• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

april1109 april1109 55 kötü mü canım bence iyi kilon
Anti Depresan Anti Depresan Canım çok geçmiş olsunn ... bende 45 tim canım şimdi son zamanlarda 48 i gördüm tartıda çok mutlu oldum valla :) bende çok takıyordum kafama kilo alamıyorum diye ama şimdi masa başı işim olunca malum yedikçe oturuyorum o yüzden mutluyum yani :) göbek oluyo tabii direk şiş olarak gözüküyo :)
benm vermem lazım canım yani beden olarak 36 bedenim hala ama göbeğim fena şişiyor sadece oradan kilo alıyorm cok ilginç benmde işim masa bası ve bazen tvalete gitcek vaktm bile olmuyo btn gün cakılıyım olduğm yerde hareketszlkten 2-3 ayda tam 4 kilo aldım :(

benm vermem lazım canım yani beden olarak 36 bedenim hala ama göbeğim fena şişiyor sadece oradan kilo alıyorm cok ilginç benmde işim masa bası ve bazen tvalete gitcek vaktm bile olmuyo btn gün cakılıyım olduğm yerde hareketszlkten 2-3 ayda tam 4 kilo aldım :KK43:

Hımm bende 36 bedenim canım benimde göbekte toplanıyor :) keşke bende kilo alsam hoş bu halimi seviyorum ama yine de alsam bi zararı olmaz ,üstelik çok yememe rağmen kilo almayan bir yapım var :)

benm vermem lazım canım yani beden olarak 36 bedenim hala ama göbeğim fena şişiyor sadece oradan kilo alıyorm cok ilginç benmde işim masa bası ve bazen tvalete gitcek vaktm bile olmuyo btn gün cakılıyım olduğm yerde hareketszlkten 2-3 ayda tam 4 kilo aldım :KK43:

bundada tutturduk heraldee seninlee:D aynı dert bendede varr masa başı ve kalkamıyorum çoğu zaman:) 57yim bende 55i görsemçok mutlu olcam ama sadece göbek çıkıyo alınca diğer yerler aynı kalıyoo:(

ben almadım ama alınca braunun bi modleini alıcam..ama hangisi blmiyorum :KK43:
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    490,8 KB · Görüntüleme: 69
Back