
ben de bu gruptan olmak istiyorum dua edin kızlar iyi haber burdan vereyim :)
Hepinize sağlıklı gebelikler. Olmayana da Allah nasip etsin tez vakitte.
inşallah aralık annesi olursun:KK36:
Kızlar bişi merak ediyorum erken döllenme erkek bebek geç döllenme oldugundada kiz olur diyolar doğruluk payı varmı sizce :)
hiç sanmam. hatta erken döllenmelerde kız derler. nasip. benim erken yumurtlama oldu. erken döllenmeden kastın bu mu :)
kizlar selamm bende aralik annesiyimm
maşallah annelerimiz çoğalıyor hoşgeldinn:KK50:
Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim:KK68:
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
:anneadayı:Anne Adaylarımız:nazar:SATMUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:emir_bebek:BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ:nazar:BAŞLANGIÇ KİLOMUZDOĞUM KİLOMUZ
egunal03.03.201524.12.2015-53-
aslında derinsu yaptı listemizi:KK22:
Merhaba arkadaslar.Bende araniza yeni katildim. kizim 8 aylik, bense yeni hamile oldugmu ogrendim.InseAllah saglicakla gelir ikincide. icimde hic sikinti etmiyorum nasil bakarim ederim die. Kendimi her turlu guclu hiss ediyorum bu konuda.daha kontrole gitmedim.2hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecegiz insallah. bu sefer oglum olmasini cok isterim.ama hayirlis neyse o olsun yine :KK66:
hoşgeldin. :KK60: allah hayırlısını nasip etsin. gönlünden geçeni duysun:nazar:
mrb kızlar valla süper sohbetler bir saattir yazdıklarınızı okuyorum hurmayla ilgili paylaşımda bulunmuşsunuz ben oğlumda hergün sabah aç karna bi tane yedim şeker oranını dengelediği için çok iyi ve ben bu şekilde bile normal doğum yapamamıştım doğumla alakalı bi katkısı olduğunu düşünmüyorum
ve çin takvimi diyeyim benm oğlumda tutmuştu şimdide kız gösteriyor hayırlısı bakalım Rabbim herşeyin hayırlısını bilir sağlıkla alalım kucağımıza cinsiyeti önemli değil bana göre :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
benim kız çıkıyor oğlumdada kız çıkmıştı:KK67:
peynır ben kızımda yıyodum canım
acaba kız mı geliyor:oops: hadi inşallah

çok teşekkür ederim canım bugün acaip stresli bir gün oldu..

amin gözün aydın olsun :)

inşallah aralık annesi olursun:KK36:

hiç sanmam. hatta erken döllenmelerde kız derler. nasip. benim erken yumurtlama oldu. erken döllenmeden kastın bu mu :)

maşallah annelerimiz çoğalıyor hoşgeldinn:KK50:

aslında derinsu yaptı listemizi:KK22:

hoşgeldin. :KK60: allah hayırlısını nasip etsin. gönlünden geçeni duysun:nazar:

benim kız çıkıyor oğlumdada kız çıkmıştı:KK67:

acaba kız mı geliyor:oops: hadi inşallah
bence kız canım cunku ben kızımda oyle peynır yıyodumkı gecenın 3 4 unde kalkıp yıne yıyodum sımdıyse agzıma suremıyorum mıdem bulanıyo

Arkadaslar,
Ben az once dr. dan geldim. Dusuk riskim vardi o yuzden gergin gittik ama kalp atisini gorduk :) cok farkli bi duyguymus icimde 5mm lik bi bebis var ve kalbi atiyo :) benim gec dollenme oldugu icin dr sat tarihimi degistirdi 2.kez.
26 subat yapti. Çok mutlu ve umutluyumm şu an paylasmakk istedim :)))

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2015

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

canim benide listele bebegimin tahmini dogum tarihi - 13-12-2015

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Kaç Kişiyiz:anneadayı:Anne Adaylarımız:nazar:SATMUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:emir_bebek:BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ:nazar:BAŞLANGIÇ KİLOMUZDOĞUM KİLOMUZ
1derinsu0627 şubat4 aralık---
2egunal3 mart8 aralık-53-
3gadriell (esma)25 şubat2 aralık---
4elifeva27-28 şubat4-5 aralık-72-
5cakil453 mart8 aralık-72-
6mshuzur-8 aralık-72-
7Mmnur26 şubat4 aralık-60-

13-12-2015

Benim ki nasıl olacak bakalım merak ediyorum..
Neye göre hesaplanacak..
Kese görmek için bu hafta gidecektim ama kalp atışıda olsun birlikte iki kez strese girmeyim diye test tarihimden 15 gün sonrasına gün verildi şimdi bekle dur:KK53: Dış gebelik yaşadım daha önce endişelerim var...
Hayırlısı olsun canım.
İyi düşün iyi olsun..

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2015

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Kaç Kişiyiz:anneadayı:Anne Adaylarımız:nazar:SATMUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:emir_bebek:BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ:nazar:BAŞLANGIÇ KİLOMUZDOĞUM KİLOMUZ
1derinsu0627 şubat4 aralık---
2egunal3 mart8 aralık-53-
3gadriell (esma)25 şubat2 aralık---
4elifeva27-28 şubat4-5 aralık-72-
5cakil453 mart8 aralık-72-
6mshuzur-8 aralık-72-
7Mmnur26 şubat4 aralık-60-
canim benide listeye ekle. sat - 08-03-2015 , tahmini dogum tarihi - 13-12- 2015 / baslangic kilo 58

Merhaba 05.01.1982 doğumluyum,28 şubatta hamile kaldım çin takvimine göre bulabilirmisinz cinsiyetini rica etsem ☺️

X