bi arkadas önceki sayfalarda öyle yazmista sasirdim ne alakasi var diyeKesinlikle öyle zaten döllenme ayına bakılır ,dollendigi zaman cinsiyet zaten bellidir doğumla alakası yok
yok canım o bebek rahme yerlesırken kılcal damarlara denk gelıyo catlatıyo o yuzdendır korkmaOhh iyi barii ya dun gece ip seklinde yaklasik 1cm kan gordum bi sey olur mu ama devami gelmedi
peynır ben kızımda yıyodum canımOOglumda hep et asermistim. Herseyi etli yedim iyyy igrencti.. ben etten nefret ederim. Simdi peynir yiyorum bol bol. Et istersem lahmacun. Zaten inanilmaz istahsiz biriyim ve cok seciciyim. Ilk gebeligimde 9 kg mi bile zor aldim. Allahtab oglum 3350 dogdu
aynen canım nette bırsuru var ornegı korkmaöyle mi diorsun durduk yere panikledim
martın kacında canım onuda soruyoKizlar benim icinde bi cin takvimine baksaniza..1989 21 agustos..mart ayinda hamile kaldim
Sanırım erkek çıkıyorKizlar benim icinde bi cin takvimine baksaniza..1989 21 agustos..mart ayinda hamile kaldim
Dun geceden beri kafayi yicem naparim ben bebegime bi sey olursaayok canım o bebek rahme yerlesırken kılcal damarlara denk gelıyo catlatıyo o yuzdendır korkma
korkma canım doktorların dedıgı pedi doldurcak kadar yogun kanama olmadan hastaneye bıle gelme dıyolar ben oncekı gebelıgımde kanama gecırmıstım o zaman dedı doktor bana sendekı kanama kılcal damar catlamasıdır ama cok korkuyosan progestan kullan canım dusuk engelleyıcı bebegın tutunmasına yardımcı oluyoDun geceden beri kafayi yicem naparim ben bebegime bi sey olursaa
korkma canım doktorların dedıgı pedi doldurcak kadar yogun kanama olmadan hastaneye bıle gelme dıyolar ben oncekı gebelıgımde kanama gecırmıstım o zaman dedı doktor bana sendekı kanama kılcal damar catlamasıdır ama cok korkuyosan progestan kullan canım dusuk engelleyıcı bebegın tutunmasına yardımcı oluyo
Sali gunu kontrole gitcem canim bakalim ins hayirlisiyla kucagimiza aliriz
Yoo o kadar daha bekleyemem orta yerimden çatlarımkeseyi kesin görürsün de aslında 6 +2 yi falan bekleyip ikisine birden gitseydin ya :)
Benimde bebeğim adet olmam gereken günde döllendiği için doktorlar düzeltilmiş son adet tarihi yapıyorlar.
Mesela benim gerçek sat 20 şubat
Ama düzeltilmiş sat 07 mart
bebekle uyum olsun diye..
kıskandım şimdi seni5+6 da gidicem tek umudum kese şimdilik
ben samsunda kadın dogum hastanesıne gıdıyorum canım oncekı gebelıgımdede gıttıgım doktorum var erol yazar ona gıdıyorum yıne cok ıyı bı ınsan sordugun her sorunun cevabını sıkılmadan verıyo cok merhametlı bı ınsankızlar kesin doktorlarınıza hastanelerinize karar verdiniz mi yazdım kimse görmedi beni
Güzel bir soru bu canım..kızlar kesin doktorlarınıza hastanelerinize karar verdiniz mi yazdım kimse görmedi beni
ah ah o gun gelene kadar zaman durmus gıbı o kalp atısından sonra zaman hızlancak bırden bende ayın 13unde gıtcem ama gecmıyo gunler sankıSabırsız anne ben de keseyle kalp atışlarını birlikte duymak için beklemeyi tercih ettim iyi mi ettim şu an emin değilim çatlıyorum meraktan
bende ankaradayım ama suan gecici bi doktorum var doktorumu seviyorum ama hastane pek iyi değil deneyimli annelerden yardım bekliyoruz :)Güzel bir soru bu canım..
Ben Ankaradayım ama doktorum İstanbul da tüp bebek doktoru..Sürekli ona gidemem Ankara dan.Benimde Ankarada takipler ve doğum için doktor bulmam gerekecek..Kızlar yazarlarsa fikir edinmiş oluruz bizlerde..