• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

benimde agustos da düğünüm var ama hiçbirşey belli degil nişanlım asker siz öyle dıyınce heyecanlandım ya cok mu gec kaldımmm

Bu topiği canlandırmanın vakti geldi bence :KK53:

benimde agustos da düğünüm var ama hiçbirşey belli degil nişanlım asker siz öyle dıyınce heyecanlandım ya cok mu gec kaldımmm
Hayırlı olsun canım inşallah.
Askerin nerde? Ne zaman geliyor? Planlı hareket ettikten sonra hiç bişey için geç kalmazsın. Rahat ol :KK39:

Konu sahibemizin izniyle hoşgeldiniz demek istiyorum cümleten kızlar
grouphug.gif

mrb kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar 9 ay kadar vaktimiz kalmışş biz sadece salonu tuttuk şuan başka da bisey yapmadık ama ben çeyize hazırlığına başladım.

Hayırlı olsun canım biz daha salonu da tutmadık :KK53:
İnşallah yetişcek her şeyler, çeyizlerini de paylaşırsan fikir olur hepimize :D

Kızlar merhaba birşey sorucam, simdi bende Ağustosda yapmayı dusunuyorum fakat nikah sadece düğün degil ama biz daha nişanlida degiliz sadece aile arasinda istemeye geldiklerinde yapilsin istiyorum onuda. Şimdi salon tutmicaz nisan icin evde olacak benim elbisem hazır zaten birde nişan bohçasıda olmayacak ne kadara mal olur ne yapılması gerekir bir yardım eder misiniz? Ben kina mi sahsahli ypicam bir tek. Ama nisan icin ne kadar bir masraf cikar sizce
Canım bildiğim kadarıyla o gün ikram edilecek yiyecekleri ve içecekleri erkek tarafı getiriyor zaten. Siz çok kalabalık olmayacaksa kahve yapabilirsiniz ilk geldiklerinde. Bi kaç ev süslemesi yaparsın. Senin ayakkabı dışında bi masrafın olmaz diye düşünüyorum tabi bi de oğlanın alyansı var. Yani biz de alyansları alırken yarı yarıya ödedik. Ama eğer alyansları nişanda takıcaz dersen söz için onun getireceği tektaşı takması gerek. E bohça da olmayacak. Bırak masrafı damat bey düşünsün :KK50:
Ama nişanı şaşalı yapmak istediğin için salon+damadın giyeceği takım+bohçalar (nişanda bohça yaparsınız herhalde) 3-4 bin lirayı bulabilir geçebilir hatta bence.

merabaa:) bizde mayıs sonu düşünüyoruz bugün yarın gün belli olcak inş dolu falan değilse eğer öyle olursa ağustosa kalcaz:) bendede hiç bi hazırlık yok sanırım tarih belli değilya onun rahatlığı var hala:KK71:
Hadi bakalım hayırlı olsun, daha erken yaa :KK53:

Kızlar merhaba bende sözlüyüm geçen ay gelip istediler tanışma kaynaşma oldu söz yüzükleri takıldı ..
Ben sözlüme sadece elbisemin renginde kravat ve gümüş alyans aldım o kadar. Takım elbisesini falan kendi aldı yani.Öyle olur benim bildiğim.Gelirken onlar çiçek çikolata aldılar yüzükler takılmadan önce de kahveler içildi ama 65 kişiye kahve olmaz canım.. Yani en azından salonda oturanlara aile büyüklerine ver salonda mı olacak dicem ama olmaz o da zaten.. Anlayamadım pek :KK64:

Nişanda biz de giyeceklerimizi kendimiz aldık ama bizde bohça oldu. Birer takım kıyafet aldık birbirimize. Bohçayı da sadece bana ve nişanlıma yaptık. Ailelerin bohçası düğünde yapılcak :KK17:

Bizim düğün 9 Ağustosta kısmet olursa.Şimdilik henüz bir hareketlenme yok hazırlık yapmadık fakat sanırım yavaştan organize işlerine başlamak lazım..
Sürekli salondu gelinlikti kına işleriydi araştırma içerisindeyim
Sizler nasıl hazırlık yapıyorsunuz yahut basladınız mı hazırlıklara.
Birbirimizi haber edelim ne dersiniz ?
Selam konu sahibesi, bizim de 9 ağustosta düğünümüz kısmet olursa :D
bizde 1 agustos dusunuyoruz ama hala salon arıyoru<z :/

Selam şekerim bi tanıdık buldum bu topikte de :KK53:

balayı ıcın erken rezervasyonlar ne zamn baslıyor ?

Canım biz bazı tatil siteleriyle görüştük, Ocak'ta başlayacağını öğrendik.
İlk işimiz balayı bakmak oldu zaten :KK53: Aslına bakarsan 1 senedir balayı bakıyoruz. Aklımıza yatan çok güzel oteller var. Bodrum ve Belek'te. Fethiye'ye de çok güzel diyorlar. Daha vaktimiz var fikir alışverişi yaparız.
cancan.gif

Canım biz bazı tatil siteleriyle görüştük, Ocak'ta başlayacağını öğrendik.
İlk işimiz balayı bakmak oldu zaten :KK53: Aslına bakarsan 1 senedir balayı bakıyoruz. Aklımıza yatan çok güzel oteller var. Bodrum ve Belek'te. Fethiye'ye de çok güzel diyorlar. Daha vaktimiz var fikir alışverişi yaparız.Eki Görüntüle 1307828
Aaa saka mi bizde oralari dusunuyoruz ya hatta artik ayni gun cikmis oluruz yola :)))

Dügunu nerde yapiyorsunuz peki sayin düğündaşım :))
Konya'da :KK30:
Merhaba sayın düğündaşım, ben Merve, 22 yaşındayım. Yeni mezun ve işsizim. Konyalıyım. Aslen Selanik. 5 yıllık bir ilişkim/süper kahramanım (maşallah) var. Kendisi 20 Eylül'de nişanlımlığa terfi etti. Kısmetse 9 Ağustos'ta düğünüm var. Bence çizelge yapmalıyız En Büyük KK:D:KK37:
loveshower.gif
Vishenka_03.gif

Konya'da :KK30:
Merhaba sayın düğündaşım, ben Merve, 22 yaşındayım. Yeni mezun ve işsizim. Konyalıyım. Aslen Selanik. 5 yıllık bir ilişkim/süper kahramanım (maşallah) var. Kendisi 20 Eylül'de nişanlımlığa terfi etti. Kısmetse 9 Ağustos'ta düğünüm var. Bence çizelge yapmalıyız En Büyük KK:D:KK37:Eki Görüntüle 1307836 Eki Görüntüle 1307837
Cok memnun oldum canim bende Özge 22 yasindayim 7 ekimde nisanim oldu 4 yillik iliskim var :) izmirde olacak dugunum memleketim tokat :) cizelge yapmayi malesef bilmiyorum ben :(

Cok memnun oldum canim bende Özge 22 yasindayim 7 ekimde nisanim oldu 4 yillik iliskim var :) izmirde olacak dugunum memleketim tokat :) cizelge yapmayi malesef bilmiyorum ben :KK43:

Çok memnun oldum Özge,
Arkadaşlar eklensin yaparız birlikte. İlk sayfayı sadece sen düzenleyebildiğin için, ilk mesajı güncelleyebileceğin için sana söyledim yoksa ben de yaparım ama aradaki mesajlarda olacağı için görünmez. Kopyalar ilk sayfaya yapıştırırsın olma mı?:KK14:

dan.gif
2015 Ağustos Gelinleri
dan.gif

jilyzone - 9 Ağustos - 263 Gün
Vishenka_03.gif

mutella - 9 Ağustos - 263 Gün
Vishenka_03.gif

dan.gif
2015 Ağustos Gelinleri
dan.gif

more1109 - 5 Ağustos - 259 Gün
Vishenka_03.gif