How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Bende 5 agustos bende bende benıde yazın :D
Tabiki de yazarıız, ben emin olmadım akşam 1 mi 5 mi diye ondan yazmadım şekerim, tanıt kendini bakem
leb.gif

Günaydın canm :) Memnun oldum gizem bende :) 23 yaşındayım izmirliyimm :KK49:
Ben de memnun oldum, konu sahibemiz de izmirden
dancing1 (1).gif

Amanınn izmirlilerin içinde kaldımm :KK48:
22 Yaşındayım Konyalıyım, yeni mezunum. 2 Aydır nişanlıyım ben de. Bakalım kısmet olursa 9 Ağustosta düğünüm var. Gelinlik falan bakmaya başladım, düğün salonlarına bakmaya başlıycaz. Koşturmaca start veriyor :KK53::KK52:

Amanınn izmirlilerin içinde kaldımm :KK48:
22 Yaşındayım Konyalıyım, yeni mezunum. 2 Aydır nişanlıyım ben de. Bakalım kısmet olursa 9 Ağustosta düğünüm var. Gelinlik falan bakmaya başladım, düğün salonlarına bakmaya başlıycaz. Koşturmaca start veriyor :KK53::KK52:
ben gelınlıgımızn sıparısını verdım :D

Ezgi, 22 yaşındayım, aslen İzmirdeyim ama memur olduğum için suan Bilecikteyim.:KK51:
6 aydır nişanlıyım 1 ağustosta Dünya Evine katılacağım,:KK55:düğün salonum tutuldu falanda filanda :KK48:

Oh oh maşallah izmirliler doldu topiğe,
Gelinlik siparişi verdin mi peki? Bugünkü ilgi alanımız gelinlik

:KK50:

hmen gostereyım:D
rosaclara.es/en/rc/salma-3/

Nasıl görcez bunuu bilemedim ben o_O

Oh oh maşallah izmirliler doldu topiğe,
Gelinlik siparişi verdin mi peki? Bugünkü ilgi alanımız gelinlik

:KK50:
Kafamda belli başlı bir gelinlik var tabi ama diktirme fln yapmıcam. Girdiğim bi mağazadan alıp çıkmayı düşünüyorum :KK53:
Sen?
hmen gostereyım:D
rosaclara.es/en/rc/salma-3/

Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin, çok beğendim gelinliğinizi..

bende hesapladim altans cicek cikolata iste onun takimi benim ayakkabim falan toplamda 1.600 hesap cikti tabii tahmini yaptim ama cok tesekkur ederim birde istemeye kalabalik gelecekler herkese mi kahve yapiliyor yoksa belirli kisiler mi yaklask bir 65 kisi falan olacak toplamda
Bizimde baya kalabalık dı ve bayan erkek ayrı yerlerde oturdu mecburen sadece erkeklere yapın bize gerek yok denmişti.

Back