2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlarr oku oku bitmedi masallah cosmussunuz bugün :) allah daim etsin sizlere bir sorum var simdilik bir tıp merkezine gidiyorum ama ne zmana kadar acaba dogum için doktor kararını vermeliyim sizler karar verdiniz mi :)

peynır ben kızımda yıyodum canım

Dun geceden beri kafayi yicem naparim ben bebegime bi sey olursaa
korkma canım doktorların dedıgı pedi doldurcak kadar yogun kanama olmadan hastaneye bıle gelme dıyolar ben oncekı gebelıgımde kanama gecırmıstım o zaman dedı doktor bana sendekı kanama kılcal damar catlamasıdır ama cok korkuyosan progestan kullan canım dusuk engelleyıcı bebegın tutunmasına yardımcı oluyo

Sali gunu kontrole gitcem canim bakalim ins hayirlisiyla kucagimiza aliriz

Benimde bebeğim adet olmam gereken günde döllendiği için doktorlar düzeltilmiş son adet tarihi yapıyorlar.
Mesela benim gerçek sat 20 şubat
Ama düzeltilmiş sat 07 mart
bebekle uyum olsun diye..

Benim ki nasıl olacak bakalım merak ediyorum..
Neye göre hesaplanacak..
Kese görmek için bu hafta gidecektim ama kalp atışıda olsun birlikte iki kez strese girmeyim diye test tarihimden 15 gün sonrasına gün verildi şimdi bekle dur Dış gebelik yaşadım daha önce endişelerim var...

kızlar kesin doktorlarınıza hastanelerinize karar verdiniz mi yazdım kimse görmedi beni

kızlar kesin doktorlarınıza hastanelerinize karar verdiniz mi yazdım kimse görmedi beni
ben samsunda kadın dogum hastanesıne gıdıyorum canım oncekı gebelıgımdede gıttıgım doktorum var erol yazar ona gıdıyorum yıne cok ıyı bı ınsan sordugun her sorunun cevabını sıkılmadan verıyo cok merhametlı bı ınsan

Güzel bir soru bu canım..
Ben Ankaradayım ama doktorum İstanbul da tüp bebek doktoru..Sürekli ona gidemem Ankara dan.Benimde Ankarada takipler ve doğum için doktor bulmam gerekecek..Kızlar yazarlarsa fikir edinmiş oluruz bizlerde..

Sabırsız anne ben de keseyle kalp atışlarını birlikte duymak için beklemeyi tercih ettim iyi mi ettim şu an emin değilim çatlıyorum meraktan
ah ah o gun gelene kadar zaman durmus gıbı o kalp atısından sonra zaman hızlancak bırden bende ayın 13unde gıtcem ama gecmıyo gunler sankı

bende ankaradayım ama suan gecici bi doktorum var doktorumu seviyorum ama hastane pek iyi değil deneyimli annelerden yardım bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…