• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

18.08.2015 de evleniyoruz inşallah :) ama şuan tek yaptığımız tarihi belirlemek oldu çünkü nişanlım askerden mayıs da gelecek :(

18.08.2015 de evleniyoruz inşallah :) ama şuan tek yaptığımız tarihi belirlemek oldu çünkü nişanlım askerden mayıs da gelecek :KK43:
Nasil anliyorum suan seni ama iyi tarih belirlenmis hic degilse..bizim ne yasayacagimiz il belli ne tarih belli ne isimiz belli:KK43: agustos 22 diyordum kendi kendime (bu yil olacagi kesin tabi ) ama istedigim salon doluymus yikilmis halde askerimi bekliyorum..

:KK12: Şuan öyle kötü hissediyorum ki herkes yer bulamazsınız diyor ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorummmm

index.php
2015 Ağustos Gelinleri
index.php

@SezgiLim1905 - 1 Ağustos - 255 Gün
index.php

@buzmavileylak - 5 Ağustos - 259 Gün
index.php

@serp07 - 8 Ağustos - 262 Gün
index.php

Anti Depresan Anti Depresan - 8 Ağustos - 263 Gün
index.php

@mutella - 9 Ağustos - 263 Gün
index.php

@more1109 - 15 Ağustos - 269 Gün
index.php

Canim benide araniza alirmisiniz nisanda nikahim var ama dugunum agustos1nde INŞALLAH ☺

Ama ya günleri dolarsa istediğim fotoğrafçının?
Ben hiç anlamıyorum foto işinden.Birkaç yerden teklif aldım ama çok pahalı geldi

Ya bende bi tandigin onerdigi fotocu var arymmi bende ozmn gun icn sizcee kafam karisik benimde

dolablr sizin nezmn dugun

Back