- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
bu alınacaklar ne zmn berAldım bileÇok mu hızlı karar verdim ne
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu alınacaklar ne zmn berAldım bileÇok mu hızlı karar verdim ne
![]()
Canım lütfen kusura bakma ama yazdıgını anlayamadımbu alınacaklar ne zmn ber![]()
bu alınacak esyalarımız ne zaman bıter demek ıstedm eksık yazmısm :))Canım lütfen kusura bakma ama yazdıgını anlayamadım![]()
Bence hiç bitmeyecek sürekli birseyler eksik kalıyor sımdıye kadar dunya birsey aldım ama daha o kadar eksik varkiibu alınacak esyalarımız ne zaman bıter demek ıstedm eksık yazmısm :))
Canım. Sayende gözümü açtımHem Alsancakta olması, hem popüler olmasının etkisi.. Ama çok kaliteli malzemeler kullanıyormuş.
Yine de bizim orta halli aileler için çok fazla..
Gumaydin kizlar![]()
güünaydıııııın mutlu sabahlar herkeseGumaydin kizlar![]()
Güna
güünaydıııııın mutlu sabahlar herkese![]()
Günaydınlar dükkanda 2 tane tır yıgınla malzeme ve gec kalmış bir gizeem güne süper başladım kızlar :) :) :)
Ayy allah kolaylik versin..bende benm manitayi bekliyorumhafta sonlari bulusma gunumuz oluyo
![]()
Günaydınlar dükkanda 2 tane tır yıgınla malzeme ve gec kalmış bir gizeem güne süper başladım kızlar :) :) :)
Ayy allah kolaylik versin..bende benm manitayi bekliyorumhafta sonlari bulusma gunumuz oluyo
![]()
Ohh aynı şehirde olmak ne güzeldir :) ben çook özledim en son 1 hafta önce nişanlım ve ailesiyle birlikte dolu dolu 10 gün gecirdik ama yetmedi banaa kim bilir daha ne zaman görüşürüzzAyy allah kolaylik versin..bende benm manitayi bekliyorumhafta sonlari bulusma gunumuz oluyo
![]()
![]()
aynen valla senden mutlusu yoktur. benimde manitayla buluşmayı bırak konuşcak vaktim yokönümde faturalar yığılı ama hiç yapasım yokk
![]()
azerilerle ortak şirketimiz var ithalat ihracat yapıyoruzz şirketin muhasebesini tutuyorum cnm ama iki program olunca internet üzerinden bana zor oluyo biraz:)Abuu koş gizem koş
Ooo hadi bakalım iyi eğlenceler
Canım sen ne işle meşguldun![]()