2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
08 mart 2015 12 aralık 2015 59 kg.

hanımlar listeyi ilk sayfaya aktarıyorum yeni öğrendiğimden biraz yavaşım ama olacak inş
eski listemizi aynen aktarıyorum
eski listemizde ekli olanları zaten geçiriyorum listemizde hiç olmayanlar haber versin lütfen.

bende bi kaç saat önce bugün öğrendim hamile olduğumu.. Hcg 13 cikti.. İki gun sonra tekrarliycaz.. Ben 18. Gun gibi gec yumurtlarim genelde o yuzden mi sizcede adetimin 2 gun gecikmis olmasina ragmen deger dusuk..

bende bi kaç saat önce bugün öğrendim hamile olduğumu.. Hcg 13 cikti.. İki gun sonra tekrarliycaz.. Ben 18. Gun gibi gec yumurtlarim genelde o yuzden mi sizcede adetimin 2 gun gecikmis olmasina ragmen deger dusuk..
canım hayırlı olsun bebişin..ben de üç gün geçe yaptırmıştım değerim 49 çıkmıştı ..normal seninki her gün iki katına çıkar geç döllenme olablir demişti doktor..hala kaç haftalık hamileyim belli değil tam olarak ama tahminen 6 haftalık

Sabırsız anne ben de keseyle kalp atışlarını birlikte duymak için beklemeyi tercih ettim iyi mi ettim şu an emin değilim çatlıyorum meraktan
ben de zor dayandım valla daha fazla bekleyemem :) iki sefer olsun ben minnoşu göreyim de

Senin bebisinde hayirli olsun cnm rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip eder insallah..

Mmnur 26.02.2015 60kılo

KEVOK 07.03.2015 12.12.2015 57 Kilo

#derinsu06 canım eklemisin benide
Ahu42
Sat 02.03.2015
Tdt 07.12.2015

Gerçek satın kaçtı canım gözünaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…