• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

kocaelinde olacak düğün hatta yerde sıkıntı olabilecek iki ya da üç tane salon seçeneğimiz var yer olarak ama aileler bir araya gelemiyor şehirler farklı olduğu için ondan son ana kalıyor Allah sonumuzu hayretsin..

hafta sonu bulunur inşallah çünkü zaten istanbuldan kocaeline gelin gideceğim haftasonu bile bizim taraftan çok kişi olabileceğini sanmıyorum haftaiçi hiç olmaz :KK43:
Sıkma canını bulursun canım

bu arada burada mı sorulmuştu hatırlamıyorum ama balayı için erken rezervsyonlar ocak ayında başlıyormuş diye duydum arkadaşlar. siz yine aralıktan itibaren arada bakarsınız.

mrb kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar 9 ay kadar vaktimiz kalmışş biz sadece salonu tuttuk şuan başka da bisey yapmadık ama ben çeyize hazırlığına başladım.

Kızlar merhaba birşey sorucam, simdi bende Ağustosda yapmayı dusunuyorum fakat nikah sadece düğün degil ama biz daha nişanlida degiliz sadece aile arasinda istemeye geldiklerinde yapilsin istiyorum onuda. Şimdi salon tutmicaz nisan icin evde olacak benim elbisem hazır zaten birde nişan bohçasıda olmayacak ne kadara mal olur ne yapılması gerekir bir yardım eder misiniz? Ben kina mi sahsahli ypicam bir tek. Ama nisan icin ne kadar bir masraf cikar sizce

Ben de varım ben deee
2uge4p4.gif

Kızlar merhaba birşey sorucam, simdi bende Ağustosda yapmayı dusunuyorum fakat nikah sadece düğün degil ama biz daha nişanlida degiliz sadece aile arasinda istemeye geldiklerinde yapilsin istiyorum onuda. Şimdi salon tutmicaz nisan icin evde olacak benim elbisem hazır zaten birde nişan bohçasıda olmayacak ne kadara mal olur ne yapılması gerekir bir yardım eder misiniz? Ben kina mi sahsahli ypicam bir tek. Ama nisan icin ne kadar bir masraf cikar sizce
Ne yapıcaksınız ki bi yüzük alınıcak sanırım dimi elbise bohça falan alınmicak

sadece yemek icme bide nişan pastası olur heralde fazla birsey cıkcagını sanmıyorum

merabaa:) bizde mayıs sonu düşünüyoruz bugün yarın gün belli olcak inş dolu falan değilse eğer öyle olursa ağustosa kalcaz:) bendede hiç bi hazırlık yok sanırım tarih belli değilya onun rahatlığı var hala:KK71:

canım benimkide aynı oldu o yüzden cvp yazmak istedim büyük bişey istemedim kahve yüzük bi arada oldu ayakkabım elbisem vardı benimde sadece bizim orda oğlanın alyansını biz alırız birde yemek verdik onun masrafı sizde nasıldır bilmiyorum ama en fazla alyansla beraber 1.500e patladı bana bende daha fazla bekliyodum ama fazla tutmadı:)

Son düzenleme:
canım benimkide aynı oldu o yüzden cvp yazmak istedim büyük bişey istemedim kahve yüzük bi arada oldu ayakkabım elbisem vardı benimde sadece bizim orda oğlanın alyansını biz alırız birde yemek verdik onun masrafı sizde nasıldır bilmiyorum ama en fazla alyansla beraber 1.500e patladı bana bende daha fazla bekliyodum ama fazla tutmadı:)
bende hesapladim altans cicek cikolata iste onun takimi benim ayakkabim falan toplamda 1.600 hesap cikti tabii tahmini yaptim ama cok tesekkur ederim birde istemeye kalabalik gelecekler herkese mi kahve yapiliyor yoksa belirli kisiler mi yaklask bir 65 kisi falan olacak toplamda

Kızlar merhaba bende sözlüyüm geçen ay gelip istediler tanışma kaynaşma oldu söz yüzükleri takıldı ..
Ben sözlüme sadece elbisemin renginde kravat ve gümüş alyans aldım o kadar. Takım elbisesini falan kendi aldı yani.Öyle olur benim bildiğim.Gelirken onlar çiçek çikolata aldılar yüzükler takılmadan önce de kahveler içildi ama 65 kişiye kahve olmaz canım.. Yani en azından salonda oturanlara aile büyüklerine ver salonda mı olacak dicem ama olmaz o da zaten.. Anlayamadım pek :KK64:

Back