- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Anti Depresan
herkese hayırlı geceler,
bende bir adet ağustos gelini olarak sohbete dahil olmak isterim
Hosgeldin canim tam olarak nezmn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hayırlı geceler,
bende bir adet ağustos gelini olarak sohbete dahil olmak isterim
Hosgeldin canim tam olarak nezmn
hoş buldum :)
Allah nasip ederse 23 Ağustos Pazar günü
sizinde sanırım 1 Ağustos da olacakmış ..?
INŞALLAH canim benim ☺
aynen canim 1 agustos INŞALLAH ☺
ne gibi hazirliklarin var kuzum
aslında henüz hiçbir hazırlığım yok ..
ilk işimiz tarihini belirlemek ve düğün salonunu tutmak oldu.. şükür onu hallettik...
bir de maalesef uzak bir şehirde yaşayacağız..
kargo, nakliye ile uğraşmak yerine her şeyi yaşayacağımız yerden alalım diye karar verdik..
o yüzden şimdilik birikimler hep maddi yönde :)
Bzde salonu tuttuk balayini ayarladik salon takımı aldik borçlarını ödüyoruz hersey para
kesinlikle , attığımız her adımda bir ihtiyaçla karşılaşıyoruz.
aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etsin Allah, iyi olmuş, düğüne kadar hafifler yükünüz..
nerede yaşıyorsunuz?
INŞALLAH canim benim daha iyisi sizin olsun ☺
Nisanlim memlektnde calisio ben bilecikteyim
ama.evlennce samsuna tasncaz siz
Sizinde şehirler farklıymış...
ben Ankara'da yaşıyorum.. evlendiğimizde Mardin'de yaşayacağım.
Merhaba hanımlar ne zamandır bakamıyordum epeyce çoğalmış buralar pek bir kalabalığız bana özelden tarihleri atarsanız eklerim hemen.
Ben de güya ağustos geliniyim hatta kendi aramızda dokuz ağustos bile diyoruz ona göre hazırlanıyoruz.. Ama aileler bir türlü yanyana gelemedi.. Önce askerden gelince dedik.. Şimdi ara tatilini bekliyoruz okulların.. Bakalım.. Seneye kalacak gibi bir hisse kapılıyorum şu an.. =/
Öyle tabiki ama insan hevesleniyor.. İki aile de ona göre kendince hazırlık yapıyor ama bir türlü fırsat bulup da yan yana gelip netlesmeyince ister istemez hayal kırıklığı oluyor.. =/
Gelinciklerim düğün tarihlerimiz güncellendi ve yenilendi..
Hazırlıklarınız ne durumda.?
Ben düğün salonunu hala tutamadım bir türlü fırsat olmadı sonunda yer kalmayacak olan olacak.
Canım îstanbulda mısın nasıl bi yer bakıyosun
Yok canım İzmirdeyim ben salon tutulacak kır düğünü için mekanlar çok pahalı malum biraz bütçemize uygun olsun dedik..