• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Bi kayboldunuz ortalardan gidiş o gidiş kimse uğramaz oldu buralara. Böyle olmaz kızlar fikir alış verişi yapalım dedik.

Evet canım :) iyiyim sen nasılsın daha bi hazırlık yok öyle çeyiz alıyoruz bide salonu tuttuk başka bişey yok :) sen neler yapoyosun
Olsun canım o da hazırlık sonucta. Biz de salonu tuttuk,mobilyalar bitti beyaz esyalar bitti fırın kaldı sadece onu da en son alacağız.Çeyiz alışverişine devam ediyoruz al al bitmiyor malesef

Olsun canım o da hazırlık sonucta. Biz de salonu tuttuk,mobilyalar bitti beyaz esyalar bitti fırın kaldı sadece onu da en son alacağız.Çeyiz alışverişine devam ediyoruz al al bitmiyor malesef
Ooo maşallah bitmiş baya baya ev falan belli değil diye eşyaya girmedik hiç biz bide bizde beyaz eşyalarımı akrabalar alcakmış onada bakmadık daha. Düğün nerde canım senn :)

bir süre giremedim konu almış başını gitmiş maşallah :) hoş ben şu an fikir veremiyorum fikir alabiliyorum kendim hazırlık yapamadığım için :(

bu arada etsturda worldkart dışındaki kartlardan 300 lira civarı daha fazla para kesiyor.. diğer sitelere bakıyorum oralarda da gönlümce yer bulamıyorum.. :/

Back