2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Arkadaşlar merhaba bende yeni nişanlandım düğün hazırlıklarıda başladı tabii düğün kırk düğüm derler düşünülmesi gereken o kadar çok şey var ki insan herşeyin çok güzel olmasını istiyor özellikle gelinliği çok önemsiyorum.Gelinlik modelleri ve fiyatları hakkındaki görüşlerinizi ilgiyle takip ediyorum devamın bekliyorum

Hosgeldin aramiza. Hayirli ugurlu olsun
dugun ne zaman?

ben henüz bir yerle görüşmedim, hazırların fiyatları epey yüksek ama dikim olunca daha hesaplı olur belki diyordum..
anlaşılan çok da hesaplı değilmiş..
inşallah bütçemize uyan, gönlümüze de güzel gelen bir gelinliğe sahip oluruz..

ne kadar süre kala diktirmek gerekir acaba?
büyük ihtimalle diktireceğim gelinliğimi, ne kadar süre de olur..
nisan mayıs gibi bakarız diyordum ama.. erken mi olur geç mi olur ?

Benim görüştüğüm yerlerden biri 9 ağustos için haziran sonu temmuz başı gelmen lazım ki başlayalım dedi.. Ama diğerlerine hiç sormadım.. Bu haftasonu tekrar gidip bakicam bir kaç yere daha onlarınkini de söylerim.. Modele görede değişiyor biraz.. Ağır bir modelse diktireceğin mayıs gibi en azından bir yerle anlaşmakta fayda var derim.

maksimum 2 ay da dikiliyor öyleyse...
nişanlımla farklı şehirlerde yaşıyoruz, kendisi de nisan sonu gibi gelecek o zaman bakacağız nasipse..
ama birazcık heves ediyorum galiba hemen istiyorum

Kızlar sizce nasıl model.. gizli gizli çektiğ. İçin arkadaş tam boy alamadı arkadaş.. Bunu diktirmeyi düşünüyorum.. Hoş sade.. Çiçekli kıpır kıpır geldi bana.. Ama nedense emin olamıyorum.. Korkuyorum pişman olurum diye.. Bir de bu benim üzerime göre değil tabi.. Beli falan tam oturmadı..

Canım içine sinmeyen tarafı ne?

ya içime sinmemesi değil aslında.. denediğim bana uygun olmadığı için göğüs kısmı kötü durdu ve beli tam oturmadı.. onun dışında gelinliği beğendim bütün olarak.. benim üzerime göre özel dikim olacak en baştan eğer başlarsak buna.. ama aklımdaki gibi mi durur ya duruşunu beğenmezsem diye korkuyorum.. kuruntu galiba benim ki.. sizce nasdıl güzel mi?

Canım üzerine göre olan hazır modeli zor bulursun zaten:)

Bence askıları gögüsten gelen kısmı daha ince olsa daha hoş durur ama benim fikrim tabi

Merhaba arkadaşlar 2015 de evleneceklerrr eğer fotoğrafçı konusunda sıkıntınız varsa tanıdığım bi fotoğrafçı var ve fiyatları çok uygun. Çok güzel işler çıkartıyor. Ilgilenen olursa bana ulaşın

Kızlar gelinlikcinin gelin saçını makyajını kendi yapması ile ilgili ne düşünüyorsunuz.. Gelinlik için aldığım fiyata gelin saçı makyajı da dahil.. Ama güvenemiyorum.. küçük bir yer.. Yeni açıldI sayılır.. Bir bakımada sadece gelin saçıylâ makyajıyla uğraşıyor diyorum daha profesyonel geliyor.. Karar veremiyorum.. =(

daha önce duymadığım bir fikir, hepsini bir aradan çıkartmak iyi olabilir aslında, fiyat açısından da çok iyi ...
fakat bu işi yapan insan hem terzi hem kuaför unvanlarına sahip mi oluyor bu durumda ?

daha önceki yaptığı saç modellerine falan bakın, içinize sinecek gibi mi...
prova istediğinizi söyleyin,
riske atmayın...
diğer yaptıklarına bakarsanız az çok fikrini olur el becerileri konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…